X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Dziewczyny a bralyscie sobie przy prenatalnym film 4 d ? Jedna osoba powiedziala ze nie warto ale mys ie zdecydujemy raczej

ja mam z genetycznego i z polowkowego- oba są zupelnie inne i warto bylo wg mnie przy obu. niesamowita pamiątka.

rodzice i dziadkowie to az sie poplakali co teraz mozna zobaczyc:)

polaola, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy i polecę każdemu :)

Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy ani zdjęć 3D ani filmu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:37

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę miała połówkowe pod koniec 23 tygodnia i na pewno dostanę filmik zwykły i 4d.

FITop1.png
  • Agataa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam filmik z połówkowego, całe usg :) Świetna pamiątka, każdy chce zobaczyć :)

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbyście odpowiedziały na ważkie pytanie pięciolatki: czy włosy, które nie maja właściciela mają gdzie mieszkać? Pytanie zadane z pełną powagą, zaznaczam :D

renia83, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Jakbyście odpowiedziały na ważkie pytanie pięciolatki: czy włosy, które nie maja właściciela mają gdzie mieszkać? Pytanie zadane z pełną powagą, zaznaczam :D

doooobre:) pomysle.

Ostatnio w busie slyszalam pytania: gdzie rosną kamienie?
    na co babcia: kamienie nie rosną, ale leżą... i dziecko drążyło skad sie biorą, po co leżą itp- jak juz babcia nie wiedziala co mowic nakrzyczala i powiedziala daj spokoj. przykro mi sie zrobiło.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do spania z maluszkiem to na początku też brałam małą do łóżka ale trwało to może z 2 tyg bo bardzo szybko wskoczyła na swój cykl spania i budziła się jak w zegarku co 3 h a ja przy niej raczej nie spałam spokojnie miałam podświadomego stresa i jak ja też do tego jej cyklu spania się przyzwyczaiłam to wolałam dać ją do łóżeczka i spać a nie czuwać :) no ale tak jak mowicie kazda z nas sama będzie wiedziała co jest dobre nie tylko dla dzidziusia ale i dla niej samej, a poza tym ja karmiłam moją córę tylko 3 tyg bo pokarm jaki miałam służył za herbatkę i sam zanikl po 3 tyg :( więc i tak musiałam wstać naszykowac butelkę bo spila mi z obu piersi i dalej glodna była i do tego na kolejne karmienie nie zdążyło się uzbierać więc tak to było

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chaos :) w moich myślach :)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja bratanica lecąc w samolocie zapytała:
    -Co by było gdyby odpadło skrzydło w samolocie?
    Tato!? A czemu z tego silnika pod skrzydłem się kurzy? Jakby się paliło!?

Hahah wyobraźcie sobie miny ludzi siedzących w pobliżu :D

Paula44, jonka91, MonikaDM lubią tę wiadomość

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci to potrafią takie fajne sytuacje stworzyć albo coś powiedzieć lub zadać pytanie co potrafi zwalić człowieka z nóg :)

A ja zaczęłam się trochę martwić, bo dzisiaj zamówiliśmy z mężem bardzo dużo ubranek z allegro w rozmiarze 56 i cholera boje się, czy przypadkiem nie lepiej było wziąć rozmiarów 62... Teraz chyba już jak coś wpadnie mi w oko to już tylko 62 kupować będę...

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 56r kupiłam tylko 3 komplety +8body, reszte to 62 i większe ;)

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Ja byłam w pracy i po pracy przyjechałam do mamy po synka. Dużo miałam do nad robienia. Co do snów to miałam erotyczne, ale ostatnio mieliśmy kilka zbliżeń i sny przeszły. Zatem te sny może biorą się z pragnień i marzeń? Tylko nie wiem jak wytłumaczyć te Wasz marzenia?
    Melula wspolczuję z piekarnikiem.
    Magdalenka ja nie miałam położnej w I ciąży. To nie jest konieczne. Po porodzie jak się przeprowadziłam do nowego miasta i zgłosiłam dziecko to przychodni to pielęgniarka przychodziła do synka kilka razy. A i mieszkałam po porodzie 7 lat z treściami. Co mogę poradzić? Postaraj się zrozumieć teściową. Dla niej to tez nowa sytuacja. Zabierasz jej syna i jeszcze wchodzisz na jej teren. Będzie nadgorliwa ale pewnie w dobrej intencji wg niej. Z teściem może być problem jak ma takie oczekiwania. Agata, Magdalenka dacie rade.
    Renia ja tez starałam się odkładać, zawsze jednak słyszałem jak się rusza. Nad ranem juz zostawiałam w łóżku żeby dłużej posłać.

Synek szczęśliwy ze do niego przyjechałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 06:59

Agataa, renia83, M4DZI4, bluegirl89, Ewelina88 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już też kupować będę 62 i większe. Rozm. 56 będę miała w sumie sztuk 18 (wszystkiego łącznie) dooobra damy radę :)

ps. W smyku są przeceny nawet -70% (jak ktoś nie wie) :)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo dzieci:ostatnio idac chodnikiem slysze za plecami rozmowe: no tak corenko pojdziemy na koncert eskalator, tam bedzie duzo ludzi i muzyki, jednak przed tym musimymumycic Ci glowke, na to dziewczynka: OJ NIE MAMUSIU NIE ROB MI TEGO!
    Zasmialam sie a babka mowi ze nienawidzi myc glowy i maja z tym ogromny problem.

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    ja już też kupować będę 62 i większe. Rozm. 56 będę miała w sumie sztuk 18 (wszystkiego łącznie) dooobra damy radę :)

ps. W smyku są przeceny nawet -70% (jak ktoś nie wie) :)

Nie przejmuj się, lepiej mieć więcej niż mniej "niby" :) dzięki temu rzadziej zrobisz pranie, z drugiej strony niewiem czy zdążysz je wszystkie założyć! :)
    ja wiem że dużo dostanę bo już mi szwagierka naszykowała reklamówy, jak ja się urodziłam to byłam kluseczką i ponoć bardzo szybko rosłam, mój mąż jako dzieciak był pulchniutki, obecnie koksu, więc myślę że nasz dzidziolek też szybko wyrośnie :)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczesniej wspomniany przeze mnie Ignas urodzil sie 2 m-ce temu z dlugoscia 54 cm i dopiero teraz niektore ciuszki 56 sa za male i niektore 62 sa ok, ale tez nie wszystkie, no i czasem nawet z metka tej samej firmy rozmiar rozmiarowi nierowny, wiec kupowanie to i tak troche loteria

Gwiazdeczka27, Ewelina88 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    56 bodziaki z lidla jest np duuuzo większe niz 68 z innych sklepow.
    ide nyny- dobranoc:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 22:22

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś stuknął 19 tydzień;)

Dzień pełen wrażeń. Bylam w pracy, biedna Mama robiłam za szofera...

Jutro będę padnieta ... juz to czuje. Dobranoc.

Poczułam dziś małego - pierwszy raz tak wyraźnie! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 22:48

marrtka, Ag..., jonka91, Tymi, Kawa, M4DZI4, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

• renia83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja też odkąd jestem mamą spie na czujce :) wystarczy że mała złapała oddech nie tak jak trzeba w innym pokoju a ja już oczy otwarte i tak mam do dziś i za to kocham rodzicielstwo :)

Wiki81, polaola, M4DZI4 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
‹‹ 676 677 678 679 680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ