*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Gwiazdeczka27 wrote:MonikaDM dzięki za pomysł
Co do tych literek ja na pewno je kupie , też mi się bardzo podobają - śliczne są !!
Teraz wpadłam na pomysł, że kupię chyba taką ramkę na odcisk w glince stópki i rączki .
Kobietki coś obiło mi się o uszy, że jakoś ok. 25 tygodnia mogą powrócić zmiany nastroju i humorki , tak więc to normalne , że coś nas irytuje, smuci itp. -
A ja sobie siedzę, piję kakao i kończę swój filcowy napis.
Nie wiem tylko czy coś jeszcze do niego dodawać czy jest ok?
Pomożecie mi zdecydować?
Póki co wygląda tak:
zielarka, Paula44, Malenq, Kawa, jonka91, MonikaDM, Ewelina88, M4DZI4, Maud11, Delia, justta, Silatan, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Wpadam na chwilę
piekne zdjęcia Dziewczyny
niedawno wrocilismy z chrzcin i mam pierwszego chrzesniaka
teraz jeszcze testy tworze na jutro dla moich bachorków
Gwiazdeczka nie martw się ruchami z dzidzia wszystko ok
do jutra
mam nadzieje ze odrobie stracone kilka dniGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Dzięki,
Po prostu wyszłam z domu, gdzie "z katarem" nie szło się od razu do lekarza by prosić o L4, ale tutaj mąż mnie uświadomił, że jeżeli potrzebuję kilku dni aby zwyczajnie poleżeć, przegonić przeziębienie to każdy rozsądny lekarz od razu da mi zwolnienie i powinnam z tego skorzystać.. -
Selene OMG!!! proszę nie pisz takich tekstów! Powiesz lekarzowi o ciązy to sam ci wpisze. Wobec kogo masz mieć poczucie winy? Chyba tylko wobec dzieciaka, którego męczysz pracując.
Mój gin z marszu daje L4 każdej ciężarówce. Uważa, że kobieta w ciązy ma się skupić na ciąży a nie na pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:53
-
dokładnie kochana teraz myślimy o dzidziolkach w brzuszku a nie "co ludzie powiedzą" , pamiętaj że potem będzie się liczyć tylko dziecko bo my matki już tak mamy ze myślimy o wszystkich tylko nie o sobie więc jeśli teraz będąc w ciąży czujesz że potrzebujesz to odpoczywasz i już
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JEEEEEE!!!! JESTEŚMY MISTRZAMI ŚWIATA!!!
Nie wiem jak u Was dziewczyny, ale u nas fajerwerki strzelają i ktoś na full puścił piosenkę " We are the champion " niesie się po całym osiedlu
spokojnej nocki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:50
ania_29, Paula44, isabelle, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Ja po antybiotyku czuję się znacznie lepiej, walczę już tylko z katarem i głównie z rana. Byłam dzisiaj nawet na zakupach - poszalałam trochę w Mothercare (wyprzedaże do 50%) - kupiłam 3-pak pajacyków 6-9 msc, 5-pak body z krótkim rękawem na 3-6 msc i 3-pak body z długim na 0-3 msc; w F&F - kupiłam dwa pajace i sukienkę; w C&A sweterek i bluzeczkę, a w Super Pharmie skarpetki i śliniaki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 15:49
Kawa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki. Śliczne zdjęcie Kawa,Aguś masz talent- literki super a widok ze spaceru bezcenny.
Mistrzostwa wczoraj tez oglądałam, a koleżanki z sali srednio zainteresowane grą. Moi chłopcy w domu i niestety mój Syn oglądał finał. Ale tak jak mówisz Zielarka dzisiaj z pobudka może być różnie. Wiem ze wykąpał się wczesniej, ale zasnął pewnie przed23.
W szpitalu calkiem ok. Mam salę 4 osobową z łazienką. Dziewczyny bardzo rozmowne. Wszystkie w 32 tyg ciąży. Az 2 z bliźniakami.
Ja miałam pobierane już badania krwi, teraz rano mocz. Codziennie 3 ktg. Jak mam to twardnienie na dole brzucha to wychodzi na wyniku skurcz. Zobaczę co dr mi na to powie. Wieczorem miałam w ciagu 20 min 4 takie mocne. W domu tego aż tak nie czułam.
Pozdrawiam serdecznie.
Juz tęsknię za domem i chłopcami. Jak oni sobie tam radzą.zielarka, Kawa lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
hej dziewczyny, nie wiem czy mnie pamiętacie bo odzywałam się tylko kilka razy na początku, a wy pędziłyście jak burza z postami
ale za to przyznaję się, że regularnie Was podczytywałam i postanowiłam, że na zwolnieniu będę regularnie się udzielać o ile mnie przyjmiecie?
Selen co do pracy mam tak samo jak Ty, głupie poczucie winy bo zakładałam, że popracuję jeszcze miesiąc ale w piątek rano wylądowałam w szpitalu z ostrą biegunką, na całe szczęście już jesteśmy w domu, a z synkiem wszystko ok, po 12 muszę tylko iść do szpitala po wypis i okaże się czy to zwykły wirus czy jakaś cholerna bakteria. A na jutro chcę iść do gina po L4 i mimo iż wiem, że jak ja sama o siebie nie zadbam to nikt inny tego nie zrobi to i tak mi jakoś tak dziwnie i głupioPaula44, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość