X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stodal pamietam znacznie lagodzil mi objawy kaszlu. Dobranoc:) ja tez zmykam spac:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Właśnie przeglądam ofertę sklepu. Znalazłam parę rzeczy, tylko obawiam się kupić spodnie, bo nie wiem czy trafię z rozmiarem. Nigdy nic nie kupowałam z tego sklepu. Czy rozmiarówka jest taka normalna czy zawyżona/zaniżona? :)
    Ja wziełam rozmair większe niż nosze normalnie.A jak coś nie ma problemu ze zwrotem.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w c&a ceny są raczej takie jak jakość,niezbyt wysokie:) ja kupiłam spodnie za 20zł,więc nawet gdy je wyrzucę po ciąży naprawdę nie będę żałować:) Ogólnie jak sie chce super jakość np.za koszulkę na krótki rękaw trzeba za nia dać około 80zł,a nie 19 czy 29:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Wróciłam właśnie z morfologi i moczu, szybciutko poszło. Jednak wracając dwie sarenki chciały popełnić samobójstwo pod moimi kołami, uff ale wyhamowałam :)
    U mnie deszczowo w końcu da się żyć!

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)
    Ja niedługo zmykam na wizytę kontrolną, w końcu dostanę skierowanie na USG i mam nadzieję, ze zapiszę się na normalny termin, dość szybko :)

Wczoraj kupiłam śliczny śpiworek w tesco za 26 zł :) później wrzucę foto :)

Kawa nam kiedyś całe stadko wyskoczyło na drogę, chyba z 15 ich było, dobrze, że mąż jeździ powoli to stanęliśmy i przepuściliśmy rodzinkę aby mogła przeskoczyć na drugą stronę.

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:27

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... co do Greya to ja aktualnie czytam więc taki bodziak by mi się przydał hehe

Ag... lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja już po śniadaniu.

Kawa (pomyliło mi się) a czy Ty jeździsz na czczo na badania? Mi dr mówiła że nie trzeba być na czczo, jedyne badanie jakie musiałam to na początku glikoza na czczo, a tak wszystkie badania mogą być po śniadaniu. Tylko mocz poranny bez śniadania mam zawozić. Ale to w domu pobieram

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:17

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka my raczej lubimy szybką jazdę, mimo że dziś się nie śpieszyliśmy to o centymetr od tyłka tej sarny wyhamowaliśmy! :)

ale takie stadko kiedyś w centrum cieszyna mi wybiegło, nawet nie wiem skąd!? hah :D

ciekawe jak wyjdą mi badania, po południu muszę odebrać..

Wiki nie na czczo? Mi zawsze kazała ginekolog chodzić na głodnego, żeby nie "fałszować" wyników..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:06

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa poprzedni post pisałam do Ciebie a źle wpisałam. Przepraszam

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie te wszystkie wyniki żelaza, toxo, ASP i inne można robić nie na czczo podobno wg mojej dr. jak ja mam badanie to mi pobiera wszystkie wyniki po południu

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm mi na wszytskie badania kazała jezdzić na czczo, glukozy jeszcze nie miałam, pewnie na kolejną wizytę będę robić.. wyniki też mam po południu do odbioru

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się dzieje z bellandy? Jak tam przygotowania do ślubu kochana??

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamuśki. :)
    Ja tak wczoraj myślałam kiedy zrobić test obciążenia glukozą? Czytałam, że można od 24 tc, ale nie wiem czy chodzi o pełne tygodnie czy na przykład mogę iść na to badanie troszkę wcześniej np. w 23+5? Czy glukozę muszę mieć własną? Czy dostanę tam? No i czy to badanie jest płatne?

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus jak masz skierowanie to jest bezpłatne, z tego co wiem glukoz musisz kupić sama. Co do tyogdni to nie pomogę.

• bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)
    Ależ mi dzisiaj bamborek wywaliło :D Niestety wyładowały mi się baterie i nie mam jak fotki strzelić,żeby się pochwalić :/ Może zrobię zdjęcie w czwartek, będzie akurat początek 5 miesiąca :D

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus wiem ze w Diagnostyce musisz miec wlasna glukoze ( kupuje sie w aptece) i skierowanie od lekarza na podanie glukozy. bez niego pielegniarka nie moze Ci podac.
    ja mam teraz do zobienia morfologie i glukoze na czczo ( o obciazeniu nic jeszcze nie mowil)
    morfologie zawsze robilam na czczo do tej pory.

a moje skurcze/ twardnienia macicy troche ustaly po magnezie i nospie ( w sensie dalej są ale juz nie tak czesto) no i nie wiem czy jechac jutro do gina dla wlasnego spokoju czy poczekac do wizyty we wtorek. jak sądzicie?
    mowil ze jak do srody nie przejdzie to mam sie pokazac u niego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:15

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedzi. :)
    Muszę sobie zapisać w notesie, żeby zapytać się jeszcze gina na wizycie co i jak z tym obciążeniem.
    Póki co, znalazłam używane łóżeczko na OLX :D
    Teraz szukam do niego pościeli, ale nic mi się nie podoba, Mężowi też nie. Wszystkie wzory są takie oklepane i brzydkie. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • agattee Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamusie :)

Ja dzis mam wizyte (po 5 tygodniach !!) oczywiscie troszke sie stresuje, czy wszystko jest w porzadku no i jestem ciekawa czy mi zrobi USG polowkowe :)
    Wizyte mam dopiero na 13:30 ale znajac zycie i tak wejde pozniej.
    Dam znac jak wroce, trzymajcie kciuki za dobre wiesci no i zebysmy w koncu poznali plec maluszka :)

Ewelina88, MonikaDM, kejti91, M4DZI4, nix lubią tę wiadomość

wff22n0ab6iac00e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś zerknij tu ;) http://ewozki.eu/pl/p/Posciel-komplet-5-elementow-Blanca/582

Agus89 lubi tę wiadomość

‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ