X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Dziewczyny a bralyscie sobie przy prenatalnym film 4 d ? Jedna osoba powiedziala ze nie warto ale mys ie zdecydujemy raczej

ja mam z genetycznego i z polowkowego- oba są zupelnie inne i warto bylo wg mnie przy obu. niesamowita pamiątka.

rodzice i dziadkowie to az sie poplakali co teraz mozna zobaczyc:)

polaola, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy i polecę każdemu :)

Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy ani zdjęć 3D ani filmu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:37

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę miała połówkowe pod koniec 23 tygodnia i na pewno dostanę filmik zwykły i 4d.

FITop1.png
  • Agataa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam filmik z połówkowego, całe usg :) Świetna pamiątka, każdy chce zobaczyć :)

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbyście odpowiedziały na ważkie pytanie pięciolatki: czy włosy, które nie maja właściciela mają gdzie mieszkać? Pytanie zadane z pełną powagą, zaznaczam :D

renia83, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Jakbyście odpowiedziały na ważkie pytanie pięciolatki: czy włosy, które nie maja właściciela mają gdzie mieszkać? Pytanie zadane z pełną powagą, zaznaczam :D

doooobre:) pomysle.

Ostatnio w busie slyszalam pytania: gdzie rosną kamienie?
    na co babcia: kamienie nie rosną, ale leżą... i dziecko drążyło skad sie biorą, po co leżą itp- jak juz babcia nie wiedziala co mowic nakrzyczala i powiedziala daj spokoj. przykro mi sie zrobiło.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do spania z maluszkiem to na początku też brałam małą do łóżka ale trwało to może z 2 tyg bo bardzo szybko wskoczyła na swój cykl spania i budziła się jak w zegarku co 3 h a ja przy niej raczej nie spałam spokojnie miałam podświadomego stresa i jak ja też do tego jej cyklu spania się przyzwyczaiłam to wolałam dać ją do łóżeczka i spać a nie czuwać :) no ale tak jak mowicie kazda z nas sama będzie wiedziała co jest dobre nie tylko dla dzidziusia ale i dla niej samej, a poza tym ja karmiłam moją córę tylko 3 tyg bo pokarm jaki miałam służył za herbatkę i sam zanikl po 3 tyg :( więc i tak musiałam wstać naszykowac butelkę bo spila mi z obu piersi i dalej glodna była i do tego na kolejne karmienie nie zdążyło się uzbierać więc tak to było

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chaos :) w moich myślach :)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja bratanica lecąc w samolocie zapytała:
    -Co by było gdyby odpadło skrzydło w samolocie?
    Tato!? A czemu z tego silnika pod skrzydłem się kurzy? Jakby się paliło!?

Hahah wyobraźcie sobie miny ludzi siedzących w pobliżu :D

Paula44, jonka91, MonikaDM lubią tę wiadomość

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci to potrafią takie fajne sytuacje stworzyć albo coś powiedzieć lub zadać pytanie co potrafi zwalić człowieka z nóg :)

A ja zaczęłam się trochę martwić, bo dzisiaj zamówiliśmy z mężem bardzo dużo ubranek z allegro w rozmiarze 56 i cholera boje się, czy przypadkiem nie lepiej było wziąć rozmiarów 62... Teraz chyba już jak coś wpadnie mi w oko to już tylko 62 kupować będę...

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 56r kupiłam tylko 3 komplety +8body, reszte to 62 i większe ;)

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Ja byłam w pracy i po pracy przyjechałam do mamy po synka. Dużo miałam do nad robienia. Co do snów to miałam erotyczne, ale ostatnio mieliśmy kilka zbliżeń i sny przeszły. Zatem te sny może biorą się z pragnień i marzeń? Tylko nie wiem jak wytłumaczyć te Wasz marzenia?
    Melula wspolczuję z piekarnikiem.
    Magdalenka ja nie miałam położnej w I ciąży. To nie jest konieczne. Po porodzie jak się przeprowadziłam do nowego miasta i zgłosiłam dziecko to przychodni to pielęgniarka przychodziła do synka kilka razy. A i mieszkałam po porodzie 7 lat z treściami. Co mogę poradzić? Postaraj się zrozumieć teściową. Dla niej to tez nowa sytuacja. Zabierasz jej syna i jeszcze wchodzisz na jej teren. Będzie nadgorliwa ale pewnie w dobrej intencji wg niej. Z teściem może być problem jak ma takie oczekiwania. Agata, Magdalenka dacie rade.
    Renia ja tez starałam się odkładać, zawsze jednak słyszałem jak się rusza. Nad ranem juz zostawiałam w łóżku żeby dłużej posłać.

Synek szczęśliwy ze do niego przyjechałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 06:59

Agataa, renia83, M4DZI4, bluegirl89, Ewelina88 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już też kupować będę 62 i większe. Rozm. 56 będę miała w sumie sztuk 18 (wszystkiego łącznie) dooobra damy radę :)

ps. W smyku są przeceny nawet -70% (jak ktoś nie wie) :)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo dzieci:ostatnio idac chodnikiem slysze za plecami rozmowe: no tak corenko pojdziemy na koncert eskalator, tam bedzie duzo ludzi i muzyki, jednak przed tym musimymumycic Ci glowke, na to dziewczynka: OJ NIE MAMUSIU NIE ROB MI TEGO!
    Zasmialam sie a babka mowi ze nienawidzi myc glowy i maja z tym ogromny problem.

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    ja już też kupować będę 62 i większe. Rozm. 56 będę miała w sumie sztuk 18 (wszystkiego łącznie) dooobra damy radę :)

ps. W smyku są przeceny nawet -70% (jak ktoś nie wie) :)

Nie przejmuj się, lepiej mieć więcej niż mniej "niby" :) dzięki temu rzadziej zrobisz pranie, z drugiej strony niewiem czy zdążysz je wszystkie założyć! :)
    ja wiem że dużo dostanę bo już mi szwagierka naszykowała reklamówy, jak ja się urodziłam to byłam kluseczką i ponoć bardzo szybko rosłam, mój mąż jako dzieciak był pulchniutki, obecnie koksu, więc myślę że nasz dzidziolek też szybko wyrośnie :)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczesniej wspomniany przeze mnie Ignas urodzil sie 2 m-ce temu z dlugoscia 54 cm i dopiero teraz niektore ciuszki 56 sa za male i niektore 62 sa ok, ale tez nie wszystkie, no i czasem nawet z metka tej samej firmy rozmiar rozmiarowi nierowny, wiec kupowanie to i tak troche loteria

Gwiazdeczka27, Ewelina88 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    56 bodziaki z lidla jest np duuuzo większe niz 68 z innych sklepow.
    ide nyny- dobranoc:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 22:22

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś stuknął 19 tydzień;)

Dzień pełen wrażeń. Bylam w pracy, biedna Mama robiłam za szofera...

Jutro będę padnieta ... juz to czuje. Dobranoc.

Poczułam dziś małego - pierwszy raz tak wyraźnie! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 22:48

marrtka, Ag..., jonka91, Tymi, Kawa, M4DZI4, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

• renia83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja też odkąd jestem mamą spie na czujce :) wystarczy że mała złapała oddech nie tak jak trzeba w innym pokoju a ja już oczy otwarte i tak mam do dziś i za to kocham rodzicielstwo :)

Wiki81, polaola, M4DZI4 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
‹‹ 676 677 678 679 680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ