WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi wszystko leci z rąk dzis i jestem totalnie nieogarnięta.
    Kupilam odzywke zamiast szamponu, ktorą probowalam umyc wlosy, przeszukalam caly dom bo zgubilam wyniki i znalazlam je w koncu w miejscu gdzie byc powinny, wylalam herbate na słuchawki i na koniec walnęłam się wtyczką w łokieć:/
    M mowi " idz sie połoz bo sie o was boje"

no to leze... ide zaraz spac:/ on zaś jakąś prezentacje na spotkanie na jutro robi ale juz nie marudze bo wlasciwie mialo go nie byc w PL wiec doceniam fakt ze jest obok w pokoju:)

Paula44, renia83, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Kawa noo to poszaleliście:) moj M tez przywiózl ze Szwajcarii obiektyw nowy ( jakis superjasny portretowy) mega zdjecia robi, wczoraj pstrykaliśmy na dzialce synkowi kuzynki. Bedzie mial nasz synus milion zdjęć :D

Ag ja właśnie chciałam kupić do mojego Nikona taki jasny 35mm/1,8 ale stwierdziłam że jeszcze muszę to przemyśleć :) też pod kątem dzidzi żeby miała fajne zdjęcia :D

Ag... lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my kupilismy canona 50mm/1,8 ( jakos tak:) bynajmniej) Jest rewelacyjny!

Kawa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc!

• belldandy Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ag co ile masz wizyty?:) mam wrazenie, ze chyba czesto:) dopiero co pisalas,.ze bylas i znowu :)

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell mam co 3 tyg normalnie. Ostatnio wyszlo faktycznie częściej bo raz bylam z powodu twardnienia brzuch dodatkowo, no i w miedzyczasie na polowkowym.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • aswariatka Ekspertka

Wysłany: 1 września 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) Witam się z rana. Muszę Wam o czymś powiedzieć, wczoraj, jak leżeliśmy przed snem z mężem i rozmawialiśmy i trzymałam ręce na brzuszku to pierwszy raz poczułam z lewej strony kopnięcie, pojawiło się takie małe wybrzuszenie, taki bąbelek, który poczułam ręką! To było tak niesamowite uczucie i byłam tak zaskoczona, że się popłakałam ze wzruszenia... Coś pięknego :D

Życzę miłego tygodnia i samych udanych wizyt :)

Ag..., waszka88, zielarka, jonka91, Paula44, renia83, Gwiazdeczka27, rastafanka, Ewelina88, kejti91, MonikaDM, lwuska55592 lubią tę wiadomość

2fwas65gx6qqidvv.png
    Hanka 6,5 l
    Emilka 3 l
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Gdybym miała wybierać, wzięłabym materiałowe. Są cudowne :)
    ja też wybrałabym z materiału

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Ja dzisiaj idę z Synkiem na rozpoczęcie roku, a później podjade do pracy zobaczę jakie dokumenty się nagromadziły. No i obiad muszę zrobić bo trzeci dzień z rzędu gołąbki chyba nie przejdą:)

Mi się podobają literki z filcu.

A te Dziewczynki, które pracują w szkołach wybierają się na rozpoczęcie roku dzisiaj? Ja będe miała swoje rozpoczęcie 1 października w pracy, to będę juz zdecydowanie wyglądała na 9 miesiąc.

Ag, Kawa robicie profesjonalnie zdjęcia? Czy to Wasi M się w tym specjalizują?

Miłego dnia.

renia83 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja nie robię, nie znam się nawet za bardzo na tym:) tylko mniej więcej wiem co mi się podoba orientuje się na poziomie wystarczającym do " w miarę" swobodnej komunikacji w temacie z moim m:) to jego hobby raczej:)

Wiki81 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka poszła dziś do przedszkola :D raczej pogalopowała :D a ja.....wreszcie mam czas dla siebie i w ciszy, nie przy bajkach zjadłam śniadanie! Idę dziś na kawę, kupię ulubioną gazetę i będę świętować pierwszy dzień mojego ulubionego miesiąca :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:45

Ag..., Wiki81, jonka91, renia83, Kawa, rastafanka, agnesik, Ewelina88 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Syn też teraz codziennie szkoła, a ja obiecałam sobie że znajdę dla niego więcej czasu popołudniami.

zielarka lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki to samo sobie obiecałam :D

Wiki81 lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli cos w ten deseń dziewczyny:D ?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d36362bf3ee5.jpg

zielarka, renia83, Kawa, Gwiazdeczka27, rastafanka, agnesik, Ewelina88, M4DZI4, polaola, olka25 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, chyba niestety tak :P

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się.
    Wieczorem oglądałam film - chyba na tvn-ie- o przepowiedni końca świata "Zapowiedź" czy jakoś tak. Hmm... Dobry był, chociaż przyznam, że nawet tego typu dzieła działają na mnie trochę stresujaco.

Dopiero się obudziłam!

Dziś 1 września. Moja klasa siedzi pewnie w kościele na mszy. Ja jestem już na L4. Uznałam, , że dla nich to będzie lepiej, bo sa w 3 klasie gimnazjum, , przygotowania do egzaminu itp.
    Nie wiem, jak długo bym uczyła - myślałam, ze do pozadziernika, ale potem robić zamieszanie ze zmianą nauczyciela jednego z wiodących przedmiotów. . . Ee.. bez sensu. Zanim by ogarneli - wiadomo, że każdy belfer uczy inaczej, to nastałby grudzień.
    Moj szef byl podobnego zdania, ,zatem zostałam już w domu.
    Mówiąc szczerze, chyba nie dałbym rady już - te dojazdy na 7:35 ( mam 16 km do pracy), gonitwy między piętrami, prace klasowe, odpowiedzialność ... nie czuje się na siłach.
    Ale wiem, że będę tęsknić za robota i dzieciakami - miałam teraz super klasę. Buuu...

Idę "se" siknąć ;)

Już myślę o czwartku - połówkowe!

Ag a Ty masz dzisiaj wizytę?

marrtka lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam!
    Wczoraj byliśmy w sklepie i przy okazji zakupu dla mnie Jeansów, obejrzeliśmy wózki. Z uwagi na niewielki budżet na ten cel szukamy czegoś w zasięgu finansowym. Wpadłam na fajny typ wózeczków. Prócz tych, z serii Baby-Merc (Q7 Exclusive lub Q8 Deluxe - cena 700-900 zł w wersji 3 w 1) zobaczyła również wózki z firmy Adbor http://www.adbor.pl/pl/oferta, jakby któraś chciała zobaczyć. Mnie urzekł model Bartolino i Marsel Sport. Niestety są troszkę cięższe niż te, które podajecie, ale akurat dla nas nie ma to aż tak wielkiego znaczenia. Oglądałam je, prowadziłam a nawet podnosiłam do góry - nie jest źle. Lżejsze są modele Arte 3x3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 09:38

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja się interesuję fotografią i wszystko cykam raczej na ustawieniach manualnych. Mój Ł jak mi robi zdjęcia to pożal się Boże-utnie głowę albo stopy, albo jakoś dzwnie trzyma aparat :P
    Do czasu aż mi się nie zepsuł silniczek w obiektywie to robiłam koleżanką sesje w tym jedną brzuszkową, ale teraz nawet po naprawie obiektywu jest coś z nim nie tak i nie mam cierpliwości do niego;/ Dlatego szykuję się do kupna jasnej stałki :)

No to dziewczyny świętujcie spokój w domu! :) u mnie tak brzydka pogoda że nic się niechce, czekam na małża aż wróci z pracy i jadę zamówić lóżeczko itp :)

Wiki81, renia83 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula tak- mam na 17.00:)

nix lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 18:14

Ag..., Gwiazdeczka27, Maud11, kejti91 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

‹‹ 692 693 694 695 696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ