X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi wszystko leci z rąk dzis i jestem totalnie nieogarnięta.
    Kupilam odzywke zamiast szamponu, ktorą probowalam umyc wlosy, przeszukalam caly dom bo zgubilam wyniki i znalazlam je w koncu w miejscu gdzie byc powinny, wylalam herbate na słuchawki i na koniec walnęłam się wtyczką w łokieć:/
    M mowi " idz sie połoz bo sie o was boje"

no to leze... ide zaraz spac:/ on zaś jakąś prezentacje na spotkanie na jutro robi ale juz nie marudze bo wlasciwie mialo go nie byc w PL wiec doceniam fakt ze jest obok w pokoju:)

Paula44, renia83, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Kawa noo to poszaleliście:) moj M tez przywiózl ze Szwajcarii obiektyw nowy ( jakis superjasny portretowy) mega zdjecia robi, wczoraj pstrykaliśmy na dzialce synkowi kuzynki. Bedzie mial nasz synus milion zdjęć :D

Ag ja właśnie chciałam kupić do mojego Nikona taki jasny 35mm/1,8 ale stwierdziłam że jeszcze muszę to przemyśleć :) też pod kątem dzidzi żeby miała fajne zdjęcia :D

Ag... lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my kupilismy canona 50mm/1,8 ( jakos tak:) bynajmniej) Jest rewelacyjny!

Kawa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc!

• belldandy Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ag co ile masz wizyty?:) mam wrazenie, ze chyba czesto:) dopiero co pisalas,.ze bylas i znowu :)

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell mam co 3 tyg normalnie. Ostatnio wyszlo faktycznie częściej bo raz bylam z powodu twardnienia brzuch dodatkowo, no i w miedzyczasie na polowkowym.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • aswariatka Ekspertka

Wysłany: 1 września 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) Witam się z rana. Muszę Wam o czymś powiedzieć, wczoraj, jak leżeliśmy przed snem z mężem i rozmawialiśmy i trzymałam ręce na brzuszku to pierwszy raz poczułam z lewej strony kopnięcie, pojawiło się takie małe wybrzuszenie, taki bąbelek, który poczułam ręką! To było tak niesamowite uczucie i byłam tak zaskoczona, że się popłakałam ze wzruszenia... Coś pięknego :D

Życzę miłego tygodnia i samych udanych wizyt :)

Ag..., waszka88, zielarka, jonka91, Paula44, renia83, Gwiazdeczka27, rastafanka, Ewelina88, kejti91, MonikaDM, lwuska55592 lubią tę wiadomość

2fwas65gx6qqidvv.png
    Hanka 6,5 l
    Emilka 3 l
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Gdybym miała wybierać, wzięłabym materiałowe. Są cudowne :)
    ja też wybrałabym z materiału

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Ja dzisiaj idę z Synkiem na rozpoczęcie roku, a później podjade do pracy zobaczę jakie dokumenty się nagromadziły. No i obiad muszę zrobić bo trzeci dzień z rzędu gołąbki chyba nie przejdą:)

Mi się podobają literki z filcu.

A te Dziewczynki, które pracują w szkołach wybierają się na rozpoczęcie roku dzisiaj? Ja będe miała swoje rozpoczęcie 1 października w pracy, to będę juz zdecydowanie wyglądała na 9 miesiąc.

Ag, Kawa robicie profesjonalnie zdjęcia? Czy to Wasi M się w tym specjalizują?

Miłego dnia.

renia83 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja nie robię, nie znam się nawet za bardzo na tym:) tylko mniej więcej wiem co mi się podoba orientuje się na poziomie wystarczającym do " w miarę" swobodnej komunikacji w temacie z moim m:) to jego hobby raczej:)

Wiki81 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka poszła dziś do przedszkola :D raczej pogalopowała :D a ja.....wreszcie mam czas dla siebie i w ciszy, nie przy bajkach zjadłam śniadanie! Idę dziś na kawę, kupię ulubioną gazetę i będę świętować pierwszy dzień mojego ulubionego miesiąca :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:45

Ag..., Wiki81, jonka91, renia83, Kawa, rastafanka, agnesik, Ewelina88 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Syn też teraz codziennie szkoła, a ja obiecałam sobie że znajdę dla niego więcej czasu popołudniami.

zielarka lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki to samo sobie obiecałam :D

Wiki81 lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli cos w ten deseń dziewczyny:D ?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d36362bf3ee5.jpg

zielarka, renia83, Kawa, Gwiazdeczka27, rastafanka, agnesik, Ewelina88, M4DZI4, polaola, olka25 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, chyba niestety tak :P

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się.
    Wieczorem oglądałam film - chyba na tvn-ie- o przepowiedni końca świata "Zapowiedź" czy jakoś tak. Hmm... Dobry był, chociaż przyznam, że nawet tego typu dzieła działają na mnie trochę stresujaco.

Dopiero się obudziłam!

Dziś 1 września. Moja klasa siedzi pewnie w kościele na mszy. Ja jestem już na L4. Uznałam, , że dla nich to będzie lepiej, bo sa w 3 klasie gimnazjum, , przygotowania do egzaminu itp.
    Nie wiem, jak długo bym uczyła - myślałam, ze do pozadziernika, ale potem robić zamieszanie ze zmianą nauczyciela jednego z wiodących przedmiotów. . . Ee.. bez sensu. Zanim by ogarneli - wiadomo, że każdy belfer uczy inaczej, to nastałby grudzień.
    Moj szef byl podobnego zdania, ,zatem zostałam już w domu.
    Mówiąc szczerze, chyba nie dałbym rady już - te dojazdy na 7:35 ( mam 16 km do pracy), gonitwy między piętrami, prace klasowe, odpowiedzialność ... nie czuje się na siłach.
    Ale wiem, że będę tęsknić za robota i dzieciakami - miałam teraz super klasę. Buuu...

Idę "se" siknąć ;)

Już myślę o czwartku - połówkowe!

Ag a Ty masz dzisiaj wizytę?

marrtka lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam!
    Wczoraj byliśmy w sklepie i przy okazji zakupu dla mnie Jeansów, obejrzeliśmy wózki. Z uwagi na niewielki budżet na ten cel szukamy czegoś w zasięgu finansowym. Wpadłam na fajny typ wózeczków. Prócz tych, z serii Baby-Merc (Q7 Exclusive lub Q8 Deluxe - cena 700-900 zł w wersji 3 w 1) zobaczyła również wózki z firmy Adbor http://www.adbor.pl/pl/oferta, jakby któraś chciała zobaczyć. Mnie urzekł model Bartolino i Marsel Sport. Niestety są troszkę cięższe niż te, które podajecie, ale akurat dla nas nie ma to aż tak wielkiego znaczenia. Oglądałam je, prowadziłam a nawet podnosiłam do góry - nie jest źle. Lżejsze są modele Arte 3x3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 09:38

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja się interesuję fotografią i wszystko cykam raczej na ustawieniach manualnych. Mój Ł jak mi robi zdjęcia to pożal się Boże-utnie głowę albo stopy, albo jakoś dzwnie trzyma aparat :P
    Do czasu aż mi się nie zepsuł silniczek w obiektywie to robiłam koleżanką sesje w tym jedną brzuszkową, ale teraz nawet po naprawie obiektywu jest coś z nim nie tak i nie mam cierpliwości do niego;/ Dlatego szykuję się do kupna jasnej stałki :)

No to dziewczyny świętujcie spokój w domu! :) u mnie tak brzydka pogoda że nic się niechce, czekam na małża aż wróci z pracy i jadę zamówić lóżeczko itp :)

Wiki81, renia83 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula tak- mam na 17.00:)

nix lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 18:14

Ag..., Gwiazdeczka27, Maud11, kejti91 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

‹‹ 692 693 694 695 696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ