*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem, ale niestety nie miałam okazji w nim pracować. W tej branży trzeba mieć albo plecy albo plecy
a praca w policji, wbrew logice, kończy się na mundurze, a ja ze swoją astmą i alergią byłam bez szans. Jak szłam na te studia to byłam przekonana, że cywilów z takim kierunkiem przyjmą z otwartymi rękoma, a tu zonk!
cóż, teraz realizuję się w nowym "zawodzie", tzn. zaczynam dopiero swoją drogę w branży zarządzania nieruchomościami. podobno, to najważniejsze - umieć się dostosować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:38
-
nick nieaktualnyMonikaDM na Twoim miejscu poszłabym do tego sklepu i poprosiła kierownika jeśli jest na miejscu, zapytała ponownie o co chodzi i przedstawiła jak sprawa wygląda ze strony Tako, jeśli by dalej kręcili poprosiłabym o zwrot kasy i zamówiła ten model gdzie indziej.. Ten model to jeden z nowszych, nie wstrzymali by sobie tak nagle produkcji, skoro tyle zainwestowali w reklamę jego..
O targach Tako też słyszałam u mnie są teraz 8 września, ponoć można kupić dużo taniej wózek, mimo wszysto nie sądzę by targi miały coś wspólnego z całą sprawą..
p.s egzaminem się nie przejmuj! :* kochana to jak z jazdą samochodem, uwalą na byle czym mimo że ktoś może być świetnym kierowcą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM ja bym się wsyrzymała poduczyła w domu bez stresu i myśli że "już" musze to zdać i poejśc do egzaminu jeszcze raz jak będę sie czuła na siłach. Dokładnie to jak z egzaminem na prawo jazdy, chcą zatrzymac kursantów więc uwalają na byle czym a człowiek sobie w brodę później pluje że na takiej głupocie nie zdał.
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarrtka wrote:Dzień dobry mamusie. Kawa, uściski dla Was!
Właśnie dzwoniła do mnie mama, że jest w Pepco i są takie fajne kombinezony i czy kupićWzięła rozmiar 62
Dziękio tych kombinezonach pisała już melua
Jadę dziś uregulować prawnika, później do Pepco po ten kombinezon wezmę kremowy 62 jeśli jeszcze będą)
-
nick nieaktualny
-
dobry dziewczynki
ja też wstałam drugi raz niedawno i was nadrabiam, wczoraj mega zakręcony dzień no bo przecież szkoła
moje dziecko od tygodnia odliczało dni
a dziś wstałam rano kanapeczki mężulkowi zrobić o 5.30 i potem nie spałam bo wstała młoda do szkoły więc zebrałam się z nią i zrobiłam zakupy i jak przyszłam baterie miałam rozładowane
trza się przestawić na ranne wstawanie
czytałam o tej lasce i nawet komentować mi się nie chce trza być psychicznym po prostu
i muszę w końcu doooopeczkę ruszyć do Pepco bo może i u mnie ten kombinezonik jest a ja nawet nie rzuciłam na niego okiem
Kawa kolejnych szczęśliwych latek Wam życzę, my mamy rocznicę w Wigilię
więc jeszcze chwilka
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wszystkim!
U nas chyba do przodu, chociaż ostatni tydzień to dla mnie nawroty mdłości. W dodatku mam zdać pracę magisterską do końca września i chyba nie zdążę. Trochę mnie to załamuje. Mam skończone 2 rozdziały a jeszcze 2 przede mną. Powiem szczerze, że nie trochę a bardzo mnie to załamało. Jakieś rady? Przejmować się, czy zdać za rok w czerwcu? Stracę co prawda trochę kasy, ale nie stracę dwóch lat studiów.
-
Silatan a jesteś w domu czy pracujesz?? Może jak jesteś w domu to ogarnij ją, e czerwcu wcale prościej nie będzie bo pewnie będziesz wykończona. De facto to cały miesiąc a została polowa tylko do napisania:)
W przypływie energii i w tydzień napiszesz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 12:07
Silatan lubi tę wiadomość