*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nix miałam tą samą sytuację brałam przez dwa lata kwas foliowy codziennie a 3 miesiące przed zajściem przestałam...
moja morfologia też jest ok ale teraz biorę 2 tabletki kwasu foliowego, napewno nie zaszkodzinix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasia86 wrote:dziewczyny dziś jest 6 tydzień 0 dzień od ostatniej miesiączki czy to narmalne ze nie mam śluzu czasem tylko pojawi sie niewielka plamka na bieliźnie
Ja jestem sucha jak pieprz.
I przez to łóżkowe kłopoty . . .
Nix ja kwas foliowy biorę odkąd wiem, że jestem w ciąży, wcześniej bardzo sporadycznie więc myślę, że nie masz się czym martwić. Już bardziej ja bym musiała -
Dzisiaj jak parkowałam pod sklepem to się zagapiłam i uderzyłam w krawężnik przednimi kołami. Miałam może 5 km/h ale tak gwałtownie stanęłam że się wystraszyłam czy coś tam nie naruszyłam w brzuszku. Ale to chyba niemożliwe?
A brzuch mi strasznie już odstaje. W obcisłej sukience od razu widać, że jestem w ciąży. Mam dzisiaj ważną uroczystość w pracy i nie wiem jak się ubrać. EhhAnutka lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiki81 wrote:Dzisiaj jak parkowałam pod sklepem to się zagapiłam i uderzyłam w krawężnik przednimi kołami. Miałam może 5 km/h ale tak gwałtownie stanęłam że się wystraszyłam czy coś tam nie naruszyłam w brzuszku. Ale to chyba niemożliwe?
A brzuch mi strasznie już odstaje. W obcisłej sukience od razu widać, że jestem w ciąży. Mam dzisiaj ważną uroczystość w pracy i nie wiem jak się ubrać. Ehh
Może jakaś baskinka? Świetnie kryją odstający brzuszek -
Mi też gin kazała dwie tabletki kwasu foliowego czyli 0,8.
Co do śluzu to się nie wypowiem... ze mnie 'leci' luteina.
Któraś z Dziewczyn pytała po co luteina - jak tylko jest podejrzenie że coś nie tak, plamienie, bóle a u mnie na początku był krwiak a teraz odwarstwianie kosmówki to luteina ma pomóc w podtrzymaniu ciąży tak mi gin mówiłaAnutka lubi tę wiadomość
-
Mnie, jakiś tydzień po tym jak się dowiedzieliśmy o ciąży zaczęło wszystko męczyć... Mdłości, wymioty po herbacie, wzdęcia, zaparcia, bóle podbrzusza, ale takie delikatniejsze niż okresowe, wysypało mnie na twarzy i dekolcie, nie mogę jeść w dużych ilościach bo brzuch boli i jest mi niedobrze...cała gama! Ale to znak, że jest wszystko ok z bąbelkiem widziałam serduszko i nawet słyszałam już w 6 tygodniu teraz kolejne usg 11.06 dopiero, więc jeszcze ze 3 tygodnie, ehh...
A brzuszek też już widać, nawet jak wciągnę to już odstaje, no jest spuchnięty i tyle z czego oczywiście razem z mężem bardzo się cieszymy jutro pierwsze ciążowe zakupy, jakieś łaszki na lato, bo nie mam w czym biegać, w nic się nie zmieszczę
No i oczywiście zaczęliśmy już oficjalnie 3 miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 13:55
Anutka, isabelle lubią tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Dzisiaj jak parkowałam pod sklepem to się zagapiłam i uderzyłam w krawężnik przednimi kołami. Miałam może 5 km/h ale tak gwałtownie stanęłam że się wystraszyłam czy coś tam nie naruszyłam w brzuszku. Ale to chyba niemożliwe?
A brzuch mi strasznie już odstaje. W obcisłej sukience od razu widać, że jestem w ciąży. Mam dzisiaj ważną uroczystość w pracy i nie wiem jak się ubrać. Ehh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
waszka88 wrote:Renia83 ja też tak mam, może jakiś dzień dziś taki, ciśnienie słabe...
-
nick nieaktualny