*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie ja też jeszcze nic nie czuję, przynajmniej nie jestem tego pewna:/ Ale znajome, które już mają dzieci pocieszają mnie, że potem jak już poczuję i będą coraz silniejsze kopniaki to się będę modliła, żeby już nie kopało bo boli...
-
Hej Kochane
Madzia to mnie pocieszyłaś bo też nic nie czuje a jak się najem jak prosiaczek i coś mi po lewej stronie ale bliżej macicy niz jelita stuknie i to pojedynczo to nie wiem czy to dzidziuś czy jednak jedzenie przesuwa sie w strone wyjściaM4DZI4 lubi tę wiadomość
-
dziś sobota czyli u mnie dzięń ważenia i jest póki co 2 kg na plusie 60,5 kg i kolejne cm na wysokości pępka dziś juz 93
wczoraj jak sie najadłam to było chyba dużo więcej, bo miałam taaaaki brzuch że hej
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Dziewczyny, czy już któraś z Was zapisała się do szkoły rodzenia? Orientowałyście się co i jak? ( pytanie oczywiście do zainteresowanych szkołą rdzenia)
Czekam na odpowiedzi , pewnie dopiero od jutra, bo większość już smacznie śpi
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Pinia108 wrote:Ja się też już zapisałam. Chciałam na październik, ale pani ze szkoły rodzenia namówiła mnie na listopad. Ma być 6 spotkań koszt 300 zł.
Musisz płacić? U nas jest opcja darmowa, w sumie wystarczy sie przepisać na czas trwania zajęć do przychodni, w której odbywają się zajęcia i ma się wszystko za free -
bluegirl89 wrote:Musisz płacić? U nas jest opcja darmowa, w sumie wystarczy sie przepisać na czas trwania zajęć do przychodni, w której odbywają się zajęcia i ma się wszystko za free
Wybierając inny szpital mogłabym mieć za darmo - jeślibym zadeklarowała tam poród.
Ag... [email protected]Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
olka25 wrote:Wiki, podaj mi mail, to prześlę Ci trzy koncepcje ustawienia mebli w pokoju dziecka. Nie wiem, czy dobrze pamiętałam, że chciałaś w pokoiku kolorystykę szaro-różową. Ogólnie to dość szybkie koncepcje, robione w nowym dla mnie programie (mąż ma w Anglii laptopa z programami do projektowania, musiałam ściągnąć coś na szybko). Chodziło mi w nich tylko o to, żeby pokazać, na jakie sposoby można meble tam ustawić. Na wygląd mebli też nie zwracaj uwagi
OO jak miło, bardzo Ci dziękuję. Chętnie podejrzę
[email protected]www.styczniowki2015.phorum.pl -
Dopiero zauważyłam, że i ja mam juz 6 miesiąć!!!
Ostatnio był wklejony link do ciasta z pianką i malinami. Wrrr... I juz robię i po co mi to? Ach te zachcianki.Ag..., isabelle, Paula44, zielarka, kejti91, Ewelina88, Agus89 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Pisałyście o ciężkim brzuchu, ja tez od kilku dni to odczuwam, wcześniej brzuch był jakby częścią mnie, a teraz cały czas moja uwaga jest na nim skupiona, bo poprostu bardzo już odstaje. Podobno w okolicach 20 tyg ciazy zmienia sie środek ciężkości - moze dlatego to uczucie ciężkości.
Wczoraj kupiłam malenstwu bodziaki w c&a, trzypak z bawełny organicznej bez żadnych wzorów, w kolorze białym. Jestem zaskoczona jakością bawełny. Za 30 zł zdecydowanie warto, bawełna jest mięsista i zwarta. Wzięłam 56 z długimi rekawkami, dokupię potem większe rozmiary i będę miała podstawę garderoby -
to i ja się pochwale dzisiaj idziemy na urodziny i zrobiłam o taki torcik
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e60d64431bd.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/233d21ce59cd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:58
szpilka, Gwiazdeczka27, olka25, Paula44, Ag..., polaola, Wiki81, bluegirl89, Cynamonek30, M4DZI4, kejti91, jonka91, renia83, GabiKOR, Ewelina88, nix, neharika, Agus89, rastafanka, Maud11, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
isabelle wrote:Pisałyście o ciężkim brzuchu, ja tez od kilku dni to odczuwam, wcześniej brzuch był jakby częścią mnie, a teraz cały czas moja uwaga jest na nim skupiona, bo poprostu bardzo już odstaje. Podobno w okolicach 20 tyg ciazy zmienia sie środek ciężkości - moze dlatego to uczucie ciężkości.
no wlasnie dokladnie to czuje:)