X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:18

Malenq lubi tę wiadomość

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula to fajny masz zawod :)

zi13skjo0ong6u20.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, ale niestety nie miałam okazji w nim pracować. W tej branży trzeba mieć albo plecy albo plecy :)
    a praca w policji, wbrew logice, kończy się na mundurze, a ja ze swoją astmą i alergią byłam bez szans. Jak szłam na te studia to byłam przekonana, że cywilów z takim kierunkiem przyjmą z otwartymi rękoma, a tu zonk!
    cóż, teraz realizuję się w nowym "zawodzie", tzn. zaczynam dopiero swoją drogę w branży zarządzania nieruchomościami. podobno, to najważniejsze - umieć się dostosować...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:38

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstałam po raz drugi- kurcze to jakas masakra co piszecie o tej lasce, nieźle porąbanym trzeba być.

Matko co za dzien- dalej mi sie chce spac, chyba przebimbam dzisiejszy dzien w łóżku

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM na Twoim miejscu poszłabym do tego sklepu i poprosiła kierownika jeśli jest na miejscu, zapytała ponownie o co chodzi i przedstawiła jak sprawa wygląda ze strony Tako, jeśli by dalej kręcili poprosiłabym o zwrot kasy i zamówiła ten model gdzie indziej.. Ten model to jeden z nowszych, nie wstrzymali by sobie tak nagle produkcji, skoro tyle zainwestowali w reklamę jego..
    O targach Tako też słyszałam u mnie są teraz 8 września, ponoć można kupić dużo taniej wózek, mimo wszysto nie sądzę by targi miały coś wspólnego z całą sprawą..

p.s egzaminem się nie przejmuj! :* kochana to jak z jazdą samochodem, uwalą na byle czym mimo że ktoś może być świetnym kierowcą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko przed snem walnij sobie gorącą herbatkę z miodem i cytryną to poczujesz porządne kuksańce :D

Cynamonek30, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM ja bym się wsyrzymała poduczyła w domu bez stresu i myśli że "już" musze to zdać i poejśc do egzaminu jeszcze raz jak będę sie czuła na siłach. Dokładnie to jak z egzaminem na prawo jazdy, chcą zatrzymac kursantów więc uwalają na byle czym a człowiek sobie w brodę później pluje że na takiej głupocie nie zdał.

MonikaDM lubi tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanego dnia brzuchatki :) !!
    Kawa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!! Duuuużo miłości na kolejne lata <3

Kawa, Malenq lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, zapomniałam... Wszystkiego najlepszego na kolejne cudowne lata wspólnego życia...
    My mamy 3 rocznicę ślubu jutro!

Paula44, Kawa, MonikaDM, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• marrtka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mamusie. Kawa, uściski dla Was!
    Właśnie dzwoniła do mnie mama, że jest w Pepco i są takie fajne kombinezony i czy kupić :D Wzięła rozmiar 62 :)

Kawa lubi tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Dzień dobry mamusie. Kawa, uściski dla Was!
    Właśnie dzwoniła do mnie mama, że jest w Pepco i są takie fajne kombinezony i czy kupić :D Wzięła rozmiar 62 :)

Dzięki :) o tych kombinezonach pisała już melua :)

Jadę dziś uregulować prawnika, później do Pepco po ten kombinezon wezmę kremowy 62 jeśli jeszcze będą :))

• Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, jakby co są jeszcze u mnie, więc można pokminić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Kawa, jakby co są jeszcze u mnie, więc można pokminić :)
    W razie czego odezwę się po 16/17 bo na 15 jestem umówiona, później do galerii podjadę to zobaczymy :))

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ile te kombinezony w pepco??

• Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Po ile te kombinezony w pepco??
    49,99 zł

• Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam kiecke z asos:) faaajna:)
    A widzialyscie nowa kolekcje happymum? Super rzeczy.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry dziewczynki :) ja też wstałam drugi raz niedawno i was nadrabiam, wczoraj mega zakręcony dzień no bo przecież szkoła :) moje dziecko od tygodnia odliczało dni ;) a dziś wstałam rano kanapeczki mężulkowi zrobić o 5.30 i potem nie spałam bo wstała młoda do szkoły więc zebrałam się z nią i zrobiłam zakupy i jak przyszłam baterie miałam rozładowane :) trza się przestawić na ranne wstawanie ;)
    czytałam o tej lasce i nawet komentować mi się nie chce trza być psychicznym po prostu :)
    i muszę w końcu doooopeczkę ruszyć do Pepco bo może i u mnie ten kombinezonik jest a ja nawet nie rzuciłam na niego okiem ;)
    Kawa kolejnych szczęśliwych latek Wam życzę :), my mamy rocznicę w Wigilię :) więc jeszcze chwilka :)

Kawa lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim!

U nas chyba do przodu, chociaż ostatni tydzień to dla mnie nawroty mdłości. W dodatku mam zdać pracę magisterską do końca września i chyba nie zdążę. Trochę mnie to załamuje. Mam skończone 2 rozdziały a jeszcze 2 przede mną. Powiem szczerze, że nie trochę a bardzo mnie to załamało. Jakieś rady? Przejmować się, czy zdać za rok w czerwcu? Stracę co prawda trochę kasy, ale nie stracę dwóch lat studiów.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silatan a jesteś w domu czy pracujesz?? Może jak jesteś w domu to ogarnij ją, e czerwcu wcale prościej nie będzie bo pewnie będziesz wykończona. De facto to cały miesiąc a została polowa tylko do napisania:)
    W przypływie energii i w tydzień napiszesz:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 12:07

Silatan lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ