X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od jutra do końca weekendu zostanę słomiana wdową :D mąz zabiera córcię na wypad w dzicz, jadą do lasu na grzyby na cały weekend. Będę sama w chałupie, ludu jak ja sie wybyczę :D :D :D Obiecałam sobie, że nie wychodzę z domu przez te trzy dni, tylko do ogrodu wylegnę.

Wiki81, Ewelina88 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Martaaa jestes boska, ja wlasnie boleje ze nie dam rady na szkole rodzenia chodzic i tam siedziec, wymyslilam opieke poloznej w domu, ale Twoj pomysl bardziej mi sie podoba. ;-) daj namiary na ta szkole.

http://www.przedporodem.pl/terminy.html

Płatna jest ale... za paliwo by więcej wyszło. A tak to i Mężulek się pouczy ze mną a jeździć nei chciał :)

polaola lubi tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka ale relax!!! Tylko pozazdrościć.

A płyty z muzyką też mam z rodzaju muzyki klasycznej.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag..dopiero doczytałam,że jestes w szpitalu.Trzymam kciuki!
    A ja prosze o kciuki i przede wszystkim modlitwe jutro.Niby wszystko u mnie ok,ale się boje:(

zielarka, nix, Paula44, Ag..., MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta trzymam kciuki :)

Mnie kolejny wieczór zgaga po prostu pacyfikuje. To juz nie tylko pieczenie ale ból za mostkiem i w przełyku. to samo miałam w pierwszej ciąży ale ok 8 miesiąca :(

FITop1.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój synus póki co grzeczniutko śpi wtedy kiedy mamusia też śpi :) Nix współczuję :)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:D oddział się budzi do życia, glodna jestem nieziemsko ale pewnie mi krew pobiora to nie jem jeszcze. 100letnia współlokatorka tak chrapala ze nie za dużo spalam pozatym mały wojował pol nocy.
    Czekam na wizytę aż mi coś powiedzą, wczoraj dostałam nospe forte 4x luteine i 2x magnez a mimo to brzuch twardnial:|

Marta powodzenia na wizycie :)

MartaKD lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie standardowo szykuje sie przed praca, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Ag wszystk bedzie dobrze, najwazniejsze, ze to nie sa skurcze, ale niech Cie przebadaja wszerz i wzdluz :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze będzie, nie ma innej opcji:D a małemu pikawa działa 157/ min:D miód na uszy:)

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag a ty lezysz na ginekologii czy patologii ciąży?
    Skąd ta 100 latka tam?

Wszystko będzie ok. Na bank!

• Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba na ginekologii, nie wiem:D ale same brzuchate laski tu są tylko ja mam jakas starszą kobite:/
    Ooo ale idzie do domu dzis:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:11

Paula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag kochana trzymaj się, poproś rodzinkę o coś pysznego do jedzenia, bo to szpitalne nie zawsze jest dobre i nie zawsze wystarcza do następnego posiłku :P Ale pewnie mamuśka o Ciebie zadba! :)

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Ag...no to pikawa u synka faktycznie jak dzwon....dużo zdrówka malutka i szybciutkiej diagnozy i jeszcze szybszego wyjścia do domku....

Nix:"Jest 04:42, Mała tak mnie skopała ze od pół godziny zasnąć nie mogę, w tej chwili bryka na całego, a ja muszę o 7 do pracy wstać... Litości :/"

Kochanie ja tak mam od 3 nocy - moja mała od 2giej zaczyna brykać i fikać....
    i spać nie daje.....tylko ja później sobie mogę pospać....więc współczuję...porozmawiaj z Nią dzisiaj wieczorkiem hehehe jaka mama z córą...;)

Miłego dnia:)

ps. 3mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:)

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. MartaKD na wizycie na pewno będzie ok. Ag dobrze ze Cie tam przebadają. Szpilka ja tez zbieram się do pracy na 8. A mój syn miał juz w nocy huczący kaszel(po wf na dworze wczoraj). Może macie jakies złote rady. Płukał gardło sola i podstawowe wit mu dalam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 09:39

MartaKD lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla tych, które kochają swoje Tesciowe ;)

Wraca mąż ze szpitala, gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową. Po powrocie mówi do żony:
    - Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
    - Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca!
    - Nie wiem, co on tobie powiedział, ale mnie kuźwa radził przygotować się na najgorsze ! ;)

Ag!
    Nie wiesz, gdzie leżysz ! Haha no cała Ag! Niech tam utocza z Ciebie trochę krwi, zbadaja dokładnie i do domu!

Malenq, Ag..., Gwiazdeczka27, M4DZI4, Maud11, rastafanka, Ewelina88, jonka91, MartaKD lubią tę wiadomość

• renia83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze smaruje mojej klatkę piersiową Amolem na noc przód i tył przy suchym kaszlu, moja też już chodzi z katarem po 3 dniach w szkole ale to taki szkolny standard

Wiki81 lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96b4f94a1085.jpg

To foto kubka ze szpitala - zrobiłam jak leżałam w drugim miesiącu na ginekologii właśnie z odwodnieniem. Rozbawił mnie ten wierszyk strasznie. Mam nadzieję, że dobrze go widać na zdjęciu.

MartaKD, renia83, polaola, M4DZI4, rastafanka, jonka91 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no cala ja:) nie da się ukryc. Tu jest ginekologia i porodowka wiec chyba jestem na gin.
    Co do jedzenia to mama jak mama, gorzej ze babcia wie ze jestem w szpitalu wiec podejrzewam ze ta mala lodoweczka wkrótce zostanie opanowana przez babciny arsenał.
    Pobadali mnie, pokluli, pozaglądali wziernikiem gdzie słońce nie sięga i zobaczymy co dalej:D

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... życzę szybkiego opanowania twardnień brzuszka :) Ciśnienie pewnie przez nerwy, jak i u mnie ;) W moim szpitalu ginekologia i oddział ciąży powikłanej jest razem
    Miłego dnia mamuśki!

201501145565.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia, Mamuśki!
    Ag... trzymaj się!
    Ja lecę na wizytę, a potem do rodziców... Planuję dziś od ginki "wydębić" L4 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 08:22

Paula44 lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
‹‹ 724 725 726 727 728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ