*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Idę do domu jednak:/ za 10 dni kontrola i wtedy zobaczą czy krążek czy co.
W domu leżeć.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ja glukozę 75 miałam robioną w 17 tygodniu ciąży bo przy wcześniejszych wynikach miałam cukier w moczu i też będę musiała powtarzać w 24 tygodniu. JA sobie zrobiłam dziś pranie ubranek swoich po córci unisex ze strychu i lumpkowych zdobyczy żeby je odświeżyć i pozbyć się zapachu w końcu kilka lat leżały na strychu ale pogoda się trochę skiełbasiła i nic nie chce schnąć na dworze.W czwartek Usg połówkowe. Pozdrawiam wszystkich i za chorowite mamusie trzymam kciuki aby wszystko wszystkim przeszło.
A ja znów od kilku dni jestem przeziębiona. -
nick nieaktualnyDo mamy dobrze?
moja ciocia jest mi jak mama ale niewiem czy bym z nią wytrzymała! Byłam kilka dni i cały zcas coś we mnie pakowała, a to owocki, a to warzywka wszystko swojskie, aaa ugotowałam Ci ziemniaczankę bo tak lubisz itp
bardzo miłe z jej strony, ale przecież nie mam dwóch żołądków jak krowa
ania_29, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ha ha ha... W takim sensie dobrze, że skoro ma leżeć to przynajmniej nie musi się martwić co będzie jeść na obiad i jak go zrobić skoro trzeba leżeć.
A wiecie, że ja lubię takie wciskanie? Szczególnie ostatnio bo co chwila coś mi się chce jeść.
-
I mnie apetyt dopisuje
W górach rachunki za jedzenie dzieliłyśmy równo na 4 (bo tyle nas było) i cieszyłam się, że nie według ilości ile kto zjadł
Ja zjadałam w porównaniu do reszty jednak "za dwoje"
a w domu mi się wydawało że ja tak dużo nie jem.
polaola, Ewelina88 lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
angelcia wrote:Przeczytałam, cóż.. zmieniam auto albo bawię się w plątaninę pasową. Dzięki!;*
Sprawdź w necie czy model Twojego auta w ogóle był wyposażony w isofix. Bardzo często się tak zdarza, że jest tylko zaszyty w fotelach i po prostu trzeba je rozpruć
Ja właśnie wróciłam z poczty i z lidla. Na poczcie kolejka ale niestety musiałam sobie w niej postaćTak więc widzicie , że nie tylko w polsce panuje ślepota i ignorancja
Do Lidla wpadłam po bułeczki takie z serem na wierzchu, to moja ciążowa dolegliwość. Nie było niestety więc kupiłam serowo - cebulowe i w Polskim sklepie ciasteczka kruche, nadziewane w czekoladzie. Teraz nie wiem od czego zacząć
W lidlu też swoje wystałam z dwiema bułkami
-
Dziewczyny nadrobić Was to istny wyczyn !
Pinia podziwiam że miałaś siłę chodzić po górach, my się z mezem wybieraliśmy też w góry, ale doszło do kupna domu i postanowiliśmy zaoszczędzić na wakacjach. Ale teraz codziennie spaceruje i wiecie co, już nie mam siły na długie spacery ! Wczoraj myslałam że do samochodu nie wróce jak po plaży pochodziliśmy ! Bolał mnie cały brzuch i ciągnęło w pachwinach. Za to w sobotę przesiedziałam na leżaku przy jeziorku z robótką w rękach ! Na obiad mieliśmy kiełbachę z ogniska na patyku, było super.
A od dzisiaj same nerwy ! PAni w zusie nie przyjęło mojego zwolenienia bo okazało się żer pracodawca nie dostarczył poprzedniego (płaconego pół na pół przez ZUS i pracodawcę). Musiałam dostarczać specjalne druki dla pracodawcy do wypełnienia i moje aktualne zwolnienie ! Kosmos jakiś żeby ciężarna musiała załtawiać sprawy które leżą w obowiązku pracodawcy !! No i teraz boję że skoro moje poprzednie zwolnienie jeszcze nie dostarczono do zusu to nie dostanę pieniążżków bo termin przepadł, mimo że ja w swoim się zmieściłam (tydzień czasu).
Kawa, mnie denerwuje tak samo napełnianie mnie "zdrowymi" przetworami, dżemikami, warzywmi, napojami, kompocikami ! Do teściowej już powiedziałam że ja teraz jem DLA dwóch, nie ZA dwóch, ale ona czasem i tak wie lepiej. Całe szczęście że mąż mnie nie "umoralnia" w kwestii jedzenia bo chyba bym udusiła. -
Nie chcę mi się cofać ale pisałyście coś o pachwinach?
Właśnie jak wracałam to zastanawiałam się czy to normalne. Cały czas czuję w pachwinach a raczej lewej ból, ciągniecie? Sama nie wiem jak to nazwać . Spokój jest tylko jak siedzę czy leżę. Mam nadzieję, że to nic groźnego -
aniafk wrote:Nie chcę mi się cofać ale pisałyście coś o pachwinach?
Właśnie jak wracałam to zastanawiałam się czy to normalne. Cały czas czuję w pachwinach a raczej lewej ból, ciągniecie? Sama nie wiem jak to nazwać . Spokój jest tylko jak siedzę czy leżę. Mam nadzieję, że to nic groźnego
A macie czasem tak, że siusiać Wam się nie chce, a momentalnie dziecko kopnie najprawdopodobniej w pęcherz że od razu musicie lecieć? Ja tak mam od paru dni.aniafk lubi tę wiadomość
-
Wróciłam po pracy i czekam teraz niecierpliwie do 18 na połówkowe
w temacie fotelików, któraś z nas ma męża który je testuje więc ponawiam prośbę o listę tych najlepszych jego zdaniem, bo testy adac mozna na necie znaleźć samodzielnie i rankingi różniste, ale opinia osoby, która się zna i wybiera też dla swojego dziecka będzie nieoceniona
poproszę o listę z bazą ISOFIX i bez
jak ktoś chce wiedzieć czy jest możliwość podłączenia bazy w aucie dołączam link z wypisanymi markami, modelami i rocznikami
http://www.mamokupmi.pl/download/Lista%20Modeli%20Samochod%C3%B3w%20Wyposa%C5%BConych%20w%20system%20ISOFIX.pdf
-
juz w domku, ja tam się cieszę ze u mamy bo mam tu pelną obsługe:)
zapisalam sie na poniedzialek na kontrole do lekarza ze szpitala i juz zostawie go jako prowadzącego. jest zastępcą ordynatora na Raciborskiej, ma super opinie no i po dzisiejszych badaniach jestem przekonana co do niego. pozaty jestem zdecydowana co do porodu tam wiec mysle ze o dobry wybor.
O dziwo dziewczynki nie jest to jeden z tych ciasteczek:P
tymczasem przyklejam się do łózka i wstaje w ptk bo przyjezdza mężulek:D potem bedziemy razem lezec do poniedzialku:)
szpilka, Kawa, Ewelina88, jonka91, nix, renia83 lubią tę wiadomość