X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Ja jestem na L4 wiec jak jestem w domu i wiem ze nigdzie nie ide to olewam makijaz. Ale jak mąż wracal z pracy jak bylam u niego to az mi sie chcialo lekko pomalowac, chocby same rzęsy, uczesac i ubrac normalnie.
    Jak wychodze to normalnie sie ubieram jakbym szla do pracy czy gdziekolwiek indziej- dla mnie ciąza to nie powod zeby wyyglądac jak ostatnie nieszczęście.
    Nie wyobrazam sobie nie robc henny, nie farbowac wlosow czy nie malowac paznokci ( z tymu u nog mam juz problem ale zaraz jesien to luz)
    ale potem slyszymy ze kwitnąco wyglądamy i ciąża nam sluzy:D macie racje kwestia dbania o siebie.
    Też jestem na L4. co do nóg,to wczoraj jeszcze dałam radę,chociaż nieźle się nawyginałam.Myslę,że jeszcze trochę pomaluję:) ale we wrzesniu chyba skocze do kosmetyczki.Zobaczymy jaka bedzie pogoda,bo może już niedlugo półbuty trzeba bedzie załozyć. Ja się boję w ogóle siedziec czasami nawet bardziej pochylona,mam wrazenie,że udusze dziecko.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa wrote:
    A ja witam się ze szpitala pisze z tel więc nie wiem jak to wyjdzie. Z Małym wszystko ok a ja mam skurcze i dlatego szyjka bez skurczu ma 37mm a w trakcie skurcz u 21mm. Biorę leki i leżeć trzymajcie kciuki żeby szybko zadziałały. Buziaki

Marta bedzie dobrze. Odpoczywaj i napewno jestes pod dobrą opieką.

Gwiazdeczka27, Martaaa, Cynamonek30 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Tak i wlasnie przez takie paradujące panny z 20cm odrostami i tlustymi włosami w worach na ziemniaki mialam na początku wyobrazenie ze jak ja sie bede mezowi podobac taka zapuszczona bo wiele dziewczyn widzaialam wlasnie takich.
    Ale widac mozna inaczej:D i teg sie bede trzymac:)
    Już pisałam,ale mam kolezankę, mloda laska-23 lata,9 miesiecy nie farbowała włosów, na dodatek dziwnie je jakoś scieła, makijazu zero,wygladała na 40lat.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD mój kochany mąż lubi golić mi nogi i sam czasem to proponuje hah :)

Martaaa trzymam za Cebie i Twoje maleństwo kciuki, pomachaj na niego paluchem! Nie wolno za wcześnie się pchać na świat! :)

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    MartaKD mój kochany mąż lubi golić mi nogi i sam czasem to proponuje hah :)

Martaaa trzymam za Cebie i Twoje maleństwo kciuki, pomachaj na niego paluchem! Nie wolno za wcześnie się pchać na świat! :)
    Golenie to polowa problemu,ale pomalowanie paznokci to dopiero bedzie sztuka:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Już pisałam,ale mam kolezankę, mloda laska-23 lata,9 miesiecy nie farbowała włosów, na dodatek dziwnie je jakoś scieła, makijazu zero,wygladała na 40lat.

Ja z kolei zaobserwowalam inny trend u wielu dziewczyn ktore znam, albo ktore widze tylko w znajomych na FB. Ze po porodzie scinają wlosy na krotkie i dodaja sobie na wstepie ze 20 lat.
    Oczywiscie nie mam nic do krotkich wlosow,bo uwazam ze sa swietne i mozna z nich ulozyc fajne fryzurki, sama mam dluzsze bo mam cienkie i w krotkich wygladalabym koszmarnie. A niektore tak robią, obcinają je tak ze brakuje mi tylko walków i trwałej do kompletu:D

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahaha,mja znajoma dokładnie tak się sciela.widzialam fotki ze chrzcin-normalnie 40 lat jak nic!

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam 2 lata temu krótkie wlosy, robiłam sie na Kozuchowska:) nawet nieźle mi to wychodziło:)

renia83 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    ahaha,mja znajoma dokładnie tak się sciela.widzialam fotki ze chrzcin-normalnie 40 lat jak nic!
    ciekawe co za tym przemawia? ze nie musisz ich suszyc tak dlugo? czy ze szybciej sie ulozą do wyjscia? nie wiem i nie chce:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD idź do kosmetyczki na pazurki żelowe, mi wytrzymały ponad pół roku bo w stopach powoli rosną! :)

Co do włosów mam do szyi i założyłam się z teściem że mam 3 lata na zapuszczenie włosów prawie do pasa :D a ja nie dam mu wygrać!! :)
    więc napewno nie obetnę, aczkolwiek byłoby to duże udogodnienie ;)

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym nawet powiedziala,że z krotkimi miałam więcej roboty,ukladania niż z dłuzszymi.

Kawa lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    ja miałam 2 lata temu krótkie wlosy, robiłam sie na Kozuchowska:) nawet nieźle mi to wychodziło:)

wiesz co bo krotkie nei znaczą brzydkie czy cos, nie to mialam na mysli. bo wiele osob ma naprawde czaderskie fryzurki i zazdroszcze ze tak fajnie im pasują ( Zielarka ma np swietne obciete wlosy)
    Ale krotkie stylem ala babcia z walkami na gorąco? w wieku 20 lat? to mnie zastanawia.

A i racja- ja wysusze i mam gotowe do wyjscia a stylizacji krotkiej czasem moze faktycznie troche zająć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 16:22

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam 2lata temu takie krótkie włosy a'la Paula, po wytarciu ręcznikiem, suszenie trwało 2minuty, ale układanie/stylizacja żebym wyglądała jak dla mnie "odpowiednio" żeby nie były ulizane i przyklapłe zajmowało ok 30min. Więc nie widzę różnicy między posiadaniem długich/ krótkich bo tak samo czasowo wychodziło dbanie typu suszenie/stylizacja. :)

Faktycznie wyglądałam ponoć młodziej. Ale ja osobiście czułam się jak chłopak!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 16:25

• bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta trzymamy kciuki i dbaj tam o siebie i o maleństwo, odpoczywaj, a wszystko będzie dobrze :D

Martaaa lubi tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja z mężem w krotkich wlosach i ja sama obecnie.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b88e66651a8.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4d8e45f77d5.jpg

Kawa, Gwiazdeczka27, Ag..., bluegirl89, Maud11, Ewelina88, jonka91, Izabelka88, rastafanka, Paula44 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne masz te loki! Krecisz je dziennie cz tak masz naturalnie?

ja mam antytalent do robienia lokow prostownicą, wychodzą mi kanciaste.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD ale będzie z Ciebie sexi mama :) .

Słuchajcie Wy planujecie kupić kombinezonki dla dzieciaczków czy śpiworki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 16:39

mhsvp07w3ex0n696.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Sliczne masz te loki! Krecisz je dziennie cz tak masz naturalnie?

ja mam antytalent do robienia lokow prostownicą, wychodzą mi kanciaste.
    akurat te sa kręcone na prostownicy:) ale naturalne tez mam,tylko drobniejsze.na zdjęciu profilowym na forum mam wyprostowane.

Ag... lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

hmmm myslalam o kombinezoniku. ale nie wiem czemu:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 16:40

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki to rozmiar wybrać?

mhsvp07w3ex0n696.png
‹‹ 610 611 612 613 614 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ