*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ze mną rozmawiałaś na temat kombinezonu, bardzo mi się ten wybrany przez Ciebie podoba, ale moja mama coś już chcę kupić więc niech ma tą frajdę i kupuje
Możesz też dodawać fotki ze strony : zapodaj.net ( tam wybierasz opcję "na forum" i wybierasz fotki, a potem ostatni kod kopiujesz i wklejasz go w treści wiadomości tutaj u nas)
Agus mi się bardziej podobają te z filcu
Ja bym też chciała takie literki ale takie chyba drewniane?
np. coś takiego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a1bcef92308.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 20:04
Agus89, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Agus - mnie sie te literki tak strasznie podobają i tez chcę takie dla mojego malucha, tylko nie mam pojęcia gdzie mam materiały kupić bo w DE pasmanterii brak
A czym planujesz je wypełnić? Zwykłą watą, czy tę watolinę (czy jak to się zwie) zakupić? I jak dla mnie i te z filcu i te z materiału sa zuper
Wypełnienie wezmę ze starych poduszek, bo planuję wymienić. Potem literki będę mogła spokojnie wyprać. Zwykłej waty chyba nie można prać. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Jeśli zdecyduję się na szycie z filcu, to kupię na allegro.
A jeśli z materiału to zakupię ładne kawałki w lumpie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy pojechaliśmy do Sfinksa na obiad, później media żeby kupić obiektyw iii wyszliśmy z nowym laptopem i telefonem hah
Szukałam tych bodziaków, ale 56 i 62 w ogóle nie było z długim rękawem w tych sklepach.. ale za to z C&A wyszłam z nową kurtką dla siebie
W Tesco z F&F wyhaczyłam 5ciopak body za 29zł i kule sensoryczną 17.99Ag..., Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Agus- od wtorku bede się z tobą łączyć w tęsknotach:/
a ja wlasnie wyszlam z wanny i zauwazylam, że zylak na nodze rosnie w siłę
dobrze ze jutro wizyta:)
Kawa noo to poszaleliście:) moj M tez przywiózl ze Szwajcarii obiektyw nowy ( jakis superjasny portretowy) mega zdjecia robi, wczoraj pstrykaliśmy na dzialce synkowi kuzynki. Bedzie mial nasz synus milion zdjęćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 21:41
Agus89, Kawa lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Idę rano na glukozę i oddaje też siuśki.Książkę musze zabrac,bo 2 godziny czekania.Mam nadzieje,ze nie puszcze pawia:)
dasz rade:) faktycznie książka sie przyda. To chyba nie jest takie złe, daj znac jak zniołaś. Ja podejrzewam, że jutro tez dostane skierowanie na test obciazenia.
Na czczo mi glukoza w ptk wyszła 74,7 ( 70-99 norma w lab)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 21:43
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Dziękuje, jesteście niezastąpione. :*
Jakoś ostatnio baaaardzo ciężko znoszę rozstanie z Mężem.
Może dlatego że nie mogę do Niego polecieć, a takie miałam plany.
Skierowanie na test obciążenia glukozą dostanę 11 września.
Chętnie wysłucham cennych rad.