*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus wyobrażam sobie Twoj stres z samochodem. Pomysl, że tylko raz w życiu może Ci się coś takiego wydarzyć i limit już wyczerpałaś.
Ag, to dobra wiadomośc,że kaarolaa jest tak pozytywnie nastawiona. Myślę, że każda z nas ją wspiera. Proszę Cię Ty też myśl pozytywnie. Jesteś pod świetną opieką lekarską.Agus89 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
isabelle jeszcze raz bardzo ale to bardzo Ci dziękuję za dobre chęci, byłam w pepco i kupiłam ten kombinezon
Miałam szczęście bo zostały tylko dwa w rozm. 62
uffff
Nie martw się Ag, wszystko jest u Ciebie mimo wszystko ok, szyjka i tak jest długa. Więcej odpoczywaj i oszczędzaj się - będzie dobrzeisabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś pocieszę Cię że miałam kiedyś podobną sytuację.. Jechałam z uczelni, autem które wiele przejechało (ojciec go brał na Niemcy, Danie Szwecje co dwa tygodnie) na progu zwalniającym wrzuciłam 1eczkę i sprzęgło "zostało" nam na dole, nie wróciło do góry.. Na dodatek było pod górkę i nie było obok parkingu-"szczęście" nieszczęśnika. Wszyscy oczywiście musieli mnie otrąbić i zwyzywać. Ale jak zobaczyli że taki chudzielec jak ja próbuje cisnąć samochód to ruszyli dupe i pomogli..
Na dodatek nie umiałam się do nikogo dodzwonić i w końcu padła mi bateria... tak więc wróciłam sobie na nogach
Za kilka dni będziesz się z tego śmiała
Agus89, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ag trzymamy!
dziewczynki lepiej midziękuję
:*
wspaniale że mamy to forum, bo zostawiamy tutaj przynajmniej połowę naszych ciążowych trosk i dawki hormonów których nasi mężowie niekoniecznie umieliby zrozumieć, a tak wygadamy się, wyżalimy się, doprowadzimy do porządku same we własnym gronie a panowie wracają z pracy i zastają uśmiech na naszych twarzach a nie smutek w oczach
tak bynajmniej jest u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 18:51
Malenq, Agus89, Gwiazdeczka27, Kawa, Silatan, Wiki81, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:No to jadę na IP,cisnienie man 150 I brzuvh mi teardnieje co pare minut. Blagam trzymajcie kciuki!
Styczniówki, tylko bez większych numerów, ja Was proszę.... Wszystkie ciąże mają być szczęśliwie donoszone do stycznia (ewentualnie końca grudnia)
Kawa to my mieliśmy podobną przygodę ale z autem dostawczym. Kupiliśmy samochód ok. 300km od naszego miasta i właśnie nim wracaliśmy. Tato jechał swoim autem, ale gdzieś nam zniknął z pola widzenia. Byliśmy już 80km od celu, gdy pedał sprzęgła się wcisnął. Pech chciał że stało się to w dużym mieście, w godzinach szczytu i na zakorkowanej ulicy. No i co tu robić? Mąż jakoś zjechał na pobliski pas zieleni, włączył awaryjne a ja w międzyczasie zaczęłam dzwonić po tatę żeby nas ratowałCałe szczęście że pedał udało się odbić i ruszyliśmy dalej w drogę. Pierwsza nasza podróż tym autem a jakie emocje
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag wszystko będzie dobrze
a od przygód samochodowych to jestem mistrzem, ale oszczedzę Wam czytania, częśc i tak przez te prawie 800 stron już się gdzieś pojawiła:) przynajmniej już mnie to tak nie wnerwia, bo sie przyzwyczaiłam, no ale coz konsekwencja jeżdzenia starymi autami w moi przypadku -
Jestem po wizycie u gina. Według USG 20+3 tc . Wszystko z nim ok, waży 365 gram. Mówiłam lekarzowi o objawach, sprawdził wszystko i powiedział, ze jest zastój w prawej nerce i możliwe, ze to od niego i jak nie będzie sie pogarszać to nie ma potrzeby iść do szpitala tylko leczenie zachowawcze No-spa itp. Jeśli sie nasili to na dwa dni na oddział pod kroplówki.
Prosiłam by sprawdził USG wyrostek i stwierdził, ze wyglada w porządku. Leukocyty mam w normie, CRP 0,22 . Jedyne co to lekko podwyższone mam neutrofile o 0,8 . Bóle nie sa uciążliwe, to lekkie klucza od czasu do czasu...szpilka, Wiki81, nix, Ewelina88 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyAg....Kochana. . . Spokojnie. Postaraj się napisać nam jak juz wrócisz. Będzie dobrze.
Dziękuję za wsparcie, , modlitwę i trzymanie kciuków.
Wizyta super. Pani dr baaardzo miła-taka ciepła. Do tego bardzo skrupulatna.
Sprawdziła u małego wszystko. Powiedziała, że jest śliczny, ma piękną główkę, śliczny profil. Wymierzyła go bardzo dokładnie - wszystko prawidłowe. Serduszko, mózg, twarz, kręgosłup, , brzuszek - układ pokarmowy i moczowo, kończyny, pepowina itd. Wszystkie parametry ok. Przepływy ok. Łożysko ściana przednia. Prawidłowe narządy męskie
No i tu się zatrzymam. Siusiak Szymusia zrobił furrorę! Podobno! Jest ogromny Haha! Wydruk zdjęć dostaliśmy do reki w gabinecie a reszta dokumentów w rejestracji była. No i tam inna pani - kompletując wszystko też mówi - ale ogromny siusiak! Mój mąż pekał z dumy
Jesteśmy przeszczęśliwi!zielarka, Malenq, isabelle, Kawa, Gwiazdeczka27, Agus89, Wiki81, Silatan, rastafanka, marrtka, renia83, jonka91, A.loth, Ewelina88, agnb6, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
belldandy wrote:Jestem po wizycie u gina. Według USG 20+3 tc . Wszystko z nim ok, waży 365 gram. Mówiłam lekarzowi o objawach, sprawdził wszystko i powiedział, ze jest zastój w prawej nerce i możliwe, ze to od niego i jak nie będzie sie pogarszać to nie ma potrzeby iść do szpitala tylko leczenie zachowawcze No-spa itp. Jeśli sie nasili to na dwa dni na oddział pod kroplówki.
Prosiłam by sprawdził USG wyrostek i stwierdził, ze wyglada w porządku. Leukocyty mam w normie, CRP 0,22 . Jedyne co to lekko podwyższone mam neutrofile o 0,8 . Bóle nie sa uciążliwe, to lekkie klucza od czasu do czasu... -
nick nieaktualnyMonika ja za namową Ag poszukałam tej jogi dla ciężarnych, a dziś wpadłam na Mozarta:
http://www.youtube.com/watch?v=44yTDFgp9PU
i podczas słuchania maluch był nadzwyczaj aktywny i to nie tylko kilka minut a praktycznie przez całą płytę!
Położyłam się, puściłam music i total relax- a mały bum bum:DMonikaDM lubi tę wiadomość