X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stodal pamietam znacznie lagodzil mi objawy kaszlu. Dobranoc:) ja tez zmykam spac:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Właśnie przeglądam ofertę sklepu. Znalazłam parę rzeczy, tylko obawiam się kupić spodnie, bo nie wiem czy trafię z rozmiarem. Nigdy nic nie kupowałam z tego sklepu. Czy rozmiarówka jest taka normalna czy zawyżona/zaniżona? :)
    Ja wziełam rozmair większe niż nosze normalnie.A jak coś nie ma problemu ze zwrotem.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w c&a ceny są raczej takie jak jakość,niezbyt wysokie:) ja kupiłam spodnie za 20zł,więc nawet gdy je wyrzucę po ciąży naprawdę nie będę żałować:) Ogólnie jak sie chce super jakość np.za koszulkę na krótki rękaw trzeba za nia dać około 80zł,a nie 19 czy 29:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Wróciłam właśnie z morfologi i moczu, szybciutko poszło. Jednak wracając dwie sarenki chciały popełnić samobójstwo pod moimi kołami, uff ale wyhamowałam :)
    U mnie deszczowo w końcu da się żyć!

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)
    Ja niedługo zmykam na wizytę kontrolną, w końcu dostanę skierowanie na USG i mam nadzieję, ze zapiszę się na normalny termin, dość szybko :)

Wczoraj kupiłam śliczny śpiworek w tesco za 26 zł :) później wrzucę foto :)

Kawa nam kiedyś całe stadko wyskoczyło na drogę, chyba z 15 ich było, dobrze, że mąż jeździ powoli to stanęliśmy i przepuściliśmy rodzinkę aby mogła przeskoczyć na drugą stronę.

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:27

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... co do Greya to ja aktualnie czytam więc taki bodziak by mi się przydał hehe

Ag... lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja już po śniadaniu.

Kawa (pomyliło mi się) a czy Ty jeździsz na czczo na badania? Mi dr mówiła że nie trzeba być na czczo, jedyne badanie jakie musiałam to na początku glikoza na czczo, a tak wszystkie badania mogą być po śniadaniu. Tylko mocz poranny bez śniadania mam zawozić. Ale to w domu pobieram

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:17

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka my raczej lubimy szybką jazdę, mimo że dziś się nie śpieszyliśmy to o centymetr od tyłka tej sarny wyhamowaliśmy! :)

ale takie stadko kiedyś w centrum cieszyna mi wybiegło, nawet nie wiem skąd!? hah :D

ciekawe jak wyjdą mi badania, po południu muszę odebrać..

Wiki nie na czczo? Mi zawsze kazała ginekolog chodzić na głodnego, żeby nie "fałszować" wyników..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:06

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa poprzedni post pisałam do Ciebie a źle wpisałam. Przepraszam

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie te wszystkie wyniki żelaza, toxo, ASP i inne można robić nie na czczo podobno wg mojej dr. jak ja mam badanie to mi pobiera wszystkie wyniki po południu

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm mi na wszytskie badania kazała jezdzić na czczo, glukozy jeszcze nie miałam, pewnie na kolejną wizytę będę robić.. wyniki też mam po południu do odbioru

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się dzieje z bellandy? Jak tam przygotowania do ślubu kochana??

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamuśki. :)
    Ja tak wczoraj myślałam kiedy zrobić test obciążenia glukozą? Czytałam, że można od 24 tc, ale nie wiem czy chodzi o pełne tygodnie czy na przykład mogę iść na to badanie troszkę wcześniej np. w 23+5? Czy glukozę muszę mieć własną? Czy dostanę tam? No i czy to badanie jest płatne?

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus jak masz skierowanie to jest bezpłatne, z tego co wiem glukoz musisz kupić sama. Co do tyogdni to nie pomogę.

• bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)
    Ależ mi dzisiaj bamborek wywaliło :D Niestety wyładowały mi się baterie i nie mam jak fotki strzelić,żeby się pochwalić :/ Może zrobię zdjęcie w czwartek, będzie akurat początek 5 miesiąca :D

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus wiem ze w Diagnostyce musisz miec wlasna glukoze ( kupuje sie w aptece) i skierowanie od lekarza na podanie glukozy. bez niego pielegniarka nie moze Ci podac.
    ja mam teraz do zobienia morfologie i glukoze na czczo ( o obciazeniu nic jeszcze nie mowil)
    morfologie zawsze robilam na czczo do tej pory.

a moje skurcze/ twardnienia macicy troche ustaly po magnezie i nospie ( w sensie dalej są ale juz nie tak czesto) no i nie wiem czy jechac jutro do gina dla wlasnego spokoju czy poczekac do wizyty we wtorek. jak sądzicie?
    mowil ze jak do srody nie przejdzie to mam sie pokazac u niego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:15

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedzi. :)
    Muszę sobie zapisać w notesie, żeby zapytać się jeszcze gina na wizycie co i jak z tym obciążeniem.
    Póki co, znalazłam używane łóżeczko na OLX :D
    Teraz szukam do niego pościeli, ale nic mi się nie podoba, Mężowi też nie. Wszystkie wzory są takie oklepane i brzydkie. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • agattee Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamusie :)

Ja dzis mam wizyte (po 5 tygodniach !!) oczywiscie troszke sie stresuje, czy wszystko jest w porzadku no i jestem ciekawa czy mi zrobi USG polowkowe :)
    Wizyte mam dopiero na 13:30 ale znajac zycie i tak wejde pozniej.
    Dam znac jak wroce, trzymajcie kciuki za dobre wiesci no i zebysmy w koncu poznali plec maluszka :)

Ewelina88, MonikaDM, kejti91, M4DZI4, nix lubią tę wiadomość

wff22n0ab6iac00e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś zerknij tu ;) http://ewozki.eu/pl/p/Posciel-komplet-5-elementow-Blanca/582

Agus89 lubi tę wiadomość

‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ