WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, a jeśli chodzi o ten kombinezon. Nie jest on bardzo gruby, bo twierdzę, że przecież dziecko będzie miało pod nim jakieś body, pajaca a na sobie kocyk lub kołderkę, więc śmiało można ubrać w taki.

Ten z Pepco jest taki z jedną warstwą flizeliny. Ma podszewkę delikatnie śliską, a materiał niby ortalionik, ale taki matowy - bawełniany chyba. Ma rękawiczki na sznurku i kapturek z uszkami. Zobaczę, jak będę w Pepco i zrobię focię... Mówiłam wczoraj mamie, że są tam kombinezony, ale u nas zostały duże rozmiary, więc mama czym prędzej pośpieszyła u siebie i kupiła, oczywiście różowy :)

Kawa lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesik - tak jak "mówi" Felek: olej !

Szkoda nerwów!

Ag - słodki Misiak! Daj znać po, trzymam mocno! I co z tym wyborem szpitala?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:39

Malenq lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pewnie odnalezienie tego graniczy z cudem ale zapytam.
    Dawno dawno temu, jak na suwaczkach bylo po 6 tyg ktoras z Was wrzucila taką prezentacje jak się przesuwają kobiecie narządy w roznych tyg ciązy.
    Macie ją moze jeszcze?? nie umiem znalezc u siebie w zadnej historii a chętnie bym zlokalizowala co gdzie teraz jest mniej więcej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:42

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Agnesik - tak jak "mówi" Felek: olej !

Szkoda nerwów!

Ag - słodki Misiak! Daj znać po, trzymam mocno! I co z tym wyborem szpitala?

dam dam. Błagam Cię, nie pytaj:) Teraz mam Łubinowa vs Raciborska.

Paula44 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Ag...
    Lista super. Moja to taka prymitywna w wordzie, ale nie chciało mi się wysilać.
    A Misio piękny, też chcę taki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Dziewczyny pewnie odnalezienie tego graniczy z cudem ale zapytam.
    Dawno dawno temu, jak na suwaczkach bylo po 6 tyg ktoras z Was wrzucila taką prezentacje jak się przesuwają kobiecie narządy w roznych tyg ciązy.
    Macie ją moze jeszcze?? nie umiem znalezc u siebie w zadnej historii a chętnie bym zlokalizowala co gdzie teraz jest mniej więcej.

Ag, pewnie chodzi o ten filmik:

http://www.msichicago.org/whats-here/exhibits/you/the-exhibit/your-beginning/make-room-for-baby/interactive/

Ag..., Kawa, Agus89, MartaKD lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U hę??? kobietki o jakiej liście mowa??? ja też mogę Ag??? to jest o tym co trzeba kupić???? jak tak to poproszę bardzo: [email protected]

z góry dziękuję:)

• agnesik Ekspertka

Wysłany: 1 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzięki za wsparcie! :)
    Kurde, szkoda mi, bo chciałabym, żeby mój synek miał fajnych dziadków.. po obu stronach.. a oni są naprawdę męczący..
    Ale macie rację, nie ma co się przejmować.. jeszcze przyjdą zobaczyć wnuczka.. oj jeszcze przyjdą.. a ja wtedy im powiem, że wnuczek to dwa bloki dalej mieszka.. bo przecież mają tylko jednego.
    Najważniejszy jest teraz Felek! :)

Ag... co to za magiczna lista? Prześlij mi też na [email protected]
    Porównam ze swoją :)
    Z góry dziękuję ;)

Malenq, Gwiazdeczka27, Ewelina88 lubią tę wiadomość

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud- tak, dokladnie. dzięki!

Dziewczyny moja lista to bardziej plik segregujący wydatki itp. Juz wysylam:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    U hę??? kobietki o jakiej liście mowa??? ja też mogę Ag??? to jest o tym co trzeba kupić???? jak tak to poproszę bardzo: [email protected]
    z góry dziękuję:)

Właśnie jak czytałam poprzednią stronę to wiedziałam że też chciałabym listę, 5 minut później siedzę i myślę "coś miałam skądś wziąć ale kurde co to było".
    Dzięku Malenq za przypomnienie :)

Czy ja też mogę więc? [email protected] 02icon_mryellow.gif

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe też przez większość dnia tak mam...zapominam "co, gdzie, kiedy" w telefonie dzisiejsze połówkowe mam zapisane co godzinę hehehe żeby nie zapomnieć heheh

Ag..., Maud11, Kawa, M4DZI4, Paula44 lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag, pozazdrościłam ci Misia i też wyhaczyłam jednego na olx :) Zapytałam Panią czy sprzeda za 25 zł z osobistym odbiorem :)

Ag... lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag............aniele DZIĘKUJĘ BARDZO:)

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze, żeby być na bieżąco to chyba od komputera nie wolno odchodzić, bo inaczej tyle stron do nadrobienia...

Dzisiaj kurier przywiózł mi ubranka , które zamówiłam przez neta. Są śliczne, gatunkowo bardzo dobre. Teraz przyszły w rozmiarze 56, jutro lub pojutrze w rozm. 62
    Resztę będę chciała kupować ale to za miesiąc może...

Chwalę się w takim razie kaftanikami, body kopertowe, pajace itp... :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b046bceefaa.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b80564f51c7.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8dfdac67559.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6023471e6a0c.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa55cb391b06.jpg

Malenq, Ag..., rastafanka, Kawa, jonka91, Silatan, M4DZI4, Ewelina88, Maud11, MonikaDM, Becia81 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:01

Gwiazdeczka27, M4DZI4, Paula44 lubią tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam po męczącym weekendzie :)
    W sobotę od rana sprzątanko, potem goście do wieczora.
    W niedzielę od rana śmiagałam z małżem po galeriach.Pojechałam po spodnie a kupiłam wszystko inne tylko nie spodnie ehh.Coś dla siebie, coś dla małża no i oczywiście dla dzidziola :D Wróciłam taka umęczona że położylam się zdrzemnąc i wstałam dopiero o 18stej :p
    Ostatnio mało się udzielam bo jakoś nie mam weny twórczej a i parę problemów na głowie ale codziennie czytam nasz wątek i cieszę się z każdego pozytywnego dnia :)
    Gwiazdeczka super te ciuszki :)
    Miłego dzionka kochane i udanych wizyt jeśli takowe dziś są <3

Gwiazdeczka27, Silatan lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.
    Jej.. okropny dziś mam dzień. Pogoda do doopy. :/ Okropny mam humor, płakać mi się chce, nie mam się w co już ubierać, muszę iść na zakupy a nie mam czasu. Do tego mąż mnie wkurza tekstami "Kochanie mamy jeszcze czas" a kurde to już 6 miesiąc. Nawet sobie popłakać nie mogę bo jak w pracy? Jeszcze 2 miesiące muszę jakoś wytrzymać. :/ Najchętniej zagrzebałabym się pod kocem, z kubkiem herbaty i jakaś durną książką, żeby nie myśleć. Jejjj..
    Do tego co 1,5 godziny pobudka na siku. No to już przesada!!!

MonikaDM patrzę na zdjęcia na których widać Twojego psiaka i tak jakbym patrzyła na moją kropkę. Identyczna jest tylko ma biały krawat.

polaola lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nie rozumiem, jak można takie rzeczy gadać - rodzice, teściowie. Dorośli, doświadczeni ludzie a nie wiedzą, że mogą słowami zranić drugą osobę... ach.. Czasami odnoszę wrażenie, że my młodsi jesteśmy czasem dojrzalsi od naszych rodziców, teściów..
    Ja jestem taka, że od razu bym jakąś ciętą ripostę rzuciła lub po prostu bym otwarcie powiedziała, że takie słowa sprawiają mi ból. Przecież to nie są ich dzieci tylko nasze... to my będziemy je rodziły, to my będziemy nadawały im imiona, to my będziemy je wychowywać po swojemu a rola dziadków to pomaganie , wspieranie i jak to się mówi rozpieszczanie wnuków...
    Nie mogę pojąć jak ktoś może czuć się rozczarowany , że nie będzie miał wnuczki tylko znowu wnuka. Przecież powinni oni doceniać i cieszyć, się z tego że ich dzieci są zdrowe i mogli razem spłodzić nowe życie! Takie to smutne czasami jest...
    Ja zawsze wychodzę z założenia, że ZAWSZE ALE TO ZAWSZE najlepszym rozwiązaniem jest szczera rozmowa... i powiedzenie, że coś nam nie odpowiada, że nas coś rani aby druga strona uświadomiła sobie, że źle postępuje itp... i aby wiedziała na przyszłość aby ugryźć się w jęzor..

Ewelina88, Silatan, MonikaDM lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ