*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
neharika wrote:Dzis z sandalami ciezko wyjść
leje od północy non stop. Ja leże i nigdzie sie nie wybieram, pij jak najwieęcej na weselu i powinno być ok:-)
MartaKD bardzo ladnie wygladasz i mowisz że brzuch mały a wcale nie jest maływidac ze ciążowy:-)
po prostu taki malo ksztaltny ten brzuch,nie piłeczka:)ale ważne,żeby dziecko było zdrowe:)
-
Agus89 wrote:Wydaje mi się że kolor zielonego Camarello jest troszeczkę bardziej żywy niż na zdjęciu producenta. Ale nie jest to rażąca zieleń.
Wczoraj w sklepie zrobiłam zdjęcie, ale niestety dopiero w domu zauważyłam że jest rozmazane.Ale widać zieloną Sevillę z tyłu.
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki.
Ja dzisiaj miałam siostrę z rodziną na obiedzie. Trochę się narobiłam, a mąż też nie rwał się do pomocy. Oglądanie filmów i czytanie internetu go wykończyło. Także Was rozumiem odnośnie pomocy. Jak mąż chciał później zatankować i umyć mi samochód, to strzeliłam focha i sama sobie pojechałam na stację. Pokazałam mu tym, że sama sobie radzę. To go wkurza bo on zawsze chce mi tankować samochód i dbac o niego.
Siostra zabrała mojego synka do mamy bo nie wiem czy długo będę w szpitalu, czy tylko na wizycie, ale musiałam się zabezpieczyć. Także teraz mam luz w domu. Dzisiaj nie wstaję od komputera.
Babcie są bezcenne jak potrzebna pomoc. Na mamę mogę zawsze liczyć. Pamiętam to uwiązanie po porodzie ale wtedy nawet babcia nie pomoże bo przez pierwszy miesiąc tylko matka będzie potrzebna dziecku.
Ja ruchy też czuję codziennie, ale poniżej pępka.
Gwiazdeczka podziel się pierogami... Mniam zjadłabym.
Co do wózków się nie wypowiem, bo nie oglądałam żadnych od 10 lat.
A ubranka super. Świetne zdobycze. Gratuluję,Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Paula, słyszałam, że jak któraś w ciąży złapie infekcje to całą ciążę się to ciągnie. Także niestety może Tobie się to przytrafiło. Może być ciężko wyleczyć, bo nie wszystkie leki można, a są uparte grzyby. Ważne żeby przed porodem wyleczyć, a tak to chyba nie jest to groźne dla dziecka. Jest jeden rodzaj infekcji niebezpieczny dla dziecka o mocno rybim zapachu i zielono - żółtych upławach. Tak mi lekarz mówił.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzwoniłam do gina bo już po prostu wytrzymac nie mogę
Zalecił gyno femidazol przez 15 dni i z zewnątrz podmyc sie tantum rosa.
Mam nadzieję, że pomoże i nic malemu się nie stanie. Wiem, że jak się przyplata, to raczej powraca do końca ciąży... no widocznie musimy to przetrwać. Najważniejsze, żeby dzidziusie miały się dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 19:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my pojechaliśmy dzisiaj do Swiata Dziecka i muszę wam powiedzieć, ze jestem rozczarowana. Myślałam, ze w tak dużym sklepie zobaczę wszystkie modele wózków omawiane tu na forum, a były tylko emmaljungi, x-lamdery i jedno fyn. Tak wiec nici z porównania ich do bebetto, tutka, riko nano czy słynnego camarello. Znacie jakiś dobrze zaopatrzony sklep z wózkami w Warszawie, gdzie mozna pomacać te modele?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:31
-
isabelle z tego co pamiętam jest taki większy sklep na Targówku nazywa się Tomi ( www.tomi.pl) i kojarzę jeszcze na górczewskiej i na al. solidarności ale nie wiem jak te dwa ostatnie
http://www.tomi.pl/zobacz-na-mapie.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:34
-
Helloł a ja dziś mega leniuchowanie z mezusiem
razem zrobiliśmy obiadek a od południa oglądaliśmy Niezniszczalnych wszystkie 3 części
masakra
a po zjedzeniu a raczej wchłonięciu przeze mnie rosołu dostałam takiego kopniaka że mi ręka podskoczyła
super
Gwiazdeczka27, Agus89, zielarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Paula a używałaś clotrimazlum globulki ?? Ciekawa jestem czy tak samo podziałały, bo ja mam upławy obfite żółte takie serkowate, ale bez żadnego zapachu, a swędzenie minimalne, a Ty? Sorry za dosadność ale inaczej się nie da.
Tych nie stosowałam. Ze mnie nic nie wypływa. Biała serowata wydzielona jest w środku. Odczuwam jedynie pieczenie, ból i świąd.