X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    neharika wrote:
    Dzis z sandalami ciezko wyjść:-) leje od północy non stop. Ja leże i nigdzie sie nie wybieram, pij jak najwieęcej na weselu i powinno być ok:-)
    MartaKD bardzo ladnie wygladasz i mowisz że brzuch mały a wcale nie jest mały :-) widac ze ciążowy:-)
    A dziękuję:) po prostu taki malo ksztaltny ten brzuch,nie piłeczka:)ale ważne,żeby dziecko było zdrowe:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Wydaje mi się że kolor zielonego Camarello jest troszeczkę bardziej żywy niż na zdjęciu producenta. Ale nie jest to rażąca zieleń.

Wczoraj w sklepie zrobiłam zdjęcie, ale niestety dopiero w domu zauważyłam że jest rozmazane. :/ Ale widać zieloną Sevillę z tyłu.
    6sfk39.jpg
    Już bym kupowała:) ale czekam do grudnia,no może koniec listopada:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:55

MartaKD lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki.

Ja dzisiaj miałam siostrę z rodziną na obiedzie. Trochę się narobiłam, a mąż też nie rwał się do pomocy. Oglądanie filmów i czytanie internetu go wykończyło. Także Was rozumiem odnośnie pomocy. Jak mąż chciał później zatankować i umyć mi samochód, to strzeliłam focha i sama sobie pojechałam na stację. Pokazałam mu tym, że sama sobie radzę. To go wkurza bo on zawsze chce mi tankować samochód i dbac o niego.
    Siostra zabrała mojego synka do mamy bo nie wiem czy długo będę w szpitalu, czy tylko na wizycie, ale musiałam się zabezpieczyć. Także teraz mam luz w domu. Dzisiaj nie wstaję od komputera.

Babcie są bezcenne jak potrzebna pomoc. Na mamę mogę zawsze liczyć. Pamiętam to uwiązanie po porodzie ale wtedy nawet babcia nie pomoże bo przez pierwszy miesiąc tylko matka będzie potrzebna dziecku.

Ja ruchy też czuję codziennie, ale poniżej pępka.

Gwiazdeczka podziel się pierogami... Mniam zjadłabym.

Co do wózków się nie wypowiem, bo nie oglądałam żadnych od 10 lat.
    A ubranka super. Świetne zdobycze. Gratuluję,

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, słyszałam, że jak któraś w ciąży złapie infekcje to całą ciążę się to ciągnie. Także niestety może Tobie się to przytrafiło. Może być ciężko wyleczyć, bo nie wszystkie leki można, a są uparte grzyby. Ważne żeby przed porodem wyleczyć, a tak to chyba nie jest to groźne dla dziecka. Jest jeden rodzaj infekcji niebezpieczny dla dziecka o mocno rybim zapachu i zielono - żółtych upławach. Tak mi lekarz mówił.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:55

Wiki81 lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja bardzo długo szukałam też wózka, jednak patrzyłam tylko pod względem wygody dla dziecka.

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do gina bo już po prostu wytrzymac nie mogę
    Zalecił gyno femidazol przez 15 dni i z zewnątrz podmyc sie tantum rosa.

Mam nadzieję, że pomoże i nic malemu się nie stanie. Wiem, że jak się przyplata, to raczej powraca do końca ciąży... no widocznie musimy to przetrwać. Najważniejsze, żeby dzidziusie miały się dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 19:34

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:35

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pozdrawiam z weselicha:D nie ma to jak wejść na forum przy stole:P

Ewelina88, MonikaDM, Gwiazdeczka27, rastafanka, Wiki81, isabelle, renia83, Paula44, Kawa, Agus89, jonka91 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:35

Wiki81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:35

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    A ja pozdrawiam z weselicha:D nie ma to jak wejść na forum przy stole:P
    Ag idź tańczyc chociaż wolne tańce póki możesz, bo niedługo laba się skończy.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za głośno jest, czekam aż będą oczepiny i uciekam do domu:D

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag a jak tam jedzonko? Nakarmiłaś dobrze lokatora? ach aż mi się znowu mój ślub przypomniał i weselicho :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:30

mhsvp07w3ex0n696.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my pojechaliśmy dzisiaj do Swiata Dziecka i muszę wam powiedzieć, ze jestem rozczarowana. Myślałam, ze w tak dużym sklepie zobaczę wszystkie modele wózków omawiane tu na forum, a były tylko emmaljungi, x-lamdery i jedno fyn. Tak wiec nici z porównania ich do bebetto, tutka, riko nano czy słynnego camarello. Znacie jakiś dobrze zaopatrzony sklep z wózkami w Warszawie, gdzie mozna pomacać te modele?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:31

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle z tego co pamiętam jest taki większy sklep na Targówku nazywa się Tomi ( www.tomi.pl) i kojarzę jeszcze na górczewskiej i na al. solidarności ale nie wiem jak te dwa ostatnie

http://www.tomi.pl/zobacz-na-mapie.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:34

mhsvp07w3ex0n696.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł a ja dziś mega leniuchowanie z mezusiem :) razem zrobiliśmy obiadek a od południa oglądaliśmy Niezniszczalnych wszystkie 3 części :) masakra :) a po zjedzeniu a raczej wchłonięciu przeze mnie rosołu dostałam takiego kopniaka że mi ręka podskoczyła :) super :)

Gwiazdeczka27, Agus89, zielarka lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Paula a używałaś clotrimazlum globulki ?? Ciekawa jestem czy tak samo podziałały, bo ja mam upławy obfite żółte takie serkowate, ale bez żadnego zapachu, a swędzenie minimalne, a Ty? Sorry za dosadność ale inaczej się nie da.

Tych nie stosowałam. Ze mnie nic nie wypływa. Biała serowata wydzielona jest w środku. Odczuwam jedynie pieczenie, ból i świąd.

‹‹ 642 643 644 645 646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ