*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:a któraś mogłaby podać linka do exela ze styczniówkami??? bo gdzieś mi się zagubiło.....
dziękuję
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-mIMcrIXgSS7qhF8IA3Tmu0ifEq2xIXV_X9Xwe5oggM/edit#gid=0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się Wam pochwalę moim niedawnym zakupem. Przeglądałam sobie jakiś czas temu dział dziecięcy w H&M i natknęłam się na koszulę 6-9 mcy która jest prawie identyczna jak moja
no musiałam zakupić
Co prawda później, po wypraniu jej i chyba półgodzinnym prasowaniu myślałam że osiwieję (żeby to wyprasować trzebaby mieć rozgrzane do miliona stopni mini-żelazko) i stwierdziłam że żadnych koszul tego typu więcej!!same gładkie koszuleczki od teraz...
No ale mam, kupiłam, umordowowałam się, więc się pochwalę
O tak sobie będzie mamusia z synusiem chodzić:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 18:48
Malenq, M4DZI4, MonikaDM, isabelle, Paula44, rastafanka, Gwiazdeczka27, polaola, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Malenq i Ag gratuluję udanych wizyt
!!!
A ja dziś znowu po załatwieniu spraw w mieście miałam popołudniową drzemkę i wstałam godzinę temu ...chyba się cofam do początku ciąży,jeszcze tylko mdłości brakuje i powtórka I trymestru :pMalenq lubi tę wiadomość
-
A ja głupia sie martwie ze maluch mało na wadze przybral ( 19.08 mial na USG 407g ale n a duzo lepszym sprzecie a dzis 456) i w kalendarzu belly ta waga z dzis tez nisko:/
mimo ze mowil lekarz ze kawal chlopa i ze wszystko OK.
No najlepiej to odciąć i internet. -
Ag... wrote:A ja głupia sie martwie ze maluch mało na wadze przybral ( 19.08 mial na USG 407g ale n a duzo lepszym sprzecie a dzis 456) i w kalendarzu belly ta waga z dzis tez nisko:/
No najlepiej to odciąć i internet.
Kalendarz belly to nie narzędzie medyczne, ja nawet nie sprawdzam, żeby nie mieć takich myśli. Maluch rośnie jak na drożdżach, skoro lekarz mówi, że jest ok to jest okGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:A ja głupia sie martwie ze maluch mało na wadze przybral ( 19.08 mial na USG 407g ale n a duzo lepszym sprzecie a dzis 456) i w kalendarzu belly ta waga z dzis tez nisko:/
No najlepiej to odciąć i internet.
Ag!
Przede wszystkim dziecka w brzuszku nie da się zważyć. O ile da się zmierzyć np. obwód główki jako-tako (a i tak zależy od ręki lekarza), to ta waga co ją nam podają jest wartością wygenerowaną przez program do obsługi USG. Wystarczy że lekarz zaznaczył przy pomiarze główki dziecka odcinek o 1 mm większy/mniejszy i już parametry się zmieniają, albo 2 różne aparaty USG i inny program do obliczeń.
Tak mi zawsze mąż tłumaczy -
Znalazłam na OLX paczkę 100 ciuszków dla dziewczynki na 0-3 miesiąca za 100 zł. Jakby któraś z Was była zainteresowana to podaję link:
http://olx.pl/oferta/zestaw-ubranek-dla-niemowlaka-100sztuk-plus-gratisy-CID88-ID6MeJZ.html
Sama bym wzięła, ale mam już dosyć ubranek dla Alicji. -
nick nieaktualny