WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jeszcze jeden link do wózków - też widziałam :) kwestia gustu, cenowo około 1300-1500 zł 3w1, więc troszkę droższe od tych, które podałam wcześniej.

http://www.babyactive.pl/oferta/

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melua http://emaluch.com/esklep/pl/c/Zestawy-3w1/60/1/default/3 klikasz tan na Cena i pojawiają się od najtańszych :) zajrzyj sobie

Widziałam babeczkę z gondolą z tym espiro GTX i też całkiem fajnie wyglądał i chyba jej się dobrze prowadził :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 09:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry słoneczka:)

Mam nadzieję, że wszystkie "dwupaki" zdrowe jesteście:)
    powodzenia na wizytach;)

mnie powitało Belly:
    Jesteś w 22 tygodniu ciąży
    (21 tyg. i 1 dzień)
    Miesiąc: 6
    Trymestr: 2

:)

Miłego dnia i tygodnia życzę:)

Ag..., Kawa, rastafanka, Paula44, zielarka, M4DZI4, nix lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam podobną stronkę, tylko tam nie ma niektórych marek wózków

http://www.bobowozki.com.pl/index.php?cPath=184&osCsid=aalf44nuab1i6ge24ehot2nou6

Mama właśnie dzwoniła, że kupiła mi w Pepco kombinezon dla Małej - 49,99 zł :) bo jak mam kupić używany za 20-30 zł to ona kupiła nowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:08

• Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Melua http://emaluch.com/esklep/pl/c/Zestawy-3w1/60/1/default/3 klikasz tan na Cena i pojawiają się od najtańszych :) zajrzyj sobie

Widziałam babeczkę z gondolą z tym espiro GTX i też całkiem fajnie wyglądał i chyba jej się dobrze prowadził :)

Weszłam na tę stronkę. Są te podane przede mnie wózki, ale o dziwno droższe niż w tym sklepie, co byliśmy wczoraj. Bartolino w sklepie było po 999 zł :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuć foto :) może też podajdę kupić, tylko muszę unisex..

• belldandy Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam morfologie. Stan zapalny spada. leukocyty z 12,3 zmalaly do 8,6, czyli raczej to nie wyrostek

Paula44, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Wrzuć foto :) może też podajdę kupić, tylko muszę unisex..
    Kawa, chętnie, ale moja mama mieszka na Mazurach a my pod Wawą. Będę miała kombinezon dopiero w weekend. Były różowe, niebieskie i kremowe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:15

• rastafanka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:39

Paula44 lubi tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moj wczorajszy detoks zakupowy:) ja kupilam spioszki a M tego pajaca.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0adcb27cb98.jpg

H&M- wiemy to ze jeden z najbardziej absurdalnych i niepotrebnych zakupow ale jest obłędny :)ma ogonek z tyłu wogole i bedzie cudny do zdjęć:)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c2f24c84113.jpg
    Smyk- niedrogie bylo to wzięłam.

A wogole w HM są bardzo fajne kombinezony- 129zl ale jeszcze ejst 20% teraz. nie bylo rozmiaru wczoraj a szkoda bo bym wzięła.

http://www.hm.com/pl/product/99677?article=99677-C

rastafanka, agnesik, Malenq, Kawa, Paula44, Agus89, Gwiazdeczka27, M4DZI4, Becia81 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag, ty podsyłałaś tę swoją magiczną listę? Mam swoją, ale jakaś taka lipna...

wyślij proszę na [email protected]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:54

Ag... lubi tę wiadomość

• rastafanka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag...a ja uważam, że wcale nie jest niepotrzebny :) Jest śliczny, a poza tym cieplutki :) Maluszkowi też na pewno się spodoba :)

Ag... lubi tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Ag, ty podsyłałaś tę swoją magiczną listę? Mam swoją, ale jakaś taka lipna...

wyślij proszę na [email protected]

a tam magiczną od razu:) zaraz Ci wysle.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rastafanka wrote:
    Ag...a ja uważam, że wcale nie jest niepotrzebny :) Jest śliczny, a poza tym cieplutki :) Maluszkowi też na pewno się spodoba :)

haha- no ok:) wogole wzielismy rozmiar 50. I jest taki sam jak pajace 56 i 62 ktore mam w domu. Rozmiar rozmiarowi:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety rozmiary są różne. Ja kupiłam 3 bodziaki z długim rękawem (tej samej firmy) w rozmiarach 56, 62 i 68 i nie ma między nimi prawie żadnej różnicy...

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • agnesik Ekspertka

Wysłany: 1 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam, po baardzo męczącym psychicznie weekendzie.

Zrobiłam pierwsze zakupki, na allegro kilka ciuszków! Ależ jestem z siebie dumna! :D
    Weekend męczący, bo w niedzielę na obiedzie u teściów nieźle się zdenerwowałam.. Zaczęłam mówić, że znaleźliśmy już łóżeczko z kotkiem na którym nam zależało.. to teściowa stwierdziła..że to jeszcze za wcześnie, bo nie wiadomo co z tego będzie.. Myślałam, że się popłaczę.. naszczęście Felek mnie kopnął dość mocno, tak jakby chciał mi dać znać.. "mama nie martw się tą starą marudą!" <3
    Mój mąż nie za bardzo ma ochotę na częsty kontakt z nimi, zazwyczaj to ja nalegałam..żeby do nich zadzwonił itp. Ale po tym jak ostatnio stwierdzili, że oni chcieli wnuczkę, bo wnuka już mają i przestali się interesować moim stanem w ogóle!!! Postanowiłam przerwać to zabieganie o ich względy, bo popadnę w paranoję!
    Zawsze jak mi dogryzali to przełykałam ślinę i udawałam nieurażoną, żeby nie popsuć ich kontaktu z moim mężem.. Ale odkąd jestem w ciąży, wiem że jestem coś warta! Będę miała swoje własne dziecko i będę dla niego (przynajmniej przez jakiś czas) całym światem! Nie mogę dać sobie wejść na głowę, bo oszaleję!

Dziewczyny, przepraszam, że tak się rozpisałam, ale taka wściekłość jest we mnie od wczoraj.. ehh.. musiałam się wygadać! :)

Ag..., Malenq, Gwiazdeczka27, marrtka, M4DZI4, Ewelina88, renia83, MonikaDM lubią tę wiadomość

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w f&f na paki-body trzeba uważać bo newborn to 50r są takie maciupeńkie! Dobrze że je wyciągnęłam z opakowania bo bym wzięła w ciemno, także ostrzegam :)

• Melula Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesik, nie stresuj się. Nie warto. Mój teść też wczoraj powiedział podobnie, jak twoja teściowa, że za wcześnie na zakupy, bo jeszcze wszystko się może zdarzyć. A ja na to, "że jak ma się zdarzyć to nie jest to zależne od naszych zakupów. Co ma być to będzie, czy kupię ubranka czy nie". Teść już nie komentował, a nawet poszedł z moim małżem oglądać wózki.

Moja mama też tak mówiła na początku, a teraz sama kupuje :)

Paula44, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesik- like tylko za Felka:)
    nie przejmuj się! nie warto sie denerwować. wiem ze to pewnie bardzo przykre dla Ciebie ale niestety na te stare wiedzmy nie ma rady, trzeba zagryzc zęby. Skoro mężowi nie zalezy na kontakcie to olej tez. Szkoda nerwow.

Ja wczoraj tez u tesciowej na ciastku bylam- jak jej pokazalam misia z postow wyzej zaczela sie rozplywac a ja sobie mysle" ty małpo eszcze tydzien temau marudzilas ze Kostek bllee"
    a tez pod nosem marudzila wczoraj ze juz wozek mamy, ubranka i wogole- ze kieds to nic nie bylo a my juz mamy kupione. Ale takim tonem jakby to moja wina ze kiedys sie kupowalo jak juz sie dziecko urodzilo.
    Obyśmy my nie byly kiedys takie france dla naszych synowych:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:36

Paula44, renia83, MonikaDM lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnesik wrote:
    I ja się witam, po baardzo męczącym psychicznie weekendzie.

Zrobiłam pierwsze zakupki, na allegro kilka ciuszków! Ależ jestem z siebie dumna! :D
    Weekend męczący, bo w niedzielę na obiedzie u teściów nieźle się zdenerwowałam.. Zaczęłam mówić, że znaleźliśmy już łóżeczko z kotkiem na którym nam zależało.. to teściowa stwierdziła..że to jeszcze za wcześnie, bo nie wiadomo co z tego będzie.. Myślałam, że się popłaczę.. naszczęście Felek mnie kopnął dość mocno, tak jakby chciał mi dać znać.. "mama nie martw się tą starą marudą!" <3
    Mój mąż nie za bardzo ma ochotę na częsty kontakt z nimi, zazwyczaj to ja nalegałam..żeby do nich zadzwonił itp. Ale po tym jak ostatnio stwierdzili, że oni chcieli wnuczkę, bo wnuka już mają i przestali się interesować moim stanem w ogóle!!! Postanowiłam przerwać to zabieganie o ich względy, bo popadnę w paranoję!
    Zawsze jak mi dogryzali to przełykałam ślinę i udawałam nieurażoną, żeby nie popsuć ich kontaktu z moim mężem.. Ale odkąd jestem w ciąży, wiem że jestem coś warta! Będę miała swoje własne dziecko i będę dla niego (przynajmniej przez jakiś czas) całym światem! Nie mogę dać sobie wejść na głowę, bo oszaleję!

Dziewczyny, przepraszam, że tak się rozpisałam, ale taka wściekłość jest we mnie od wczoraj.. ehh.. musiałam się wygadać! :)

Kochanie nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem, i uwierz nie jesteś sama...ja mam identyczną, a czasami nawet gorszą sytuację z teściami i tak jak Ty od kiedy zobaczyłam II kreseczki na teście, to mogą mnie w d... pocałować, a swoje imieninki, urodzinki itp. sami obchodzić, bo jak JA nie przypomnę mojemu (a przestałam to robić) o życzeniach, to ON sam nie pamięta...i tyle .....
    główka do góry..;)

ja ostatnio chodzę i nucę piosenkę FASOLEK "A ja rosnę i rosnę, latem, zimą na wiosnę.....i niedługo przerosnę... hehhehehe tylko u mnie bardziej w szerz niż wzwyż hehehhehe;)

Ag ciuszki śliczne...jak wszystkie dziecięce są urocze;)

ps. ja łóżeczko mam złożone i stoi w sypialni (fakt że to prezent, ale i tak złożyliśmy z mężem i nie możemy oczu nacieszyć), teraz będę szukać jakiegoś materaca...nie obchodzą mnie teksty "za wcześnie" - co ma być to będzie, a w grudniu ta ja na "szybcika" nie będę kupowała tylu rzeczy....w przyszłym tygodniu rozejrzę się na "poważnie" za jakimś wózkiem, wanienką, przewijakiem itp.;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:38

Paula44 lubi tę wiadomość

‹‹ 693 694 695 696 697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ