*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff nadrobiłam posty z całego dnia
pojechałam dziś z małżem po farbę i rzeczy potrzebne do malowania, a oprócz tego kupiłam sobie kurtkę na jesień w C&A, parka ściągana w pasie sznurkiem, myślę, że trochę w ciąży posłuży
przyglądałam się dziewczynie z wózkiem Tako (prawdopodobnie Laret), fajny, zgrabny i niewielki, tzn dla niskiej osoby. Tak mi się wydawało
Muszę przyjrzeć mu się z bliska.
-
Ag. Czy ja też mogę poprosić o listę wyprawkową? Chyba nic nie pomyliłam bo coś mi świta, że wysyłałaś komuś?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyMarrtka kumpela ma Tako Laret, chwaliła sobie do czasu.. Mały ma obecnie 11-12miesięcy, jak siedzi w spacerówce to bardzo zjeżdża siedzisko i co chwilę musi go podciągać do góry. Budka ponoć jest mała i nie zasłania wystarczająco przed słońcem. Kupiła go za 1570zł jak na nią to dużo, jest bardzo oszczędna ale stwierdziła że posłuży przy kolejnych dzieciakach, jednak teraz ma takie nerwy na ten wózek że "mam ochote go *rozpierdolić*".
Ale warto zapytać też innych osób o zdanie. -
Kawa wrote:Marrtka kumpela ma Tako Laret, chwaliła sobie do czasu.. Mały ma obecnie 11-12miesięcy, jak siedzi w spacerówce to bardzo zjeżdża siedzisko i co chwilę musi go podciągać do góry. Budka ponoć jest mała i nie zasłania wystarczająco przed słońcem. Kupiła go za 1570zł jak na nią to dużo, jest bardzo oszczędna ale stwierdziła że posłuży przy kolejnych dzieciakach, jednak teraz ma takie nerwy na ten wózek że "mam ochote go *rozpierdolić*".
Ale warto zapytać też innych osób o zdanie.
Dzięki Kawa za infoto trochę zmienia postać rzeczy
dobrze, że Was mam. Dziewczyna w sklepie miała gondolę, więc jeszcze nie wie co ją czeka. To na razie zostaję przy Camarelo, choćbym miała na szczudłach go pchać
-
marrtka wrote:Uff nadrobiłam posty z całego dnia
pojechałam dziś z małżem po farbę i rzeczy potrzebne do malowania, a oprócz tego kupiłam sobie kurtkę na jesień w C&A, parka ściągana w pasie sznurkiem, myślę, że trochę w ciąży posłuży
przyglądałam się dziewczynie z wózkiem Tako (prawdopodobnie Laret), fajny, zgrabny i niewielki, tzn dla niskiej osoby. Tak mi się wydawało
Muszę przyjrzeć mu się z bliska.
Marrtka, jeśli można zapytać, ile kosztowała parka? W jakich kolorach można ją kupić? Zrobiło się chłodno, muszę coś sobie kupić, a dotychczas oglądałam tylko w H&M - jest tylko ciemnozielona za ok. 150 zł
-
marrtka wrote:Dzięki Kawa za info
to trochę zmienia postać rzeczy
dobrze, że Was mam. Dziewczyna w sklepie miała gondolę, więc jeszcze nie wie co ją czeka. To na razie zostaję przy Camarelo, choćbym miała na szczudłach go pchać
Recenzję Tako Laret można znaleźć na YouTube https://www.youtube.com/watch?v=DL_04LevpWs. Mnie się na początku bardzo podobał, ale chyba się nie zdecyduję ze względu na wagę i duże gabaryty po złożeniu. -
isabelle wrote:Marrtka, jeśli można zapytać, ile kosztowała parka? W jakich kolorach można ją kupić? Zrobiło się chłodno, muszę coś sobie kupić, a dotychczas oglądałam tylko w H&M - jest tylko ciemnozielona za ok. 150 zł
Kosztowała 149zl, były dwa kolory: czarny i jasnobrązowy (taki hmm sraczkowaty). Nie ma jej w sklepie online. Dokładnie jest na dziale Clockhouse. Ma kaptur, podszewkę i ciut wypełnienia. Kupiłam z myślą, że po ciąży i tak posłuży.isabelle lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Bell wyślij mi maila to ci prześle. No ja jechalabym z mężem na siedzące ale możee być faktyznie głośno mimo ze to raczej spokojna muzyka.ehh pomyślimy.
[email protected]Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
isabelle wrote:Recenzję Tako Laret można znaleźć na YouTube https://www.youtube.com/watch?v=DL_04LevpWs. Mnie się na początku bardzo podobał, ale chyba się nie zdecyduję ze względu na wagę i duże gabaryty po złożeniu.
Kurczę rzeczywiście trochę czołg, sam stelaż waży tyle, co Camarelo w całości. A wyglądał tak zgrabnie.. -
Ja wlasnie dzis odkrylam ze moj ukochany parko-plaszcz jest wiązany na plecach przez co moglabym slonia nosic nawet i bym sie zmiescila takze jesienny zakup odpada.
Na zime dostalam kozuch wiązany od męza, wiec jakby co go ubiore. Puchówka moze byc ciasnawa, zawsze zostaje kurtka snowboardowa:)
Agus a co do twojego pytania to przeciez rozmiar chyba Ci sie nie zmieni drastycznie. Wiadomo juz mniej wiecej w jakim tempie sie tyle i w jakich miejscach wiec podejrzewam ze twoj rozmiar + miejsce na brzuch co takie kurtki uwgzledniaja i bedzie OK. Noo ewentualnie rozmiar wieksza ale ja bym nie ryzykowala bo te ciązowe ubrania dla mnie i tak jakies ogromne sie wydają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 22:36
-
Teraz noszę płaszcze roz. 42, a znalazłam ciążowy w rozmiarze 46.
Dlatego się zastanawiam.
Ten co znalazłam jest z h&m więc może bezpieczniej będzie jak najpierw przymierzę taki sam w sklepie. Tylko nie wiem kiedy będzie kolekcja zimowa dostępna. -
No ja bym w ciemno nie kupila 3 rozmiary wiekszego. Poczekaj nawet uzywane ludzie zaczną wystawiac w pazdzierniku bardziej niz w sierpniu.
ja sprzedaje w tym roku snowboardowa kurtke bo siostra mi sprzeda swoją luzniejszą, i tez czekam do listopada z wystawieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 22:46