X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:18

Malenq lubi tę wiadomość

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula to fajny masz zawod :)

zi13skjo0ong6u20.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, ale niestety nie miałam okazji w nim pracować. W tej branży trzeba mieć albo plecy albo plecy :)
    a praca w policji, wbrew logice, kończy się na mundurze, a ja ze swoją astmą i alergią byłam bez szans. Jak szłam na te studia to byłam przekonana, że cywilów z takim kierunkiem przyjmą z otwartymi rękoma, a tu zonk!
    cóż, teraz realizuję się w nowym "zawodzie", tzn. zaczynam dopiero swoją drogę w branży zarządzania nieruchomościami. podobno, to najważniejsze - umieć się dostosować...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:38

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstałam po raz drugi- kurcze to jakas masakra co piszecie o tej lasce, nieźle porąbanym trzeba być.

Matko co za dzien- dalej mi sie chce spac, chyba przebimbam dzisiejszy dzien w łóżku

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM na Twoim miejscu poszłabym do tego sklepu i poprosiła kierownika jeśli jest na miejscu, zapytała ponownie o co chodzi i przedstawiła jak sprawa wygląda ze strony Tako, jeśli by dalej kręcili poprosiłabym o zwrot kasy i zamówiła ten model gdzie indziej.. Ten model to jeden z nowszych, nie wstrzymali by sobie tak nagle produkcji, skoro tyle zainwestowali w reklamę jego..
    O targach Tako też słyszałam u mnie są teraz 8 września, ponoć można kupić dużo taniej wózek, mimo wszysto nie sądzę by targi miały coś wspólnego z całą sprawą..

p.s egzaminem się nie przejmuj! :* kochana to jak z jazdą samochodem, uwalą na byle czym mimo że ktoś może być świetnym kierowcą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko przed snem walnij sobie gorącą herbatkę z miodem i cytryną to poczujesz porządne kuksańce :D

Cynamonek30, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM ja bym się wsyrzymała poduczyła w domu bez stresu i myśli że "już" musze to zdać i poejśc do egzaminu jeszcze raz jak będę sie czuła na siłach. Dokładnie to jak z egzaminem na prawo jazdy, chcą zatrzymac kursantów więc uwalają na byle czym a człowiek sobie w brodę później pluje że na takiej głupocie nie zdał.

MonikaDM lubi tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanego dnia brzuchatki :) !!
    Kawa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!! Duuuużo miłości na kolejne lata <3

Kawa, Malenq lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, zapomniałam... Wszystkiego najlepszego na kolejne cudowne lata wspólnego życia...
    My mamy 3 rocznicę ślubu jutro!

Paula44, Kawa, MonikaDM, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• marrtka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mamusie. Kawa, uściski dla Was!
    Właśnie dzwoniła do mnie mama, że jest w Pepco i są takie fajne kombinezony i czy kupić :D Wzięła rozmiar 62 :)

Kawa lubi tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Dzień dobry mamusie. Kawa, uściski dla Was!
    Właśnie dzwoniła do mnie mama, że jest w Pepco i są takie fajne kombinezony i czy kupić :D Wzięła rozmiar 62 :)

Dzięki :) o tych kombinezonach pisała już melua :)

Jadę dziś uregulować prawnika, później do Pepco po ten kombinezon wezmę kremowy 62 jeśli jeszcze będą :))

• Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, jakby co są jeszcze u mnie, więc można pokminić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Kawa, jakby co są jeszcze u mnie, więc można pokminić :)
    W razie czego odezwę się po 16/17 bo na 15 jestem umówiona, później do galerii podjadę to zobaczymy :))

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ile te kombinezony w pepco??

• Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Po ile te kombinezony w pepco??
    49,99 zł

• Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam kiecke z asos:) faaajna:)
    A widzialyscie nowa kolekcje happymum? Super rzeczy.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry dziewczynki :) ja też wstałam drugi raz niedawno i was nadrabiam, wczoraj mega zakręcony dzień no bo przecież szkoła :) moje dziecko od tygodnia odliczało dni ;) a dziś wstałam rano kanapeczki mężulkowi zrobić o 5.30 i potem nie spałam bo wstała młoda do szkoły więc zebrałam się z nią i zrobiłam zakupy i jak przyszłam baterie miałam rozładowane :) trza się przestawić na ranne wstawanie ;)
    czytałam o tej lasce i nawet komentować mi się nie chce trza być psychicznym po prostu :)
    i muszę w końcu doooopeczkę ruszyć do Pepco bo może i u mnie ten kombinezonik jest a ja nawet nie rzuciłam na niego okiem ;)
    Kawa kolejnych szczęśliwych latek Wam życzę :), my mamy rocznicę w Wigilię :) więc jeszcze chwilka :)

Kawa lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim!

U nas chyba do przodu, chociaż ostatni tydzień to dla mnie nawroty mdłości. W dodatku mam zdać pracę magisterską do końca września i chyba nie zdążę. Trochę mnie to załamuje. Mam skończone 2 rozdziały a jeszcze 2 przede mną. Powiem szczerze, że nie trochę a bardzo mnie to załamało. Jakieś rady? Przejmować się, czy zdać za rok w czerwcu? Stracę co prawda trochę kasy, ale nie stracę dwóch lat studiów.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silatan a jesteś w domu czy pracujesz?? Może jak jesteś w domu to ogarnij ją, e czerwcu wcale prościej nie będzie bo pewnie będziesz wykończona. De facto to cały miesiąc a została polowa tylko do napisania:)
    W przypływie energii i w tydzień napiszesz:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 12:07

Silatan lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ