*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś czuję się całkiem spoko. Po wczorajszej wizycie jestem spokojniejsza. Powiedzieliśmy też rodzinie Męża. Wszyscy szczęśliwi. Wczoraj bylismy na wycieczce rowerowej. Zrobiliśmy ok 15 km, spokojnym tempem. Lekarz mówił że nie ma przeciwwskazań. Jutro jedziemy nad jezioro. Poplywamy kajakiem. Mąż będzie wiosłował, dla mnie troszkę ciężko by było. W niedzielę jedziemy na urodziny. Więc mamy co robić. Teraz idę się troszkę powygrzewać na słońcu.
-
hej dziewczyny, wczoraj wpadłam do Was na sekunde i pobiegłam na działkę.
Za gorąco, strasznie się męczyłam i dziś do wieczora siedzę w domu
Zaczynam dziś 9 tydzień) ale się cieszę w tamtej ciąży nie dotrwałam tego momentu, a tu proszę z fasolką wszystko okBuziulka, Wiki81, MonikaDM, GabiKOR, jonka91 lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj miałam pierwszą wizytę, niestety bez USG, gdyż gin stwierdził, że nie za wiele będzie widać. Zbadał tradycyjnie, stwierdził, ze wszystko ok. Dla świętego spokoju przepisał duphaston i podwoił dawkę kwasu foliowego. USG za dwa tygodnie, żebyśmy mogli już zobaczyć maleństwo i usłyszeć serducho Jakoś jestem spokojniejsza po tej wizycie
A tak z innej beczki, czy to możliwe, żeby mi już brzuch rósł? Bo mam nieodparte wrażenie, że mnie spodnie cisną i chodzę z rozpiętym guzikiem...chyba, że tylko sobie to wkręcam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 10:22
Buziulka, Patrycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam również w ten cieplutki dzionek.
Właśnie wcinam loda i czuje się bardzo dobrze
Tez od jakiego czasu chodzę wzdęta i mam okropne zaparcia, które wcale nie pomagają. Ja ogólnie chodzę na luźno wiec z ubraniami na razie nie mam problemu
Osobiście za niedługo wskakuje w 8 tydzień i jestem przezadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 10:49
Patrycha lubi tę wiadomość
-
bluegirl89 nie tylko Ty masz juz brzusio większy, ja juz się przezuciłam na ciążówki i inne wygodne wielkie spodniachy i legginsy choc zaczynam dopiero 6 tydzień hehe :p Ja dziś jakos słabo się czuję,spałam 2h dłużej niz zwykle i jakaś taka jestem jak flaki z olejem nie do życia...nie wiem czy to nie przez ten upał,matko od rana grzeje slońce jak wariat Miłego dzionka wszystkim
Anutka lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny, a ja sobie trochę pomarudzę, mam dziś straszne mdłości, męczy mnie od rana, aż mój pies bał się mnie i chował się pod łóżko do tego jestem cholernie zmęczona, mam ból głowy, brak energii i nie chce mi się jeść wiem, że to naturalne objawy ale jakoś dziś nie daje rady, chętnie bym się położyła do łóżeczka a tu trzeba siedzieć do 16 godz mam nadzieje, że jutro będzie lepiej[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Cześc dziewczyny
dołaczam się do Was, termin na 3-go stycznia 2015
Jestem bardzo szczesliwa, ale poranne nudnosci i wymioty daja popalic ;p
W środę kolejna wizyta USG i zobaczę naszego maluszka
Niech ten czas szybciej leci
Anutka, Malenq, Buziulka, Wiki81, M4DZI4, GabiKOR, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
WAŻNE! dowiedziałam się od mojej gin (chodzę) prywatnie żeby nie płacić za część badań to można iść śmiało do swojego lekarza rodzinnego(po skierowanie na badania) no albo do gina na nfz ale jesli na nfz to czesto chce zakałdać właśnie drugą karte bo musi mieć podstawe do tego żeby mógł zalecić te wszystkie badania.. (więc jeśli prowadzi Wam ciąże gin prywatny to troche nie ma sensu zakładać tu i tam)
Więc piszę bo może któraś z Was woli zaoszczędzić )
Od dwóch dni czuję się wyśmienicie jakbym nie była w ciąży, wizyte mam dopiero 18czerwca ale za tydz albo dwa chyba pójdę na nfz sprawdzić czy oby napewno wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:11
Anutka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a Wy też macie, albo miałyście takie pobolewanie tak jakby lewego jajnika, te okolice. Przed spodziewanym okresem zaczęłam go czuc i czuje nadal. Tylko ta lewa strona, nie powinien dół podbrzusza pobolewac na rozciągnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:17
-
hej dziewczyny, dołączam do Was.
Termin na 12.01
Monifah wrote:Dziewczyny, a Wy też macie, albo miałyście takie pobolewanie tak jakby lewego jajnika, te okolice. Przed spodziewanym okresem zaczęłam go czuc i czuje nadal. Tylko ta lewa strona, nie powinien dół podbrzusza pobolewac na rozciągnie?
Podobno takie bóle są normalne, ale jeśli Cię będzie bardzo bolało, to powinnaś pójść do lekarza, żeby się upewnić, że na pewno wszystko jest OK.
Ja mam bóle od samego początku, czasem takie, że aż się zwijam. Dostałam luteinę i leżę, miałam też plamienia. W poniedziałek idę usg, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, lekarz nastraszył mnie ciążą pozamaciczną. Strasznie się boję, ale teraz czuję się już lepiej i liczę na to, że fasolka zagnieździła się w odpowiednim miejscu... trzymajcie kciuki
nix, Starająca się, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny