*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja od jutra do końca weekendu zostanę słomiana wdową
mąz zabiera córcię na wypad w dzicz, jadą do lasu na grzyby na cały weekend. Będę sama w chałupie, ludu jak ja sie wybyczę
Obiecałam sobie, że nie wychodzę z domu przez te trzy dni, tylko do ogrodu wylegnę.
Wiki81, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
polaola wrote:Martaaa jestes boska, ja wlasnie boleje ze nie dam rady na szkole rodzenia chodzic i tam siedziec, wymyslilam opieke poloznej w domu, ale Twoj pomysl bardziej mi sie podoba.
daj namiary na ta szkole.
http://www.przedporodem.pl/terminy.html
Płatna jest ale... za paliwo by więcej wyszło. A tak to i Mężulek się pouczy ze mną a jeździć nei chciałpolaola lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:D oddział się budzi do życia, glodna jestem nieziemsko ale pewnie mi krew pobiora to nie jem jeszcze. 100letnia współlokatorka tak chrapala ze nie za dużo spalam pozatym mały wojował pol nocy.
Czekam na wizytę aż mi coś powiedzą, wczoraj dostałam nospe forte 4x luteine i 2x magnez a mimo to brzuch twardnial:|
Marta powodzenia na wizycieMartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Ag...no to pikawa u synka faktycznie jak dzwon....dużo zdrówka malutka i szybciutkiej diagnozy i jeszcze szybszego wyjścia do domku....
Nix:"Jest 04:42, Mała tak mnie skopała ze od pół godziny zasnąć nie mogę, w tej chwili bryka na całego, a ja muszę o 7 do pracy wstać... Litości"
Kochanie ja tak mam od 3 nocy - moja mała od 2giej zaczyna brykać i fikać....
i spać nie daje.....tylko ja później sobie mogę pospać....więc współczuję...porozmawiaj z Nią dzisiaj wieczorkiem hehehe jaka mama z córą...
Miłego dnia:)
ps. 3mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:) -
Hej. MartaKD na wizycie na pewno będzie ok. Ag dobrze ze Cie tam przebadają. Szpilka ja tez zbieram się do pracy na 8. A mój syn miał juz w nocy huczący kaszel(po wf na dworze wczoraj). Może macie jakies złote rady. Płukał gardło sola i podstawowe wit mu dalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 09:39
MartaKD lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyDla tych, które kochają swoje Tesciowe
Wraca mąż ze szpitala, gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową. Po powrocie mówi do żony:
- Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca!
- Nie wiem, co on tobie powiedział, ale mnie kuźwa radził przygotować się na najgorsze !
Ag!
Nie wiesz, gdzie leżysz ! Haha no cała Ag! Niech tam utocza z Ciebie trochę krwi, zbadaja dokładnie i do domu!
Malenq, Ag..., Gwiazdeczka27, M4DZI4, Maud11, rastafanka, Ewelina88, jonka91, MartaKD lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/96b4f94a1085.jpg
To foto kubka ze szpitala - zrobiłam jak leżałam w drugim miesiącu na ginekologii właśnie z odwodnieniem. Rozbawił mnie ten wierszyk strasznie. Mam nadzieję, że dobrze go widać na zdjęciu.MartaKD, renia83, polaola, M4DZI4, rastafanka, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Haha no cala ja:) nie da się ukryc. Tu jest ginekologia i porodowka wiec chyba jestem na gin.
Co do jedzenia to mama jak mama, gorzej ze babcia wie ze jestem w szpitalu wiec podejrzewam ze ta mala lodoweczka wkrótce zostanie opanowana przez babciny arsenał.
Pobadali mnie, pokluli, pozaglądali wziernikiem gdzie słońce nie sięga i zobaczymy co dalej:D