*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
jade do Kato:)pobranie krwi, mocz i male zakupy. Muszę się zaopatrzyć w rajstopy ciążowe i majtki ciążowe bo mnie uciskają
Miłego dnia wszystkim:DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:00
renia83, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana.
Wczoraj po wyszykowaniu psa na wystawę, wróciłam do domu dopiero na 23. Położyłam się koło 1. Strasznie późno, bo ostatnio chodzę spać już 21/22, ale czego się nie robi dla spełnienia marzeń
Dzisiaj od rana pracowity dzień: posprzątać łazienkę, przygotować obiad, iść na pocztę, poodkurzać.W każdym razie zaczynam dzień w dobrym humorze i tego samego życzę Wam dziewczyny!
Ag..., Wiki81, jonka91, renia83, Kawa, M4DZI4, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
A.loth dobrze że będziesz pod kontrolą.
Ag a jakie rajstopy kupoujesz? Masz cos upatrzonego? Są chyba tez takie przeciwzylakowe od razu.
Silatan tylko się nie przemeczaj za bardzo. Odpoczywają tez trochę.
Miłego dnia. Ja jeszcze u mamy.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiesz co za rajstopami popatrzę w sklepie bo narazie widziałam online tylko
. Takie co maja szerzej na brzuchu bo normalne mnie uciskają bardzo a ja często w spódnicach chodzę, są ceny różne wiec podejrzewam ze te droższe mogą być dodatkowo orzeciwzylakowe, dam znać. Aczkolwiek nie będę brała tych drogich bo moje wyjścia z domu są ograniczone ilościowo i czasowo, co innego jakbym pracowała jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:40
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Witajcie
Właśnie na stronie Smyka nie widziałam tych przecen 70%... a byłam w sklepie stacjonarnym jakoś w sobotę albo niedziele.. -
szpilka wrote:wg om wychodzi nam dzis 19t0d czyli zaczynamy 20 tydzien
A.loth 3maj się w tym szpitalu, to nic przyjemnego na pewno ale będzie dobrze
A ja chyba zaczełam w końcu czuc ruchy maleństwa.Nie jestem pewna, kurcze nie pamiętam początkow z pierwszej ciąży :p Ale to chyba nie jelita bo już trzeci dzień z rzędu, o różnych porach, w tym samym miejscu na dole brzuszka nad łonem czuje takie delikatne puknięcia jakby bąbelek pękł hmmm nie wiem jak to opisac dokładnie :)No nic, będę się wsłuchiwac w swoje ciało i może za parę dni to się nasili i będę pewna.Nawet teraz jak pisze to mi puka cuśtam hihi, ale fajne uczucie!
Miłego dzionka żabki !!!Paula44, renia83, szpilka lubią tę wiadomość
-
No to zdaję krótką relację z wczorajszej wizyty.
Tak jak sądziłam było tylko badanie ginekologiczne i dłuższa rozmowa, no i oczywiście wsłuchiwaliśmy się w bicie serduszka maleństwaWszystko w jak najlepszym porządku, lekarz nie miał żadnych zastrzeżeń. Mogę więc spokojnie jechać na wakacje do Niemiec, jednak uprzedził mnie, że to już ostatni taki wyjazd
Umówiłam się też na UKG po powrocie na 12 września, a połówkowe powiedział, że zrobimy w 2 połowie września.
No i dostałam jakby skierowanie na ten test obciażenia glukozą, chcę to zrobić dzień po UKG i mieć z głowy, ale ponoć strasznie nieprzyjemne...
Ag..., jonka91, Silatan, Paula44, Ewelina88, M4DZI4, zielarka, szpilka lubią tę wiadomość
-
Z moich zakupow wyszło tyle ze tata zadzwonil ze jest w Kato i jedzie do mojej siostry, no i zabral mnie po drodze. zdążylam ledwie wleciec do HM po skarpetki:/
mialam pogadanke z moim 7 letnim bratem przyrodnim, ktory stwierdzil ze Kostek to super imie ale lepsze by było Jay Jay:D no i nie przegadasz. Potem zaczął opowidadac jakie bajki będą razem oglądac ale niestety wspolczesne nazwy bajek dla dzieci są tak bzdurne ze nic nie zapamiętałam:)
Kawa, renia83, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Ag... lubi tę wiadomość