X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola my jesteśmy razem tylko 3 lata, 1 rok po ślubie. Niby krótko, ale czasem też się chyba mu zapomina, że jestem jego żoną. Z czasem związek przeradza się z szalonej miłości, ciągłej adoracji w bardziej spokojny, partnerski związek. Ale moim zdaniem trzeba czasem go odświeżyć czymś zwariowanym, spontanicznym. :) Żeby nie popaść w rutynę. Ale "chłopie" to jeszcze do mnie nie powiedział. :)

polaola lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy razem 4 lata i 3 lata po ślubie (jutro minie). Także szybko, konkretnie i na temat :)

renia83 lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my 10 lat razem a po slubie 1.10 stuknie nam 3 latka:)
    ale chłopie to jeszcze nie slyszalam:P

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)
    Ja się pochwalę moim dzisiejszym zakupem :) kupiłam łóżeczko!
    Takie :)
    rzo3oybrxgt0_t.jpg
    Oglądałam wózki i moja decyzja o kupnie się zmieniła.. Zamiast Camarelo Carera jestem zdecydowana na Rico Nano. Dużo lepiej się prowadzi, a poza tym jakość wykonania dużo lepsza. Camarelo mnie rozczarował.. :/
    Kolor wybrałam taki:
    aelwedt4qpl5_t.jpg
    Za 2 tygodnie ma przyjechać kolekcja z eco skóry i ewentualnie zobaczę, który mi się bardziej spodoba :)

Ag..., MonikaDM, Ewelina88, renia83, M4DZI4, Gwiazdeczka27, Maud11, Becia81 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, byłam na badaniu USG ponieważ od paru dni pobolewała mnie tak dziwnie lewa strona, i ciągnęło mnie jak by w pachwinach, chciałam to sprawdzić. Zrobiono mi badanie połówkowe mimo tego, że za 2 tygodnie mam je mieć u swojego lekarza prowadzącego.
    Okazało się, że albo to jest macica i rozciągające się wiązadła, albo wina tego żylaka.. mam jeszcze dokładnie powiedzieć o tym swojemu lekarzowi prowadzącemu.

Nasz synuś zdrowy! Powiedziano mi, że ma bardzo kształtną buzię :) Widziałam jego siusiaka, który był skierowany na lewą stronę hehe

Serduszko 155 ud/min
    BPD 4,8 cm
    hc 181 mm (18,1 cm)
    AC 151 mm (15,1 cm)
    FL 36 mm (3,6 cm)

masa płodu 387 g
    ilość płynu owodniowego prawidłowa
    wiek ciąży wyliczony z pomiarów 20 tydzień 6 dzień ( to przez to, że nóżki ma długie, po tacie)
    szyjka macicy 38mm kanał zamknięty
    Wszystkie narządy prawidłowe- chłopak zdrów jak ryba!!! i przystojny :P

Życzę abyście wszystkie usłyszały same dobre wiadomości odnośnie Waszych pociech na wizytach USG :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 16:09

zielarka, Agus89, Ag..., Ewelina88, MonikaDM, Silatan, jonka91, M4DZI4, Kawa, szpilka, Paula44, nix, rastafanka, agnb6 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:32

Kawa lubi tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko, wspaniale, że wszystko jest dobrze :D
    Nam ok terminu porodu stuknie 8 rocznica ślubu a w kwietniu 9 rocznica poznania się :D znaliśmy się 10 miesięcy gdy wzięliśmy ślub-krótka piłka ;) ale my wiekowi jesteśmy to trzeba było się spieszyć :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 16:19

MonikaDM, Ag..., renia83, Gwiazdeczka27, polaola, Malenq, M4DZI4 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my poznaliśmy się 28 sierpnia 2010 roku, zobaczyliśmy się pierwszy raz - nasze pierwsze spotkanie miało miejsce 10 września, a ślub braliśmy 3 września 2011 roku. Także, również szybko i sprawnie...

polaola, M4DZI4 lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak się już chwalicie, to powiem wam, że ja mojego męża poznałam 28 czerwca, 4 dni potem zaproponował abyśmy razem zamieszkali a 15 lipca podpisaliśmy umowę wynajmu mieszkania. Do tej pory śmieje się, że to była miłość od pierwszego wejrzenia. :)

MonikaDM sposób z herbatą i cytryną działa. U mnie minie 5 min i już kopniaki.

Gwiazdeczka ciesze się, że wizyta udana. :)

polaola, Gwiazdeczka27, Ag..., MonikaDM, jonka91, Kawa lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam z newsami z wizyty.

USG było ale tylko na szybko tętno i sprawdzenie szwu jak trzyma - a trzyma na szczęście bardzo dobrze.

Nadal mam się oszczędzać ale ważne że jest ok :)

Ewelina88, renia83, Gwiazdeczka27, Ag..., Malenq, MonikaDM, jonka91, M4DZI4, szpilka, zielarka, nix, Maud11 lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta to super, że dziś same dobre wiadomości. :) Oby tak do końca stycznia.:)

Martaaa lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelino :) u mnie to aby do początku grudnia hehe :) czyli 36 tydzień i zaczynam szaleństwo

Ewelina88, zielarka lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Herbata z cytryną mowicie? ja dziennie wypijam min jeden dzbanek i kopie mnie non stop.
    Jejku nie wiedzialam ze to wlasnie herbata tak na niego dziala pobudzająco:)
    co ze mnie za matka, spac dziecku nie pozwoli:)

Malenq, MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:32

Ag..., Ewelina88, renia83, zielarka lubią tę wiadomość

• renia83 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuuu a ja od herbaty z cytryną mam zgagulca :(

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, ja pamietam jak moj M byl w Chinach na delegacji i mielismy rozmowy ponad godzinną, i tak co dzien przez tydzien wtedy, rachunek mial kilka tys w pracy.
    Ale powiedzial ze rozłąka z rodziną to częsc delegacji i mogą go pocałować...

Ale juz podczas nast delegacji skupialismy sie na skype:D tak na wszelki wypadek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 17:20

Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renia83 wrote:
    Buuuu a ja od herbaty z cytryną mam zgagulca :(
    mnie wczoraj, jak usnęłam, obudziła okropna zgaga. Myślałam, że się duszę. Już miałam budzić męża, żeby karetkę wezwał, ale opamiętałam się, wypiłam szklankę mleka i jakoś usnęłam. Ale za to co 1,5 godz mam pobudki na siku. Nie wiem czy mała nie leży mi na pęcherzu.

zplX18SyZp.gif
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina no moj dzidzioch lezy na pęcherzu... masakra to jest.

nix lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ to znowu ja :)
    Paula też bym pamietała o wodzie w toalecie, ale raczej bym nie skojarzyła, że inne miejsca tez trzeba omijać

Monika myślę, ze jakbyś cały test uwaliła, to byś się nie przejęła a że niewiele brakowało to Cię to ruszyło bardziej niż powinno, oni na tym zarabiają a co do pracy to jak zobaczą jak ładnie mówisz to żadnego b2 potrzebowac nie będą

Kawa wszystkiego naj z okazji rocznicy

Cynamonek Ikusia była wczesniej dziubaskiem i znów Dziubaskiem jest, kolejne konto, kolejne historie i zdjęcia, które rozwiewają watpliwości co do tego, ze to ta sama osoba, po zdjęciach nawet 18 lat bym jej nie dała, no i pewnie dziewczyna ma jakieś problemy i szuka akceptacji, choć wiadomo, że nie ten adres

Silatan dasz radę miesiąc to bardzo dużo tym bardziej, że końcowe rozdziały lepiej się pisze, bo mniej teorii a więcej od siebie

Kawa, Paula44, MonikaDM lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    Gratuluje udanych wizyt!
    Kawa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)
    Widze ze juz sie rozgladacie za wozkami. Powiedzcie mi co myslicie o tych wozkach w ktorych sa spacerowki kubelkowe? Mnie sie one bardzo spodobaly ale właśnie opinie sa rozne. Ostatnio wypatrzylam dwa wozki: Joolz i Jane Rider transporte. Oba na zywo swietnie wygladaja, sa lekkie, ale wlasnie w tym drugim gondola ma tylko 70 cm. Myslicie ze w przyszłym roku w zimie gondola sie jeszcze przyda?

Malenq lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
‹‹ 703 704 705 706 707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ