*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
uspokoiłaś mnie to przy tym mój zamek Chojnik to pikuś tym bardziej że wyżej mieszkałam niż on się wznosi różnica wysokości max 400 m, ale to od punktu gdzie rozpoczynają szlaki a ja nie wiem czy nie pójdziemy trochę inaczej, o ile w ogole ta wycieczka dojdzie do skutku, bo to zalezy od wielu czynników poza mna a jak mam kilka dni wczesniej wizyte wiec i tak zapytam dr jak on to widzi tym bardziej, że raczej nie moze nie kojarzyc tego miejsca
-
zazdroszczę tych spacerków
kocham Tatry, co roku jeździmy a w tym tęskno nam było strasznie ale my z mężem z tych narwańców co lubią szczyty zdobywać więc woleliśmy w ogóle nie jechać żeby nas nie ciągło
dziewczyny wstałam niedawno, 2 godziny spałam jak suseł, dobrze że moja mała też usnęła po lekach bo mamusia ze mnie by była dobra, po prostu położyłam się "na chwilę" bo krzyże mi siadały i bęc 15.20 kosmos a za godzinę wyruszam na zebranie do szkoły -
Mnie mój małżonek też próbowałam "straszyć", tylko ja się bardziej w swój organizm wsłuchiwałam. Trochę miałam stracha, bo dzidzia rzadko czułam, bo byłam cały dzień w ruchu. Jak tylko do domu wróciłam i przesiedziałam pół dnia przed kompem to "rybki" były odczuwalne. My często robiłyśmy przystanki, coś się przegryzło, zawsze herbatka w termosie była, obiad w schronisku. To były spacerki w wolnym tempie, a nie wspinaczka
Ja dwa dni przed wyjazdem byłam u ginki i ona kazała mi jechać z tekstem ciąża to nie choroba
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Hej
Ja dotarłam do domu. Po drodze kupiłam 2 sukienki takie do pracy. Co mnie bardzo cieszy, bo całe wakacje chodzę w długich spódnicach i szerokich bawełnianych sukienkach. A do tych nowych nawet szpilki założę
A badanie chyba ok, nie miałam usg bo w ostatnich tygodniach chyba ze 3 miałam. Dostałam luteinę dopochwowo bo szyjka na badaniu w szpitali miała 32 mm a dzisiaj na innym sprzęcie tylko 23 mm. Mam za tydzień znowu jechać do Lublina (we wtorek) na badanie szyjki i jak dalej tak mało to mam mieć krążek zakładany (280 zł - też tyle płaciłyście?). Na karcie dr wpisała mi juz do cc. Co znaczy, że na pewno muszę mieć cesarkę. Zrobiłam dużo wyników krwi, ale 2 żyły mi pękły w w końcu pobrały mi panie krew z dłoni z zewnętrznej strony. Pytały czy mało dzisiaj miałam, bo krew była gęsta i kapała po kropelce a miałam 4 fiolki oddać.
Ale pocieszyła mnie dr że jakby się okazało po badaniu w szpitalu 21 września, że płytki w krwi maleństwa się nie rozpadają, to możliwe że nawet nic nie odczuję, że mamy ten konflikt płytkowy. To co dodatkowo złe, że mam łożysko na przedniej ścianie i przy badaniu pobierania krwi z pępowiny trzeba będzie jeszcze to ominąć.
Ale staram sie myślec pozytywnie.
Co do szyjki, to dr mówiła, że ani sex, ani normalne chodzenie nie muszą mieć wpływu na tak krótką szyjkę, bo jest twarda i zamknięta.
zielarka, renia83, lwuska55592, M4DZI4, isabelle, jonka91 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Dziewczyny idę na wizytę! No to się stres coraz większy pojawią. Trzymać kciuki.
Pewnie jutro napiszę co i jak.
Stres? ? No i kto to mówi? A kto krzyczał na mnie 4 dni temu, że dzidzi strasze?
Spokój! Opanowanie! Oddechy!
I nie jutro! Tylko dziś napisz!Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
z polsatowych niusow KSiezna Kate jest w ciazy i wymiotuje 30 razy dziennie, w ilosc nie wierze, ale nawet jak sie 3 razy dziennie meczy to mi jej szkoda a moja dzidzia przy tym to byla bardzo laskawa
zielarka, Paula44, jonka91, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
A ja wcielam dzis dwa marsy
a tak co wolno
czekam na meza z obiadem dzis uwaga:zeberka z kluskami slaskimi i musze sie pochwalic ze coraz czesciej czuje dzidke w brzuchu w zeszlym tyg. moze ze cztery razy a od wczoraj popisy popisy i popisy w;-)brzuszku mam co kilka godzin tez super sie z tym czuje.
Co do szyjki to nawet stres, nerwy moga miec bardzo duzy wplyw.
Co do refundacji clexane to juz mialam zapowiedziane na pierwszej wizycie ze jak nie bedzie wskazan z wynikow krwi to bede placic 100%. Wszyscy w kraju musza zarobic tylko,szkoda
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
A.loth daj znać jakie dostaniesz zalecenia jak wrócisz do domu. Jestem ciekawa co Tobie powiedzą. Ja za wiele się nie dowiedziałam...
Tylko dziwię się, czemu tak długo Cię trzymają ja miałam zabieg w piątek (fakt że przy znieczuleniu ogólnym - po 2 godzinach mogłam jeść a po południu już i chodzić) a w poniedziałek wyszłam do domu.
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:z polsatowych niusow KSiezna Kate jest w ciazy i wymiotuje 30 razy dziennie, w ilosc nie wierze, ale nawet jak sie 3 razy dziennie meczy to mi jej szkoda a moja dzidzia przy tym to byla bardzo laskawa
bardzo współczuję takich dolegliwości
Dziewczynki 3mam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty....
mnie od wczroaj dokuczają kłócia macicy i chyba? prawego jajnika, nie bardzo wiem jak to określić, ale jak tylko wieczór przychodzi, to nie dam rady z łóżka wstać, spina mi się brzucholWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 18:32
-
Dziewczynki dostałam luteinę dopochwowo 4 paczki po 30 tabletek (mam brac 2x1 tzn jedna rano, jedna wieczorem). Myślałam ze zapłace po 50 zł za opakowanie a wiec ok 200 zł. a tu niespodzianka - refundowane na zniżkę i za wszystko 14,70. Super.
Paula44, renia83 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Jesteśmy po badaniu
i prawdopodobnie będzie chłopiec
Oczywiście lekarz sam od siebie by tego nie powiedział, ale jak robił usg to zobaczyłam, że coś odstaje i powiedziałam mu, że wygląda mi na chłopca, po chwili zastanowienia potwierdził moje słowa
Wszystko z Maleństwem w porządku i waży już 534g
Malenq, Paula44, Gwiazdeczka27, isabelle, nix, Agus89, rastafanka, Kawa, szpilka, M4DZI4, jonka91, Ewelina88, neharika lubią tę wiadomość