*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nix wrote:Anutka, tutaj chyba nie ma reguły, ta:-) k jak przy okresie: niektóre się zwijają z bólu, inne nie mają żadnych dolegliwości. Jak nic Ci nie dolega to prawdopodobnie zaliczasz się do szczęściar Choć jak mi nic nie dolega przez chwilkę to też się zastanawiam czy wszystko ok ))))
-
nick nieaktualnyAnutka ja tez jeszcze nie bylam na USG. Ja mam tylko wieczorami i rano zaraz po przebudzeniu takie klucia czy rozcianiecia w macicy a caly dzien nic, i do tego mam wrazenie ze dzis jakby mniej. Nix dobrze napisala, ze kazda z nas ma inaczej. Ja np. w przeciwienstwie do wiekszosci nie mam problemow z jedzeniem, choc dzis po malej porcji na sniadanie i teraz na obiad zaraz mam brzuch jak balon, dokladnie jak Ania.
Linlianko trzymaj sie mocno i nie zamartwiaj bo to nie sluzy.
Laski jak Was czytam to sie strasznie ciesze, ze moje studia juz w calosci dawno mam za soba Zostaly mi 2,5 miesiaca kursu jezykowego (B2), a tyle nam zadaja zadan domowych, ze oprocz szkoly (dzien w dzien do 13:00) codziennie siedze po 3-4 godziny zeby wszystko zrobic...czasem sie wkurzam, bo raz na jakis czas w tygodniu chcialabym robic NIC popoludniu, oprocz spaceru z psem, a tak to dupa
U nas dzis bedzie grillowo (na balkonie, ale zawsze to cos)
Udanego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 13:46
-
My dziś jedziemy do moich rodziców im powiedzieć o dziecku. Wiem, że to wcześnie ale postanowiliśmy, że to już czas. Jestem na zwolnieniu i ciągle muszę im ściemniać, a to, że mam dziś wolne, a to że się zamieniłam.. Wczoraj to się poryczałam po skończonej rozmowie z mamuśką, że muszę jej kłamać.. Chciała do mnie wpaść do pracy. Wcześniejszego dnia powiedziałam , że pracuje do 15, później, że od 16.. Takie kręcenie..
Anutka, renia83, MonikaDM, GabiKOR lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Też studiuję, wprawdzie już ostatni rok licencjata ale stresu co nie miara..
Swoją drogą, kiedy spojrzałam rano w lustro aż się przestraszyłam! Tak mi się pogorszyła cera że szok! Mam jakieś krostki, syfki i mega naczynka wyszły.. Nie wiem czy to przez ciąże czy zmianę kremu.. Macie też tak?
kawa mi też się cera pogorszyła i syfy zaczęły wyskakiwać więc nie jesteś sama:) dla pocieszenia dodam, ze jeszcze skóra w niektórych miejscach łuszczy mi się wiec spoko;)
A co do szkoły to mi jeszcze rok mgr został... -
Hej, u mnie dziś smutno. W nocy dostałam krwotoku.
W szpitalu okazało się że fasol żyje i to nie było poronienie.
Mam zakaz jakiegokolwiek ruchu..leżę i tylko na siusiu powoli mam wstawać.
Mam wadę macicy (mam podwójną macice) przez to nie chce się ona rozciągać i ogólnie odrzuca ciąże.Martwię się bo lekarz mi powiedział że niestety ryzyko jest ogromne. Cieszę się oczywiście że teraz jest dobrze ale strach pozostaje..
29+1, 44 cm, 1430 g -
Ehh, ile tu ostatnio smutnych wiadomosci... U mnie mleczno-brazowy sluz dalej jest (mniej ale jednak) i od wczoraj wieczor mam glupie mysli, po prostu nie potrafie przestac myslec o zlych rzeczach. Jestem zla ze nie daja tu nic na podtrzymanie, zostawili mnie z plamieniem i bez zadnych lekow.
Martaaa jestesmy na tym samym etapie a Twoj maluszek jest wiekszy od mojego o ponad 10mm to moj rzeczywiscie jakis mega za maly i to tez mnie zaczelo obecnie martwic -.-
Jeszcze rano wstalam, piersi i sutki przestaly bolec wiec oczywiscie panika, bo mdlosci tez mnie opuscily juz 2 dni temu tak wiec pierwsze co pomyslalam, ze objawy ciazowe mijaja, plamienie jest dalej wiec wydarzy sie cos zlego.
Normalnie nie wiem jak wytrwam do 12 czerwca. Do tej pory bylam spokojna ale wczoraj wieczorem zlapal mnie strach i trzyma do teraz.
Bede Was podczytywac i do Was zagladac w miare mozliwosci ale postanowilam ze na jakis czas opuszcze wszystkie fora ktore odwiedzam odkad sie staram i odkad jestem w ciazy bo zle wiadomosci jeszcze gorzej na mnie dzialaja. Juz mi wystarczy stres przez ten pieprzony brazowy sluz, ehhh... niech juz on sie skonczy.
Duzo zdrowka dla Was i Waszych maluszkow, zajrze do Was za jakis czas :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 15:56
-
agatte przecież pisałaś że miałaś późno owulację - 16.04... Jeśli już chcesz porównywać swojego maluszka to porównuj do tego samego wieku płodu. Nasze ciąże są zbliżone.
Życzę Ci dużo spokoju i dobrych myśli - nie zadręczaj siebie niepotrzebnie :*
Sis trzymam za Ciebie kciuki, żeby udało się dzieciątko przetrzymać do stycznia. -
Kawa wrote:Też studiuję, wprawdzie już ostatni rok licencjata ale stresu co nie miara..
Swoją drogą, kiedy spojrzałam rano w lustro aż się przestraszyłam! Tak mi się pogorszyła cera że szok! Mam jakieś krostki, syfki i mega naczynka wyszły.. Nie wiem czy to przez ciąże czy zmianę kremu.. Macie też tak?
Ja tak mam niestety. A jutro wielka impreza - Komunia syna. Chciałabym póść do kosmetyczki na oczyszczanie, ale raczej nie jest to wskazanewww.styczniowki2015.phorum.pl -
Sis dużo leż i nie wstawaj. Będzie dobrze.
Agattee w ostatniej ciąży, która niestety zakończyła się w 9 tyg nie miałam żadnych plamień a okazało się na USG że w 7 tyg ciąża obumarła. Nie jest to zatem regułą. Jak masz plamienia i możesz to od razu kontrolować u lekarza to dobrze. Ja nic nie wiedziałam i 2 tyg żyłam w nieświadomości. Także słuchaj się lekarza, a będzie dobrze.Anutka lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Agattee właśnie, Twoja ciąża jest po prostu młodsza. Ja owu miałam dość wcześnie.
I co z tego, że u mnie zarodek duży jak kosmówka się odwarstwia...
Gin powiedziała że jak się zacznie krwawienie to nic nie da się zrobić. I żeby się oszczędzać. No to się oszczędzam ale leżeć cały czas się nie da... -
A ja nie mam w ogole objawow i mysle ze znowu dupa z tego bedzie , a nie dzidzius.piersi w ogole nawet nie drgnelyMaj 2009 - poronienie
Marzec 2010 - poronienie
Październik 2010 poronienie
Maj 2013 - ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki ! Beta 142 Cudzie zostań z nami !!
cdn... -
Ja po wizycie u endokrynologa.
TSH sprzed dwóch dni to 3,19, skoczyło - 3 tygodnie temu - 1,9
Ale o dziwo pani doktor na razie mi dała większej dawki - mam łykać dalej Euthyrox N 88. Za 3 tyg. mam powtórzyć TSH, FT3, FT4.
I mówi do mnie, że po moich oczach widziała, że przyszłam z dobrą nowiną (ciążą) jak tylko weszłam do gabinetuMarianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
dziewczyny ja żegnam się z forum,
w środę beta 40 141, jak wczoraj usłyszałam, że mogła się ciąża zatrzymać, dziś powtórzyłam betę - 45 026 po 3 dniach.
To dla mnie raczej jasne, że już nic z tego.
W poniedziałek pójdę do ginekologa po pigułkę poronną, bo nie wyobrażam sobie spędzić tygodnia w szpitalu