*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelua http://emaluch.com/esklep/pl/c/Zestawy-3w1/60/1/default/3 klikasz tan na Cena i pojawiają się od najtańszych
zajrzyj sobie
Widziałam babeczkę z gondolą z tym espiro GTX i też całkiem fajnie wyglądał i chyba jej się dobrze prowadziłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 09:56
-
nick nieaktualnyDzień dobry słoneczka:)
Mam nadzieję, że wszystkie "dwupaki" zdrowe jesteście:)
powodzenia na wizytach;)
mnie powitało Belly:
Jesteś w 22 tygodniu ciąży
(21 tyg. i 1 dzień)
Miesiąc: 6
Trymestr: 2
Miłego dnia i tygodnia życzęAg..., Kawa, rastafanka, Paula44, zielarka, M4DZI4, nix lubią tę wiadomość
-
mam podobną stronkę, tylko tam nie ma niektórych marek wózków
http://www.bobowozki.com.pl/index.php?cPath=184&osCsid=aalf44nuab1i6ge24ehot2nou6
Mama właśnie dzwoniła, że kupiła mi w Pepco kombinezon dla Małej - 49,99 złbo jak mam kupić używany za 20-30 zł to ona kupiła nowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:08
-
Kawa wrote:Melua http://emaluch.com/esklep/pl/c/Zestawy-3w1/60/1/default/3 klikasz tan na Cena i pojawiają się od najtańszych
zajrzyj sobie
Widziałam babeczkę z gondolą z tym espiro GTX i też całkiem fajnie wyglądał i chyba jej się dobrze prowadził
Weszłam na tę stronkę. Są te podane przede mnie wózki, ale o dziwno droższe niż w tym sklepie, co byliśmy wczoraj. Bartolino w sklepie było po 999 zł
-
nick nieaktualny
-
Zrobilam morfologie. Stan zapalny spada. leukocyty z 12,3 zmalaly do 8,6, czyli raczej to nie wyrostek
Paula44, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Kawa wrote:Wrzuć foto
może też podajdę kupić, tylko muszę unisex..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:15
-
A to moj wczorajszy detoks zakupowy:) ja kupilam spioszki a M tego pajaca.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0adcb27cb98.jpg
H&M- wiemy to ze jeden z najbardziej absurdalnych i niepotrebnych zakupow ale jest obłędny :)ma ogonek z tyłu wogole i bedzie cudny do zdjęć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c2f24c84113.jpg
Smyk- niedrogie bylo to wzięłam.
A wogole w HM są bardzo fajne kombinezony- 129zl ale jeszcze ejst 20% teraz. nie bylo rozmiaru wczoraj a szkoda bo bym wzięła.
http://www.hm.com/pl/product/99677?article=99677-Crastafanka, agnesik, Malenq, Kawa, Paula44, Agus89, Gwiazdeczka27, M4DZI4, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Ag, ty podsyłałaś tę swoją magiczną listę? Mam swoją, ale jakaś taka lipna...
wyślij proszę na [email protected]Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:54
Ag... lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:Ag, ty podsyłałaś tę swoją magiczną listę? Mam swoją, ale jakaś taka lipna...
wyślij proszę na [email protected]
a tam magiczną od razu:) zaraz Ci wysle. -
rastafanka wrote:Ag...a ja uważam, że wcale nie jest niepotrzebny
Jest śliczny, a poza tym cieplutki
Maluszkowi też na pewno się spodoba
haha- no ok:) wogole wzielismy rozmiar 50. I jest taki sam jak pajace 56 i 62 ktore mam w domu. Rozmiar rozmiarowi:/ -
I ja się witam, po baardzo męczącym psychicznie weekendzie.
Zrobiłam pierwsze zakupki, na allegro kilka ciuszków! Ależ jestem z siebie dumna!
Weekend męczący, bo w niedzielę na obiedzie u teściów nieźle się zdenerwowałam.. Zaczęłam mówić, że znaleźliśmy już łóżeczko z kotkiem na którym nam zależało.. to teściowa stwierdziła..że to jeszcze za wcześnie, bo nie wiadomo co z tego będzie.. Myślałam, że się popłaczę.. naszczęście Felek mnie kopnął dość mocno, tak jakby chciał mi dać znać.. "mama nie martw się tą starą marudą!"
Mój mąż nie za bardzo ma ochotę na częsty kontakt z nimi, zazwyczaj to ja nalegałam..żeby do nich zadzwonił itp. Ale po tym jak ostatnio stwierdzili, że oni chcieli wnuczkę, bo wnuka już mają i przestali się interesować moim stanem w ogóle!!! Postanowiłam przerwać to zabieganie o ich względy, bo popadnę w paranoję!
Zawsze jak mi dogryzali to przełykałam ślinę i udawałam nieurażoną, żeby nie popsuć ich kontaktu z moim mężem.. Ale odkąd jestem w ciąży, wiem że jestem coś warta! Będę miała swoje własne dziecko i będę dla niego (przynajmniej przez jakiś czas) całym światem! Nie mogę dać sobie wejść na głowę, bo oszaleję!
Dziewczyny, przepraszam, że tak się rozpisałam, ale taka wściekłość jest we mnie od wczoraj.. ehh.. musiałam się wygadać!Ag..., Malenq, Gwiazdeczka27, marrtka, M4DZI4, Ewelina88, renia83, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnesik, nie stresuj się. Nie warto. Mój teść też wczoraj powiedział podobnie, jak twoja teściowa, że za wcześnie na zakupy, bo jeszcze wszystko się może zdarzyć. A ja na to, "że jak ma się zdarzyć to nie jest to zależne od naszych zakupów. Co ma być to będzie, czy kupię ubranka czy nie". Teść już nie komentował, a nawet poszedł z moim małżem oglądać wózki.
Moja mama też tak mówiła na początku, a teraz sama kupujePaula44, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Agnesik- like tylko za Felka:)
nie przejmuj się! nie warto sie denerwować. wiem ze to pewnie bardzo przykre dla Ciebie ale niestety na te stare wiedzmy nie ma rady, trzeba zagryzc zęby. Skoro mężowi nie zalezy na kontakcie to olej tez. Szkoda nerwow.
Ja wczoraj tez u tesciowej na ciastku bylam- jak jej pokazalam misia z postow wyzej zaczela sie rozplywac a ja sobie mysle" ty małpo eszcze tydzien temau marudzilas ze Kostek bllee"
a tez pod nosem marudzila wczoraj ze juz wozek mamy, ubranka i wogole- ze kieds to nic nie bylo a my juz mamy kupione. Ale takim tonem jakby to moja wina ze kiedys sie kupowalo jak juz sie dziecko urodzilo.
Obyśmy my nie byly kiedys takie france dla naszych synowych:DWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:36
Paula44, renia83, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagnesik wrote:I ja się witam, po baardzo męczącym psychicznie weekendzie.
Zrobiłam pierwsze zakupki, na allegro kilka ciuszków! Ależ jestem z siebie dumna!
Weekend męczący, bo w niedzielę na obiedzie u teściów nieźle się zdenerwowałam.. Zaczęłam mówić, że znaleźliśmy już łóżeczko z kotkiem na którym nam zależało.. to teściowa stwierdziła..że to jeszcze za wcześnie, bo nie wiadomo co z tego będzie.. Myślałam, że się popłaczę.. naszczęście Felek mnie kopnął dość mocno, tak jakby chciał mi dać znać.. "mama nie martw się tą starą marudą!"
Mój mąż nie za bardzo ma ochotę na częsty kontakt z nimi, zazwyczaj to ja nalegałam..żeby do nich zadzwonił itp. Ale po tym jak ostatnio stwierdzili, że oni chcieli wnuczkę, bo wnuka już mają i przestali się interesować moim stanem w ogóle!!! Postanowiłam przerwać to zabieganie o ich względy, bo popadnę w paranoję!
Zawsze jak mi dogryzali to przełykałam ślinę i udawałam nieurażoną, żeby nie popsuć ich kontaktu z moim mężem.. Ale odkąd jestem w ciąży, wiem że jestem coś warta! Będę miała swoje własne dziecko i będę dla niego (przynajmniej przez jakiś czas) całym światem! Nie mogę dać sobie wejść na głowę, bo oszaleję!
Dziewczyny, przepraszam, że tak się rozpisałam, ale taka wściekłość jest we mnie od wczoraj.. ehh.. musiałam się wygadać!
Kochanie nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem, i uwierz nie jesteś sama...ja mam identyczną, a czasami nawet gorszą sytuację z teściami i tak jak Ty od kiedy zobaczyłam II kreseczki na teście, to mogą mnie w d... pocałować, a swoje imieninki, urodzinki itp. sami obchodzić, bo jak JA nie przypomnę mojemu (a przestałam to robić) o życzeniach, to ON sam nie pamięta...i tyle .....
główka do góry..
ja ostatnio chodzę i nucę piosenkę FASOLEK "A ja rosnę i rosnę, latem, zimą na wiosnę.....i niedługo przerosnę... hehhehehe tylko u mnie bardziej w szerz niż wzwyż hehehhehe;)
Ag ciuszki śliczne...jak wszystkie dziecięce są urocze;)
ps. ja łóżeczko mam złożone i stoi w sypialni (fakt że to prezent, ale i tak złożyliśmy z mężem i nie możemy oczu nacieszyć), teraz będę szukać jakiegoś materaca...nie obchodzą mnie teksty "za wcześnie" - co ma być to będzie, a w grudniu ta ja na "szybcika" nie będę kupowała tylu rzeczy....w przyszłym tygodniu rozejrzę się na "poważnie" za jakimś wózkiem, wanienką, przewijakiem itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:38
Paula44 lubi tę wiadomość