*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus89 wrote:Właśnie przeglądam ofertę sklepu. Znalazłam parę rzeczy, tylko obawiam się kupić spodnie, bo nie wiem czy trafię z rozmiarem. Nigdy nic nie kupowałam z tego sklepu. Czy rozmiarówka jest taka normalna czy zawyżona/zaniżona?
-
w c&a ceny są raczej takie jak jakość,niezbyt wysokie:) ja kupiłam spodnie za 20zł,więc nawet gdy je wyrzucę po ciąży naprawdę nie będę żałować
Ogólnie jak sie chce super jakość np.za koszulkę na krótki rękaw trzeba za nia dać około 80zł,a nie 19 czy 29:)
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Ja niedługo zmykam na wizytę kontrolną, w końcu dostanę skierowanie na USG i mam nadzieję, ze zapiszę się na normalny termin, dość szybko
Wczoraj kupiłam śliczny śpiworek w tesco za 26 złpóźniej wrzucę foto
Kawa nam kiedyś całe stadko wyskoczyło na drogę, chyba z 15 ich było, dobrze, że mąż jeździ powoli to stanęliśmy i przepuściliśmy rodzinkę aby mogła przeskoczyć na drugą stronę.
-
Witajcie, ja już po śniadaniu.
Kawa (pomyliło mi się) a czy Ty jeździsz na czczo na badania? Mi dr mówiła że nie trzeba być na czczo, jedyne badanie jakie musiałam to na początku glikoza na czczo, a tak wszystkie badania mogą być po śniadaniu. Tylko mocz poranny bez śniadania mam zawozić. Ale to w domu pobieramWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:17
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyJonka my raczej lubimy szybką jazdę, mimo że dziś się nie śpieszyliśmy to o centymetr od tyłka tej sarny wyhamowaliśmy!
ale takie stadko kiedyś w centrum cieszyna mi wybiegło, nawet nie wiem skąd!? hah
ciekawe jak wyjdą mi badania, po południu muszę odebrać..
Wiki nie na czczo? Mi zawsze kazała ginekolog chodzić na głodnego, żeby nie "fałszować" wyników..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:06
-
nick nieaktualny
-
Cześć Mamuśki.
Ja tak wczoraj myślałam kiedy zrobić test obciążenia glukozą? Czytałam, że można od 24 tc, ale nie wiem czy chodzi o pełne tygodnie czy na przykład mogę iść na to badanie troszkę wcześniej np. w 23+5? Czy glukozę muszę mieć własną? Czy dostanę tam? No i czy to badanie jest płatne? -
Agus wiem ze w Diagnostyce musisz miec wlasna glukoze ( kupuje sie w aptece) i skierowanie od lekarza na podanie glukozy. bez niego pielegniarka nie moze Ci podac.
ja mam teraz do zobienia morfologie i glukoze na czczo ( o obciazeniu nic jeszcze nie mowil)
morfologie zawsze robilam na czczo do tej pory.
a moje skurcze/ twardnienia macicy troche ustaly po magnezie i nospie ( w sensie dalej są ale juz nie tak czesto) no i nie wiem czy jechac jutro do gina dla wlasnego spokoju czy poczekac do wizyty we wtorek. jak sądzicie?
mowil ze jak do srody nie przejdzie to mam sie pokazac u niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 10:15
-
Dziękuję za odpowiedzi.
Muszę sobie zapisać w notesie, żeby zapytać się jeszcze gina na wizycie co i jak z tym obciążeniem.
Póki co, znalazłam używane łóżeczko na OLX
Teraz szukam do niego pościeli, ale nic mi się nie podoba, Mężowi też nie. Wszystkie wzory są takie oklepane i brzydkie. -
Witam Mamusie
Ja dzis mam wizyte (po 5 tygodniach !!) oczywiscie troszke sie stresuje, czy wszystko jest w porzadku no i jestem ciekawa czy mi zrobi USG polowkowe
Wizyte mam dopiero na 13:30 ale znajac zycie i tak wejde pozniej.
Dam znac jak wroce, trzymajcie kciuki za dobre wiesci no i zebysmy w koncu poznali plec maluszkaEwelina88, MonikaDM, kejti91, M4DZI4, nix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny