*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my juz po wizycie, szyjka badana manualnie dluga twarda zamknieta, dzidzia zdrowa, synus po raz trzeci, 500 gram wiecej wymiarow doktorek nie podal i nie dostalam tym razem zdjecia, nastepna wizyta za miesiac i mam glukoze 75 do zrobienia
ania_29, marrtka, Gwiazdeczka27, jonka91, Kawa, Chanela, Paula44, Agus89, rastafanka, MonikaDM, nix, Ewelina88, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Agnnb6 kochana badz dzielna tyle juz przesliscie z mezem, cieszy mnie to ze nie chcesz czekac, bo ja popelnilam blad wpadajac w dol piecioletni, a potem dwa lata czekalam na dwie kreski.
Wierze, ze razem z mezem mozecie wszystko i wszystko pokonacie, a Aniołki Wasze i Karol beda na zawsze trzymac WASZE serca w swojej opiece.
agnb6 lubi tę wiadomość
-
smutno się u nas zrobiło
wszystkie przeżywamy tragedię koleżanki.
Mam takie pytanie do dziewczyn, które wspominały, że mają już siarę. Czy nadal wam coś tam cieknie czy przestało? Ja nadal nic nie zaobserwowałam, ale tak też ciekawi mnie czy wcześniej miałyście jakieś objawy p. ból sutków czy coś w tym stylu? -
hej wam!
Agnb6 - wspieram i współczuję. bądźcie silni!
Ja miałam "przecieki" z piersi już kilka razy, dzisiaj rano się powtórzyły - dojrzałam na pidżamce... od kilku dni bolą mnie piersi, ale raczej to nie jest powiązane.
pozdrawiam was. podczytuję, ale zwykle mam niewiele czasu i veny aby napisać - małż na urlopie, więc rozumiecieagnb6 lubi tę wiadomość
-
Sprawdziłam moje wyniki glukozy i mam 68 mg/dl (norma 70-99), po 1h 111mg/dl, a po 2h 76mg/dl. Wg norm za niski, ale nie wiem co to znaczy. To dobrze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 21:07
zielarka lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Agnb6 trzymajcie Cię i wspierajcie w tych chwilach, będę się za Was modlić i za Wasze Aniołki.
Gwiazdeczka27 wrote:smutno się u nas zrobiłowszystkie przeżywamy tragedię koleżanki.
Mam takie pytanie do dziewczyn, które wspominały, że mają już siarę. Czy nadal wam coś tam cieknie czy przestało? Ja nadal nic nie zaobserwowałam, ale tak też ciekawi mnie czy wcześniej miałyście jakieś objawy p. ból sutków czy coś w tym stylu?agnb6 lubi tę wiadomość