*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Ja jestem na L4 wiec jak jestem w domu i wiem ze nigdzie nie ide to olewam makijaz. Ale jak mąż wracal z pracy jak bylam u niego to az mi sie chcialo lekko pomalowac, chocby same rzęsy, uczesac i ubrac normalnie.
Jak wychodze to normalnie sie ubieram jakbym szla do pracy czy gdziekolwiek indziej- dla mnie ciąza to nie powod zeby wyyglądac jak ostatnie nieszczęście.
Nie wyobrazam sobie nie robc henny, nie farbowac wlosow czy nie malowac paznokci ( z tymu u nog mam juz problem ale zaraz jesien to luz)
ale potem slyszymy ze kwitnąco wyglądamy i ciąża nam sluzy:D macie racje kwestia dbania o siebie.ale we wrzesniu chyba skocze do kosmetyczki.Zobaczymy jaka bedzie pogoda,bo może już niedlugo półbuty trzeba bedzie załozyć. Ja się boję w ogóle siedziec czasami nawet bardziej pochylona,mam wrazenie,że udusze dziecko.
-
Martaaa wrote:A ja witam się ze szpitala pisze z tel więc nie wiem jak to wyjdzie. Z Małym wszystko ok a ja mam skurcze i dlatego szyjka bez skurczu ma 37mm a w trakcie skurcz u 21mm. Biorę leki i leżeć trzymajcie kciuki żeby szybko zadziałały. Buziaki
Marta bedzie dobrze. Odpoczywaj i napewno jestes pod dobrą opieką.Gwiazdeczka27, Martaaa, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Tak i wlasnie przez takie paradujące panny z 20cm odrostami i tlustymi włosami w worach na ziemniaki mialam na początku wyobrazenie ze jak ja sie bede mezowi podobac taka zapuszczona bo wiele dziewczyn widzaialam wlasnie takich.
Ale widac mozna inaczej:D i teg sie bede trzymac:) -
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:MartaKD mój kochany mąż lubi golić mi nogi i sam czasem to proponuje hah
Martaaa trzymam za Cebie i Twoje maleństwo kciuki, pomachaj na niego paluchem! Nie wolno za wcześnie się pchać na świat! -
MartaKD wrote:Już pisałam,ale mam kolezankę, mloda laska-23 lata,9 miesiecy nie farbowała włosów, na dodatek dziwnie je jakoś scieła, makijazu zero,wygladała na 40lat.
Ja z kolei zaobserwowalam inny trend u wielu dziewczyn ktore znam, albo ktore widze tylko w znajomych na FB. Ze po porodzie scinają wlosy na krotkie i dodaja sobie na wstepie ze 20 lat.
Oczywiscie nie mam nic do krotkich wlosow,bo uwazam ze sa swietne i mozna z nich ulozyc fajne fryzurki, sama mam dluzsze bo mam cienkie i w krotkich wygladalabym koszmarnie. A niektore tak robią, obcinają je tak ze brakuje mi tylko walków i trwałej do kompletu:D
-
nick nieaktualnyMartaKD idź do kosmetyczki na pazurki żelowe, mi wytrzymały ponad pół roku bo w stopach powoli rosną!
Co do włosów mam do szyi i założyłam się z teściem że mam 3 lata na zapuszczenie włosów prawie do pasaa ja nie dam mu wygrać!!
więc napewno nie obetnę, aczkolwiek byłoby to duże udogodnienie -
MartaKD wrote:ja miałam 2 lata temu krótkie wlosy, robiłam sie na Kozuchowska:) nawet nieźle mi to wychodziło:)
wiesz co bo krotkie nei znaczą brzydkie czy cos, nie to mialam na mysli. bo wiele osob ma naprawde czaderskie fryzurki i zazdroszcze ze tak fajnie im pasują ( Zielarka ma np swietne obciete wlosy)
Ale krotkie stylem ala babcia z walkami na gorąco? w wieku 20 lat? to mnie zastanawia.
A i racja- ja wysusze i mam gotowe do wyjscia a stylizacji krotkiej czasem moze faktycznie troche zająć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 16:22
-
nick nieaktualnyTeż miałam 2lata temu takie krótkie włosy a'la Paula, po wytarciu ręcznikiem, suszenie trwało 2minuty, ale układanie/stylizacja żebym wyglądała jak dla mnie "odpowiednio" żeby nie były ulizane i przyklapłe zajmowało ok 30min. Więc nie widzę różnicy między posiadaniem długich/ krótkich bo tak samo czasowo wychodziło dbanie typu suszenie/stylizacja.
Faktycznie wyglądałam ponoć młodziej. Ale ja osobiście czułam się jak chłopak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 16:25
-
to ja z mężem w krotkich wlosach i ja sama obecnie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b88e66651a8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4d8e45f77d5.jpgKawa, Gwiazdeczka27, Ag..., bluegirl89, Maud11, Ewelina88, jonka91, Izabelka88, rastafanka, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Sliczne masz te loki! Krecisz je dziennie cz tak masz naturalnie?
ja mam antytalent do robienia lokow prostownicą, wychodzą mi kanciaste.Ag... lubi tę wiadomość