*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Polaola my jesteśmy razem tylko 3 lata, 1 rok po ślubie. Niby krótko, ale czasem też się chyba mu zapomina, że jestem jego żoną. Z czasem związek przeradza się z szalonej miłości, ciągłej adoracji w bardziej spokojny, partnerski związek. Ale moim zdaniem trzeba czasem go odświeżyć czymś zwariowanym, spontanicznym.
Żeby nie popaść w rutynę. Ale "chłopie" to jeszcze do mnie nie powiedział.
polaola lubi tę wiadomość
-
Hej!
Ja się pochwalę moim dzisiejszym zakupemkupiłam łóżeczko!
Takie
Oglądałam wózki i moja decyzja o kupnie się zmieniła.. Zamiast Camarelo Carera jestem zdecydowana na Rico Nano. Dużo lepiej się prowadzi, a poza tym jakość wykonania dużo lepsza. Camarelo mnie rozczarował..
Kolor wybrałam taki:
Za 2 tygodnie ma przyjechać kolekcja z eco skóry i ewentualnie zobaczę, który mi się bardziej spodobaAg..., MonikaDM, Ewelina88, renia83, M4DZI4, Gwiazdeczka27, Maud11, Becia81 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, byłam na badaniu USG ponieważ od paru dni pobolewała mnie tak dziwnie lewa strona, i ciągnęło mnie jak by w pachwinach, chciałam to sprawdzić. Zrobiono mi badanie połówkowe mimo tego, że za 2 tygodnie mam je mieć u swojego lekarza prowadzącego.
Okazało się, że albo to jest macica i rozciągające się wiązadła, albo wina tego żylaka.. mam jeszcze dokładnie powiedzieć o tym swojemu lekarzowi prowadzącemu.
Nasz synuś zdrowy! Powiedziano mi, że ma bardzo kształtną buzięWidziałam jego siusiaka, który był skierowany na lewą stronę hehe
Serduszko 155 ud/min
BPD 4,8 cm
hc 181 mm (18,1 cm)
AC 151 mm (15,1 cm)
FL 36 mm (3,6 cm)
masa płodu 387 g
ilość płynu owodniowego prawidłowa
wiek ciąży wyliczony z pomiarów 20 tydzień 6 dzień ( to przez to, że nóżki ma długie, po tacie)
szyjka macicy 38mm kanał zamknięty
Wszystkie narządy prawidłowe- chłopak zdrów jak ryba!!! i przystojny
Życzę abyście wszystkie usłyszały same dobre wiadomości odnośnie Waszych pociech na wizytach USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 16:09
zielarka, Agus89, Ag..., Ewelina88, MonikaDM, Silatan, jonka91, M4DZI4, Kawa, szpilka, Paula44, nix, rastafanka, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gwiazdeczko, wspaniale, że wszystko jest dobrze
Nam ok terminu porodu stuknie 8 rocznica ślubu a w kwietniu 9 rocznica poznania sięznaliśmy się 10 miesięcy gdy wzięliśmy ślub-krótka piłka
ale my wiekowi jesteśmy to trzeba było się spieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 16:19
MonikaDM, Ag..., renia83, Gwiazdeczka27, polaola, Malenq, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Jak tak się już chwalicie, to powiem wam, że ja mojego męża poznałam 28 czerwca, 4 dni potem zaproponował abyśmy razem zamieszkali a 15 lipca podpisaliśmy umowę wynajmu mieszkania. Do tej pory śmieje się, że to była miłość od pierwszego wejrzenia.
MonikaDM sposób z herbatą i cytryną działa. U mnie minie 5 min i już kopniaki.
Gwiazdeczka ciesze się, że wizyta udana.polaola, Gwiazdeczka27, Ag..., MonikaDM, jonka91, Kawa lubią tę wiadomość
-
I ja się witam z newsami z wizyty.
USG było ale tylko na szybko tętno i sprawdzenie szwu jak trzyma - a trzyma na szczęście bardzo dobrze.
Nadal mam się oszczędzać ale ważne że jest ok
Ewelina88, renia83, Gwiazdeczka27, Ag..., Malenq, MonikaDM, jonka91, M4DZI4, szpilka, zielarka, nix, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Herbata z cytryną mowicie? ja dziennie wypijam min jeden dzbanek i kopie mnie non stop.
Jejku nie wiedzialam ze to wlasnie herbata tak na niego dziala pobudzająco:)
co ze mnie za matka, spac dziecku nie pozwoli:)Malenq, MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haha, ja pamietam jak moj M byl w Chinach na delegacji i mielismy rozmowy ponad godzinną, i tak co dzien przez tydzien wtedy, rachunek mial kilka tys w pracy.
Ale powiedzial ze rozłąka z rodziną to częsc delegacji i mogą go pocałować...
Ale juz podczas nast delegacji skupialismy sie na skype:D tak na wszelki wypadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 17:20
Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
renia83 wrote:Buuuu a ja od herbaty z cytryną mam zgagulca
-
HEJ to znowu ja
Paula też bym pamietała o wodzie w toalecie, ale raczej bym nie skojarzyła, że inne miejsca tez trzeba omijać
Monika myślę, ze jakbyś cały test uwaliła, to byś się nie przejęła a że niewiele brakowało to Cię to ruszyło bardziej niż powinno, oni na tym zarabiają a co do pracy to jak zobaczą jak ładnie mówisz to żadnego b2 potrzebowac nie będą
Kawa wszystkiego naj z okazji rocznicy
Cynamonek Ikusia była wczesniej dziubaskiem i znów Dziubaskiem jest, kolejne konto, kolejne historie i zdjęcia, które rozwiewają watpliwości co do tego, ze to ta sama osoba, po zdjęciach nawet 18 lat bym jej nie dała, no i pewnie dziewczyna ma jakieś problemy i szuka akceptacji, choć wiadomo, że nie ten adres
Silatan dasz radę miesiąc to bardzo dużo tym bardziej, że końcowe rozdziały lepiej się pisze, bo mniej teorii a więcej od siebieKawa, Paula44, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Gratuluje udanych wizyt!
Kawa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Widze ze juz sie rozgladacie za wozkami. Powiedzcie mi co myslicie o tych wozkach w ktorych sa spacerowki kubelkowe? Mnie sie one bardzo spodobaly ale właśnie opinie sa rozne. Ostatnio wypatrzylam dwa wozki: Joolz i Jane Rider transporte. Oba na zywo swietnie wygladaja, sa lekkie, ale wlasnie w tym drugim gondola ma tylko 70 cm. Myslicie ze w przyszłym roku w zimie gondola sie jeszcze przyda?Malenq lubi tę wiadomość