X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula gratuluję syncia!!! Dobrze że z malutkim wszystko ok :) Grzyba nie zazdroszczę ale pewnie jutro sama dostanę leki na te paskudne wyniki badań co wyszły i podzielę Twój los ;)
    cynamonek śliczny brzusio ! Mój trochę większy hihi ale żadnych rewolucji dzidziusiowych też jeszcze nie czuję niestety :(
    Kochane 3majcie kciuki, jutro na 10.40 mam wizytę.Muszę wyciągnąc z gina płec bo już mi się cierpliwośc kończy hehe. Nie wiem czy rano zdążę zajrzec i o której wrócę do domku także od razu życzę Wam miłego wtoreczku a tymczasem dobrej nocki :) <3

Cynamonek30, Paula44 lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia szczęsciaro idziesz tak wczesnie a ja jutro dopiero na 16

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dziewczynki, wieczorkiem Was jeszcze przed snem poczytam zapewne

do jutra

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy ktorejs z was wywaliło juz pępek?
    ja mialam taki hmm nie wiem jak to opisac " głęboko zawiązany" a teraz normalnie widze jego koniec- taki plytki sie zrobil.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w c&a online jest wyprzedaż 70%, zakupiłam spodnie i sukienke:)

Ag..., Agus89, Maud11 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia dla mnie najlepszy jest prouro koszryje ok 18 złotych biore o od poczatku ciazy tak in mi zaleciła bo mam problemy z pecherzem w sensie tendencje do zapalen no i zadnych bakterii ani w badaniu ogólnym ani w posiewie oby tak dalej

Paula usmiałam sie z tych grzybów w pipie ale ciesze sie ze to tylko to no i gratuluje Synka:):)

Cynamonek piekny brzusio,taki zgrabniutki:):)

Ag ja mam póki co pepek jeszcze wklesniety:)

Mnie brzuchol napieprza dzis w sensie twardnieje i wkurza mnie to na maxa wziełam magnez i leze

P.S jestem total uzalezniona od Was!!!!

Paula44, renia83, Cynamonek30 lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonek- ale ładny masz brzuszek :)
    Paula- gratuluję synusia :)
    Ag...- też mi się tak mocno spłycił pępek,nawet mężowi ostatnio pokazywałam, że niedługo będzie "guziczek" :)
    Też jutro podglądam dzieciątko, mam nadzieję, że ujawni co ma między nóżkami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 21:07

Paula44, Cynamonek30, M4DZI4 lubią tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brzuch wypchało, ale pępek jest taki sam. Dopiero na zdjęciach widzę jaki duży jest już brzuchol ;)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie smieje bo mam taki pępek jak mąż teraz i jemu sie zawsze zbiera "klaczek" z t-shirtow czy bluzy.
    Teraz on sie smieje ze ja bede miala:)

Cynamonek- fajny bimbolino:)

Tymi- niestety na to uzaleznienie nie ma rady:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 21:12

Paula44, Cynamonek30 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag po prostu lubie bezposredni język kobiet które jadą na tym samym wózku;

nie jeden by sie pozygal czytajac o serowatych uplawach i grzybach w pipie hehehe a my tu i o tym i normalnych zyciowych problemach

polaola lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    w c&a online jest wyprzedaż 70%, zakupiłam spodnie i sukienke:)

Właśnie przeglądam ofertę sklepu. Znalazłam parę rzeczy, tylko obawiam się kupić spodnie, bo nie wiem czy trafię z rozmiarem. Nigdy nic nie kupowałam z tego sklepu. Czy rozmiarówka jest taka normalna czy zawyżona/zaniżona? :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rozmiarowki nie wiem bo nie mam nic z C&A. oglądalam ostatnio kolekcje ciążowa online i byla kilka fajnych rzeczy a pozniej bylam w sklepie i niestety zdjecia znacznie ulepszaly produkt. Jakosc C&A chyba nie jest pierwszorzędna patrząc na te bluzki ciążowe w sklepie. Ale to moja subiektywna ocena.

Ewelina88 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Co do rozmiarowki nie wiem bo nie mam nic z C&A. oglądalam ostatnio kolekcje ciążowa online i byla kilka fajnych rzeczy a pozniej bylam w sklepie i niestety zdjecia znacznie ulepszaly produkt. Jakosc C&A chyba nie jest pierwszorzędna patrząc na te bluzki ciążowe w sklepie. Ale to moja subiektywna ocena.

Aaa.. no to mnie zniechęciłaś. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus- nie mialam tego na celu. Nie generalizuje oczywiscie calego sklepu, poprostu to co widzialam na zywo nie podobalo mi sie porownujac z netem.
    Z zamowieniami online masz ten plus ze zawsze mozna oddac za free w sklepie wiec de facto nic nie tracisz a moze akurat to co wybralas bedzie fajne:)

Agus89 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Właśnie przeglądam ofertę sklepu. Znalazłam parę rzeczy, tylko obawiam się kupić spodnie, bo nie wiem czy trafię z rozmiarem. Nigdy nic nie kupowałam z tego sklepu. Czy rozmiarówka jest taka normalna czy zawyżona/zaniżona? :)

Ja kupiłam ostatnio w sklepie stacjonarnym spodnie na lato. Wzięłam 42 i wydaje mi się, że są luźniejsze w stosunku do 42 z H&M mama. Ale to może tylko kwestia innego materiału, bo z H&m mam jeansy i one bardziej przylegają do ciała. Ogólnie spodnie jakościowo są ok, po pierwszym praniu nic się nie stało, nie farbowały. A co bluzek niestety się zgodzę, w C&A jest dużo rzeczy z kiepskiego materiału, za wyjątkiem bawełnianych. Mam koszulkę z organicznej bawełny do spania i jest super.

Agus89 lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro zerknę jeszcze raz na ich ofertę.

Teraz idę spać. :)

Do jutra. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero siadłam. Dzisiaj posprzątałam całą lodówkę i zamrażarkę. Pozbyłam się niepotrzebnych rzeczy. Lubię wrócić do domu po wczasach i mieć mega porządek.
    Jutro jeszcze sprzątanie ogólne i pakowanie.

Gratuluje wizyt, dobrze że wszystko jest na najlepszej drodze. Każda boryka się z jakimiś pieczeniami, pieczarkami, czy upławami. Paula nie zazdrosczę. Ja też mam dużo śluzu, ale u mnie bezzapachowy i jasny. Pępek mój wygląda jak guziczek już od dawna, nie mogę mieć za cienkich bluzek, bo dziwnie to wygląda.
    Córeczka też mnie kopie, jednak leciutko. Ja mam już dużo ubrań ciązowych więc nie kupuję, będę potrzebowała eleganckich garniturów na październik i pewnie kupię ze 2 komplety. Nie lubie takich wydatków, bo pewnie 2 miesiące max w nich pochodzę.

Cynamonek ładny brzuszek. Mój duzzoo większy

Cynamonek30 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh i mam kaszel suchy męczący. Jak biorę wdech to kaszlę tak że boję się o brzuch. Przypomnicie co mogę brać na to? Gardło tak może minimalnie boli. Kaszel najgorszy męczący.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki na kaszel mi lekarz przepisal syrop Stodal. Na gardło do ssania ISLA no albo plukanki ( woda+sol, woda+ woda utleniona)
    zdrowka!

Wiki81 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje, właśnie coś chcę jeszcze wziąć przed snem. Ale jestem już śpiąca. Ostatnio za długo siedzę

‹‹ 536 537 538 539 540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ