*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
polaola wrote:Dziewczyny a bralyscie sobie przy prenatalnym film 4 d ? Jedna osoba powiedziala ze nie warto ale mys ie zdecydujemy raczej
ja mam z genetycznego i z polowkowego- oba są zupelnie inne i warto bylo wg mnie przy obu. niesamowita pamiątka.
rodzice i dziadkowie to az sie poplakali co teraz mozna zobaczyc:)polaola, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Jakbyście odpowiedziały na ważkie pytanie pięciolatki: czy włosy, które nie maja właściciela mają gdzie mieszkać? Pytanie zadane z pełną powagą, zaznaczam
doooobre:) pomysle.
Ostatnio w busie slyszalam pytania: gdzie rosną kamienie?
na co babcia: kamienie nie rosną, ale leżą... i dziecko drążyło skad sie biorą, po co leżą itp- jak juz babcia nie wiedziala co mowic nakrzyczala i powiedziala daj spokoj. przykro mi sie zrobiło. -
A co do spania z maluszkiem to na początku też brałam małą do łóżka ale trwało to może z 2 tyg bo bardzo szybko wskoczyła na swój cykl spania i budziła się jak w zegarku co 3 h a ja przy niej raczej nie spałam spokojnie miałam podświadomego stresa i jak ja też do tego jej cyklu spania się przyzwyczaiłam to wolałam dać ją do łóżeczka i spać a nie czuwać
no ale tak jak mowicie kazda z nas sama będzie wiedziała co jest dobre nie tylko dla dzidziusia ale i dla niej samej, a poza tym ja karmiłam moją córę tylko 3 tyg bo pokarm jaki miałam służył za herbatkę i sam zanikl po 3 tyg
więc i tak musiałam wstać naszykowac butelkę bo spila mi z obu piersi i dalej glodna była i do tego na kolejne karmienie nie zdążyło się uzbierać więc tak to było
-
nick nieaktualnyMoja bratanica lecąc w samolocie zapytała:
-Co by było gdyby odpadło skrzydło w samolocie?
Tato!? A czemu z tego silnika pod skrzydłem się kurzy? Jakby się paliło!?
Hahah wyobraźcie sobie miny ludzi siedzących w pobliżuPaula44, jonka91, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Dzieci to potrafią takie fajne sytuacje stworzyć albo coś powiedzieć lub zadać pytanie co potrafi zwalić człowieka z nóg
A ja zaczęłam się trochę martwić, bo dzisiaj zamówiliśmy z mężem bardzo dużo ubranek z allegro w rozmiarze 56 i cholera boje się, czy przypadkiem nie lepiej było wziąć rozmiarów 62... Teraz chyba już jak coś wpadnie mi w oko to już tylko 62 kupować będę... -
nick nieaktualny
-
Hej,
Ja byłam w pracy i po pracy przyjechałam do mamy po synka. Dużo miałam do nad robienia. Co do snów to miałam erotyczne, ale ostatnio mieliśmy kilka zbliżeń i sny przeszły. Zatem te sny może biorą się z pragnień i marzeń? Tylko nie wiem jak wytłumaczyć te Wasz marzenia?
Melula wspolczuję z piekarnikiem.
Magdalenka ja nie miałam położnej w I ciąży. To nie jest konieczne. Po porodzie jak się przeprowadziłam do nowego miasta i zgłosiłam dziecko to przychodni to pielęgniarka przychodziła do synka kilka razy. A i mieszkałam po porodzie 7 lat z treściami. Co mogę poradzić? Postaraj się zrozumieć teściową. Dla niej to tez nowa sytuacja. Zabierasz jej syna i jeszcze wchodzisz na jej teren. Będzie nadgorliwa ale pewnie w dobrej intencji wg niej. Z teściem może być problem jak ma takie oczekiwania. Agata, Magdalenka dacie rade.
Renia ja tez starałam się odkładać, zawsze jednak słyszałem jak się rusza. Nad ranem juz zostawiałam w łóżku żeby dłużej posłać.
Synek szczęśliwy ze do niego przyjechałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 06:59
Agataa, renia83, M4DZI4, bluegirl89, Ewelina88 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Apropo dzieci:ostatnio idac chodnikiem slysze za plecami rozmowe: no tak corenko pojdziemy na koncert eskalator, tam bedzie duzo ludzi i muzyki, jednak przed tym musimymumycic Ci glowke, na to dziewczynka: OJ NIE MAMUSIU NIE ROB MI TEGO!
Zasmialam sie a babka mowi ze nienawidzi myc glowy i maja z tym ogromny problem. -
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 wrote:ja już też kupować będę 62 i większe. Rozm. 56 będę miała w sumie sztuk 18 (wszystkiego łącznie) dooobra damy radę
ps. W smyku są przeceny nawet -70% (jak ktoś nie wie)
Nie przejmuj się, lepiej mieć więcej niż mniej "niby"dzięki temu rzadziej zrobisz pranie, z drugiej strony niewiem czy zdążysz je wszystkie założyć!
ja wiem że dużo dostanę bo już mi szwagierka naszykowała reklamówy, jak ja się urodziłam to byłam kluseczką i ponoć bardzo szybko rosłam, mój mąż jako dzieciak był pulchniutki, obecnie koksu, więc myślę że nasz dzidziolek też szybko wyrośnieGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
wczesniej wspomniany przeze mnie Ignas urodzil sie 2 m-ce temu z dlugoscia 54 cm i dopiero teraz niektore ciuszki 56 sa za male i niektore 62 sa ok, ale tez nie wszystkie, no i czasem nawet z metka tej samej firmy rozmiar rozmiarowi nierowny, wiec kupowanie to i tak troche loteria
Gwiazdeczka27, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś stuknął 19 tydzień
Dzień pełen wrażeń. Bylam w pracy, biedna Mama robiłam za szofera...
Jutro będę padnieta ... juz to czuje. Dobranoc.
Poczułam dziś małego - pierwszy raz tak wyraźnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 22:48
marrtka, Ag..., jonka91, Tymi, Kawa, M4DZI4, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość