*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek dziewuszki
Ag, Może to te skurcze B.H ? Jak nic nie boli to się nie martw kochanieńka
dzięki dziewczyny za odpowiedzi w związku ze szkołą rodzenia, zacznę powoli się rozglądać, bo z początku się wahałam ale teraz chyba dojrzałam do tej decyzji
Miłego dnia
-
Ag... wrote:Dzień dobry:D
Marta KD na pocz prawie się posikalam ze śmiechu:D
Wczoraj byłam u znajomych do północy a wcześniej na zakupach z mężem i po 3h w galerii miałam dosc:/ juz nie wchodziłam do sklepów tylko czekałam na niego na tych magicznych ławkach przed:)
Coś mam ciężki brzuch, nie boli mnie ale czuje ze go mam i tak mi ciąży. Macie tak?
Milej soboty -
Ag... wrote:skurcze skurczami bo te miewam ale poprostu ciężko minsoe chodzi z moim brzusiem, ktory za wielki nie jest przecież.
CUje jakby mi chciał skórę rozerwać i taki ciężki jest. -
Gwiazdeczka27 wrote:Dziewczyny, czy już któraś z Was zapisała się do szkoły rodzenia? Orientowałyście się co i jak? ( pytanie oczywiście do zainteresowanych szkołą rdzenia)
Czekam na odpowiedzi , pewnie dopiero od jutra, bo większość już smacznie śpi
.
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Witam w ten słoneczny, aczkolwiek chłodny i prawie jesienny poranek
Ja jak co sobotę w pracy do 14, potem robimy grilla dla znajomych-trzeba się odchamić w końcu i kogoś zaprosić...Nie ukrywam, że jest to też okazja,aby sie zmobilizować i ogarnąć mieszkanie
Co do szkoły rodzenia to ja już Nas zapisałam, zaczynamy na początku października
Ja na szczęście mam tak płaszczyk jesienny odcinany pod biustem więc bez problemu teraz w nim śmigam, a na zimę mam już od kuzynki płaszczyk więc mam nadzieję, że nic z tych rzeczy już kupować nie będę musiała
Ag jeśli można to i ja poproszę o tą magiczną listę[email protected] - mail z czasów gimnazjalnych więc nie śmiać się z buziaczka
kejti91, szpilka lubią tę wiadomość
-
marrtka nie przejmuj się, ja też jeszcze nie czuję ruchów, nic a nic nawet łaskotania, bulgotania czy czegokolwiek.Też już bym chciała poczuc sztrucla w środku hihi ale gin powiedział żebym spokojnie do 20 tyg czekała to powinnam się doczekac
I wogóle dzień dobry wszystkim i miłego weekendu!!!
marrtka, Cynamonek30 lubią tę wiadomość