*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
zielarka wrote:U nas też, żadnych wypukłości, tylko szparka, jak to powiedział mój gin
sama widziałam, wygląda jak moja pierworodna
Mój też zabrał mnie na zakupy. Kupił skarpetki i dwie pary "łapek" dla noworodkaa sam zajął się wyborem fotelika do auta...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 22:47
zielarka lubi tę wiadomość
-
Fajne z Was Babki. Oglądam kolejny serial w internecie. Synek śpi słodko, a nikt inny nawet niech do mnie nie podchodzi.
A co do jajek, to u chłopców raczej jeszcze nie ma w tych tygodniach. Dopiero będa się kształtowały za kilka tygodni.Viv78, Tymi lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
ja myślałam kiedyś o Gai, ale małżowi się źle kojarzy, a Zofia to moja teściowa, więc odpadło w naszym przypadku w przebiegach, ale nie zmienia faktu, że dobór fajny.
Ja się skłaniam ku Alinie, bo takie mało popularne, a zawsze można mówić Ala, ale mój małżatek nie przekonany, bo nie zna takiego imienia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 23:12
-
Wiki81 wrote:Fajne z Was Babki. Oglądam kolejny serial w internecie. Synek śpi słodko, a nikt inny nawet niech do mnie nie podchodzi.
A co do jajek, to u chłopców raczej jeszcze nie ma w tych tygodniach. Dopiero będa się kształtowały za kilka tygodni.
Nie wiem czy akurat same jajka widać, ale odpowiednia wypukłość plus siusiak na pewno już są na swoim miejscu. Gdybam, ponieważ, do tej pory widziałam na usg same cipuniektórych nie dało się pomylić z niczym innym
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
U mnie imię wybrał mąż już dawno dawno:) Będzie Maja. A że ja chciałam jakieś imię biblijne,to myślę nad drugim, u mnie w rodzinie wszyscy mają drugie imię,podoba mi się to. Chłopiec byłby Miron lub Jan.Mi się bardziej od Mai podoba Blanka,ale już mąż wybrał i jest mega szczęśliwy:)
polaola lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
)) Zielarka świetne imie Zoja;))) Gaja tez mi sie podoba No a Blanke mam pod lupa w razie cipuszki rownież
Marta trzymam trzymam
ja za 8 godz idę na polowkowe i odliczam juz
a dzis dostałam pięknego smsa ( dostaje co dzien z fragmentami ewangelii plus sentencji świętych ) " bądź spokojna" św Albert
hehe No i jestem
miłego dnia Kochane dwupaki
Fucina, zielarka, neharika lubią tę wiadomość