X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo przyjechali panowie "punktualnie" chyba mają zegarki na czas angielski ustawiony :P

Mamy dziś 2 rocznicę ślubu z Moim. Nawet nie bardzo mamy ją jak spędzić przez ten remont.. Ale chyba go zabiorę na basen do Gołębiewskiego albo odbijemy to sobie w weekend..

Ag..., Cynamonek30, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa WSZYSTKIEGO najlepszego :)

Kawa lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa no to najlepszegO!

Kawa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego:)

Kawa lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten piekny Deszczowy Dzien :)
    wczoraj byłam z wizyta na Ovu- pokukac na wykresy Dziewczyn, ktore znałam z okresu staraczkowego .. była w srod nich Laska- 18 lat co sie bardzo starała o dziecko(od 3 lat)
    wiekszosc dziewczyn jej uwierzyło i wiadomo dopingowała pocieszała- po każdym cyklu bez zielonej kropki... w koncu laska zaskoczyłą- wklejała fotki Usg wszystkich badan itp...w koncu ktoraś z staraczek znalazła identyczne zdjecie w necie.. laska udawała od poczatku ciaze (starania) także jak widac nie każdy jest tym za kogo sie podaje nawet na takich portalach :( wiec Dziewczynki troszke ostrożnosci. pisały ,że teraz grasuje na Fioletowej stronie...masakra
    A tak poza tematem przytyłam 5 kilo :) pierwszy raz mam wage idealna, zawsze miałąm niedowage ;) szok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 08:50

Malenq lubi tę wiadomość

zi13skjo0ong6u20.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie byłoby podejrzane,że laska 18 lat i się od 3 lat stara o dziecko:) ale ogólnie to się komuś musi nudzić starsznie skoro takie rzeczy robi:)
    Jak jak miałam 18 lat bardzo starałam się jednak nie mieć dziecka.A jak miałam 15 to nie myslałam w ogóle o seksie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 08:51

Malenq, MonikaDM, Kawa, renia83, jonka91, Gwiazdeczka27, Ag..., M4DZI4 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:31

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem ile Martuś masz lat, ale za moich czasow tez tak było,że w wieku 15 lat nie myślała sie o seksie :)
    dla mnie też było to dziwne- ale raczyła dziewczyny opowiesciami, dosyc chwytajacymi za serce...i wiele dziewczyn jej "dopingowało" chyba ,że byłą chora psych...

MonikaDM lubi tę wiadomość

zi13skjo0ong6u20.png
  • Welina Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

ps. kobietki z Wawy mam pytanko: gdzie jest największy wybór wózków?? gdzie mogłabym pojechać i obejrzeć "na żywo"....do wawki mam 300km, ale u mnie w mieścinie nie ma zbytniego wyboru, a interesują mnie wózki na dużych pompowanych kołach:)

Malenq - chyba największy wybór jest w świecie dziecka w Agata Meble na Al. Krakowskiej albo w Jupiter Centrum na Towarowej.
    Mi koleżanki podpowiedziały żeby tam obejrzeć i później na internecie zamówić :)

Malenq lubi tę wiadomość

dqpri09k9d4fedco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia "Będę dziś cały dzień myśleć o tym, ze dziś znowu poczułąm mojego syneczka - taki jakby wileki bąbel "chodził" i po dolnej częsci brzucha :) To wywołuje mi uśmiech :)" i TYLKO o tym rozmyślaj:)

MonikaDM, agnesik lubią tę wiadomość

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wypinaj tyłek zaraz Cie kopne :) nie streesu j maluszka!!!:)

MonikaDM, Malenq lubią tę wiadomość

zi13skjo0ong6u20.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welina dziękiś:) bo ja z małżem pojadę to muszę precyzyjnie mu powiedzieć gdzie ma mnie zawieść hehehehehe
    cynamonku wiem o kim piszesz.....ja jak miałam 15lat to nie myślałam o seksie, jak miałam 18lat to unikałam "wpadki", jak miałam 22lata to nawet po ślubie zdecydowaliśmy z małżem że na razie NIE, a po 2 latach zaczęliśmy walkę, która trwała 6 lat:) więc laska dla mnie była podejrzana od samego początku....

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonek30 wrote:
    nie wiem ile Martuś masz lat, ale za moich czasow tez tak było,że w wieku 15 lat nie myślała sie o seksie :)
    dla mnie też było to dziwne- ale raczyła dziewczyny opowiesciami, dosyc chwytajacymi za serce...i wiele dziewczyn jej "dopingowało" chyba ,że byłą chora psych...
    ja mam w grudniu 30. Kolezanka opowiadała mi kiedyś o dziewczynie,którą zostawił chłopak.Historia prawdziwa,bo kolezanka znała tę osobę.Za pare dni powiedziała mu,że jest w ciązy.Rodzice chłopaka poczuli się też w obowiązku,dziewczyna zamieszkała z nimi.Chodziła do lekarza,wszystko tak jak być powinno, po porodzie miał być ślub.Brzuch rósł, moja kolezanka chciała jej zrobić sesje zdjęciową,tamta się wykręcała,że jest cała spuchnieta.Faktycznie kolezanka mówiła,że stopy i nogi miała spuchniete.Około terminu porodu dziewczyna powiedziała,że idzie do sklepu kupić aparat,bo już niedługo poród i chce robic dziecku fajne fotki.I z tego sklepu nie wróciła.Nie było jej 3 dni, wszyscy jej szukali, dzwonili do szpitali,itp.Pamietam jak moja kolezanka mi o tym pisała,że jej szuka cała okolica.Po 3 dniach wróciła z aktem zgonu dziecka.I tutaj się wszyscy zaczeli zastanawiać,zadawać pytania.Szybko wyszło na jaw,że laska miała falszywe wydruki z usg, wypychala sobie brzuch,brala jakies leki,żeby jej puchly stopy.Akt zgonu też miała jakiś fałszywy.Ciąży nie było.Dziewczyna wróciła do swojej matki,podobno alkoholiczki, rodzice chłopaka chcieli ją wysłać do psychiatry,ale tamta już nie chciała jak się sprawa rypnęła.Z jednej strony żal mi tej dziewczyny, bo tak bardzo chciała zatrzymać tego chłopaka,że posunęła się do kłamania przez 8 miesięcy.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, ja myśle podobnie, ale nie ukryw ,że sie zdziwiłam i to bardzo, żę można byc taka wredna suk... Dziewczyny naprawde sie staraja o dzieciatko a ta nie wiem chyba,że miała problemy z głowa....

zi13skjo0ong6u20.png
  • agnesik Ekspertka

Wysłany: 2 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja też dopingowałam tej całej ikusi z całego serca.. i dałam się mocno nabrać.. Ona musiała mieć coś z psychiką, bo kto normalny robiłby coś takiego? Ona nawet nie miała z tego żadnego zysku.. no chyba że satysfakcje, że tyle osób udało jej się wykiwać.
    Trochę było dla mnie dziwne to, że była tak młoda.. ja mam 22 lata, jestem w poważnym związku od dziecka można powiedzieć.. bo od 7 lat.. Ale tak do 17-18 roku życia to była taka szczeniacka miłość.. gdzie radość nam sprawiało całowanie się, hehe. No ale ja byłam może trochę inna, bo chodząc do gimnazjum.. w wieku 14 lat miałam koleżanki, które regularnie współżyły..

MonikaDM, a nie możesz jakoś poprawić tego egzaminu? Chyba nie może być tak źle z pracą.. Tak bardzo zwracają uwagę na znajomość języka?

Cynamonek30, Malenq, MonikaDM lubią tę wiadomość

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam!
    Dziś nad ranem obudził mnie zimny dotyk koszuli nocnej - nie lubię tego uczucia, nawet jak się spocę w nocy to idę zmienić koszulkę. Więc, okazało się, że mam plamę na piersi - podobnie, jak u niektórych z was, coś wydobywa się z moich piersi. Wizytę mam w piątek, więc zapytam czy to nie za wcześnie.
    Wczoraj byliśmy akurat przypadkiem w realu, przy okazji. Oczywiście, mimo ograniczonego budżetu na ten miesiąc (mamy do opłacenia prawie 2000 zł za OC i AC auta i ubezp mieszkania) nie mogłam się pohamować i zakupić dwa bodziaki (zapinane na zatrzaski od góry do dołu), dwie maleńkie czapeczki tzw. pokąpielowe oraz małe półśpiochy.

Któraś pytała o ten kombinezon z Pepco - moja mama kupiła rozmiar 62, bo nawet jak troszkę większy to nie zaszkodzi, przecież i tak będzie Maluch leżeć w wózku, przykryty, więc lajt, a do marca pewnie będzie potrzebny.
    Muszę zrobić kilka fotek ubranek sprzed dwóch tygodni, dla mamy, bo chciała zobaczyć, co kupiłam w lumpku, no i te z wczoraj jej prześlę.
    Wczoraj odebrałam też wyniki badań: mocz, morfologia i Tsh, Ft3 i Ft4. Oprócz Hematokrytu, który mam minimalnie za niski - 36,7 (norma od 37) to mam moczany bezpostaciowe liczne w moczu - dobrze, że wizyta już w piątek.

Ależ się rozpisałam.

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam porannie :D moja córka wyprawiona do przedszkola :) zjadłam śniadanie, piję herbatę, młoda mnie skopała i tak czekamy na przyjazd mojej mamy ok 10 :D
    Mama wykupiła bilet miesięczny na busa do nas i przyjeżdża co drugi zień, bardzo mi pomaga. Gównie sprzątamy pod moja dyrektywą, wybebeszamy szafy, odkładamy niepotrzebne ciuchy do PCK, robimy zaprawy, nie dałabym rady sama.

Dziś planujemy dokończyć porządki w garderobie, przesuniemy regały spiżarniane by oczyścić jeden spory kąt i tam mój mąż zaplanował zrobienie kącika biurowego :D

Hmmmm...muszę jeszcze ściągnąć worki z ubrankami po córeczce ze strychu teściów i bdę wiedziała co mam a co muszę jeszcze kupić.
    Łóżeczka nie kupujemy, najprawdopodobniej dostaniemy spacerówkę x lander x run, dokupię do niej gondole i mamy wózek ;) wanienkę mamy po córce ale szczerze...nie będzie mi się chciała tachać tego ustrojstwa, najprawdopodobniej będę myła maleńką po prostu w łazienkowej umywalce :P
    Przewijaka też nie kupujemy, mamy ogromne łózko i kanapę :D

Mam dwie chusty tkane, dostanę jeszcze jedną elastyczną na pierwsze dni noszenia w domu.
    Butelek mi nie potrzeba, bo będę karmić piersią, dostałam od przyjaciółki laktator medela więc jestem przygotowana na nawał pokarmu.
    Jedyne co z pewnością dokupię to z 10 sztuk pieluch tetrowych, one przydają się do wszystkiego :D a później do gotowania klusek na parze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 09:15

MartaKD, Kawa, Ag..., M4DZI4, rastafanka lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula,tez mam w piatek wizytę.na która masz? ja na 8.40.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD no niektórzy sa w stanie posunac sie do takich czynów... dla mnie to nie pojete... ale może też nie powinnam oceniac bo nie byłam/jestem w ich skórze :(
    ale pozostaje taki troszke niesmak- bo dziewczyny ja pocieszały a ona sie bawiła...
    link do jej pamietnika(pozostał pomimo usuniencia profilu)
    https://ovufriend.pl/pamietnik/moj-slodki-potworek-juz-jest,387.html

zi13skjo0ong6u20.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:31

Cynamonek30 lubi tę wiadomość

‹‹ 699 700 701 702 703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ