*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
a mi wszystko leci z rąk dzis i jestem totalnie nieogarnięta.
Kupilam odzywke zamiast szamponu, ktorą probowalam umyc wlosy, przeszukalam caly dom bo zgubilam wyniki i znalazlam je w koncu w miejscu gdzie byc powinny, wylalam herbate na słuchawki i na koniec walnęłam się wtyczką w łokieć
M mowi " idz sie połoz bo sie o was boje"
no to leze... ide zaraz spac:/ on zaś jakąś prezentacje na spotkanie na jutro robi ale juz nie marudze bo wlasciwie mialo go nie byc w PL wiec doceniam fakt ze jest obok w pokoju:)Paula44, renia83, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Kawa noo to poszaleliście:) moj M tez przywiózl ze Szwajcarii obiektyw nowy ( jakis superjasny portretowy) mega zdjecia robi, wczoraj pstrykaliśmy na dzialce synkowi kuzynki. Bedzie mial nasz synus milion zdjęć
Ag ja właśnie chciałam kupić do mojego Nikona taki jasny 35mm/1,8 ale stwierdziłam że jeszcze muszę to przemyślećteż pod kątem dzidzi żeby miała fajne zdjęcia
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ag co ile masz wizyty?
mam wrazenie, ze chyba czesto:) dopiero co pisalas,.ze bylas i znowu
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Cześć Dziewczyny
Witam się z rana. Muszę Wam o czymś powiedzieć, wczoraj, jak leżeliśmy przed snem z mężem i rozmawialiśmy i trzymałam ręce na brzuszku to pierwszy raz poczułam z lewej strony kopnięcie, pojawiło się takie małe wybrzuszenie, taki bąbelek, który poczułam ręką! To było tak niesamowite uczucie i byłam tak zaskoczona, że się popłakałam ze wzruszenia... Coś pięknego
Życzę miłego tygodnia i samych udanych wizytAg..., waszka88, zielarka, jonka91, Paula44, renia83, Gwiazdeczka27, rastafanka, Ewelina88, kejti91, MonikaDM, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Ja dzisiaj idę z Synkiem na rozpoczęcie roku, a później podjade do pracy zobaczę jakie dokumenty się nagromadziły. No i obiad muszę zrobić bo trzeci dzień z rzędu gołąbki chyba nie przejdą
Mi się podobają literki z filcu.
A te Dziewczynki, które pracują w szkołach wybierają się na rozpoczęcie roku dzisiaj? Ja będe miała swoje rozpoczęcie 1 października w pracy, to będę juz zdecydowanie wyglądała na 9 miesiąc.
Ag, Kawa robicie profesjonalnie zdjęcia? Czy to Wasi M się w tym specjalizują?
Miłego dnia.renia83 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Moja córka poszła dziś do przedszkola
raczej pogalopowała
a ja.....wreszcie mam czas dla siebie i w ciszy, nie przy bajkach zjadłam śniadanie! Idę dziś na kawę, kupię ulubioną gazetę i będę świętować pierwszy dzień mojego ulubionego miesiąca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:45
Ag..., Wiki81, jonka91, renia83, Kawa, rastafanka, agnesik, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się.
Wieczorem oglądałam film - chyba na tvn-ie- o przepowiedni końca świata "Zapowiedź" czy jakoś tak. Hmm... Dobry był, chociaż przyznam, że nawet tego typu dzieła działają na mnie trochę stresujaco.
Dopiero się obudziłam!
Dziś 1 września. Moja klasa siedzi pewnie w kościele na mszy. Ja jestem już na L4. Uznałam, , że dla nich to będzie lepiej, bo sa w 3 klasie gimnazjum, , przygotowania do egzaminu itp.
Nie wiem, jak długo bym uczyła - myślałam, ze do pozadziernika, ale potem robić zamieszanie ze zmianą nauczyciela jednego z wiodących przedmiotów. . . Ee.. bez sensu. Zanim by ogarneli - wiadomo, że każdy belfer uczy inaczej, to nastałby grudzień.
Moj szef byl podobnego zdania, ,zatem zostałam już w domu.
Mówiąc szczerze, chyba nie dałbym rady już - te dojazdy na 7:35 ( mam 16 km do pracy), gonitwy między piętrami, prace klasowe, odpowiedzialność ... nie czuje się na siłach.
Ale wiem, że będę tęsknić za robota i dzieciakami - miałam teraz super klasę. Buuu...
Idę "se" siknąć
Już myślę o czwartku - połówkowe!
Ag a Ty masz dzisiaj wizytę?
marrtka lubi tę wiadomość
-
Hej Wam!
Wczoraj byliśmy w sklepie i przy okazji zakupu dla mnie Jeansów, obejrzeliśmy wózki. Z uwagi na niewielki budżet na ten cel szukamy czegoś w zasięgu finansowym. Wpadłam na fajny typ wózeczków. Prócz tych, z serii Baby-Merc (Q7 Exclusive lub Q8 Deluxe - cena 700-900 zł w wersji 3 w 1) zobaczyła również wózki z firmy Adbor http://www.adbor.pl/pl/oferta, jakby któraś chciała zobaczyć. Mnie urzekł model Bartolino i Marsel Sport. Niestety są troszkę cięższe niż te, które podajecie, ale akurat dla nas nie ma to aż tak wielkiego znaczenia. Oglądałam je, prowadziłam a nawet podnosiłam do góry - nie jest źle. Lżejsze są modele Arte 3x3Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 09:38
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki ja się interesuję fotografią i wszystko cykam raczej na ustawieniach manualnych. Mój Ł jak mi robi zdjęcia to pożal się Boże-utnie głowę albo stopy, albo jakoś dzwnie trzyma aparat
Do czasu aż mi się nie zepsuł silniczek w obiektywie to robiłam koleżanką sesje w tym jedną brzuszkową, ale teraz nawet po naprawie obiektywu jest coś z nim nie tak i nie mam cierpliwości do niego;/ Dlatego szykuję się do kupna jasnej stałki
No to dziewczyny świętujcie spokój w domu!u mnie tak brzydka pogoda że nic się niechce, czekam na małża aż wróci z pracy i jadę zamówić lóżeczko itp
Wiki81, renia83 lubią tę wiadomość