*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monika imię w pokoju dziecka też mi się zawsze podobało, więc jak chcesz to zamawiaj
Natalka też jest inaczej ułożona niż na zdjęciach, ale to chyba bardzo częste. Na obrócenie dzieciaczki mają jeszcze czas
Zielarko to zrób coś tylko i wyłącznie dla siebie, coś co lubisz i odetnij się od otoczenia
My już po obiedzie. Dobre byłoMoże uda mi się wyciągnąć męża na mega lody jak już się jedzonko ułoży
-
ja też mam jakiś taki dzień do dooopy
po wczorajszym energetycznym szaleństwie spałam dziś do 13!!! masakra a teraz wszystko mnie delikatnie mówiąc irytuje
wrrrr... najlepiej nie gadaj nie podchodź i nie pokazuj się
tylko kto komu ja światu czy świat mnie ???
Wikuś nie stresuj się i bądź dobrej myśli
miłego dzionka dziewczynki i oby do jutraWiki81 lubi tę wiadomość
-
MonikaDM dzięki za pomysł
Co do tych literek ja na pewno je kupie , też mi się bardzo podobają - śliczne są !!
Teraz wpadłam na pomysł, że kupię chyba taką ramkę na odcisk w glince stópki i rączki .
Kobietki coś obiło mi się o uszy, że jakoś ok. 25 tygodnia mogą powrócić zmiany nastroju i humorki , tak więc to normalne , że coś nas irytuje, smuci itp.Tymi, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Moze cos dzis jest taki dzien ja nadal w pidżamie a zjadlabym cos słodkiego i nic nie mam
jakies lody czekoladowe by sie przydały , Zielarko nie martw sie u mnie tez burdel na kółkach ale w dooopie to mam :p chyba idzie jesień bo najchętniej zakopalabym sie pod kocem i obudziła w grudniu
-
Hej dziewczyny ja juz u taty i tak do piatku
.
Wybralam posciel dla mojej dzidki http://www.bebeloo.com.pl/pl/promotions
raczej sie juz mi nie zmieni koncepcja bo posciel bedzie w ptaszki kolorowe z racji naszego ptaszkowego nazwiskaPaula44, Ewelina88, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam znad morza i leżę. Zrobiłam sobie spacerek. Plecy mnie bolą od tego chodzenia.
Zeżarłam mega wieeelką porcję lodów.
Jestem zaspokojona!
Pochwalę się fotką z dzisiejszego spacerku po plaży.
Ehh tylko męża u boku brakowało do pełni szczęścia.
Dziś musiałam ściągnąć obrączkę, strasznie spuchły mi dłonie i stopy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 17:33
ania_29, Gwiazdeczka27, MonikaDM, M4DZI4, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę!!! Jestem zwierzęciem morskim i ukochałam Bałtyk właśnie we wrześniu
A moja dziecina postanowiła zepsuć wszystkim całe popołudnie, ryczy od półtorej rodziny bo mąż nie pozwolił jej dziś oglądać finału siatkówki. Córcia od zawsze ma tak, że im później pójdzie spać tym wcześniej wstaje, wczoraj oglądaliśmy razem półfinał i dziś pobudka o 5 rano i cały dzień rozkwękany, a jutro młoda musi być w formie bo do przedszkola idzie. Szkoda jej ale nie możemy się złamać...ot dylematy rodzicielskie. Teraz zawodzi z wanny aż echo idzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 17:40
renia83, MonikaDM, polaola lubią tę wiadomość
-
A my wróciliśmy z lodów. Zjadłam wielki czekoladowy pucharek. Coś mnie na krótkim spacerze tknęło, żeby spojrzeć w odbicie w witrynie. Mało mi szczęka nie opadła. To ja mam już taki wielki brzuch?
Nie wiem jak to się dzieje, ale chyba żyję w nieświadomości tego, jak moje ciało się już zmieniło. Szok!
Nic dziwnego że kucanie, mycie dolnych szafek już jest niewygodne i zaczynam stękać przy takich ruchach
Przeraża mnie to, że niedługo będę kulę przypominać
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/11aa3d652802.jpg
A mnie dziś wydęło hahaha! Podobno wyglądam cudacznieco ten Szymuś tam robi?
Zielarka - wal wszystko!
Ja też miewam dni, że siedzę w pizamie do południa. Czasem i dłużej.
Fajne literki
Agus - ty małpo! Ale fajny spacer! Też tak chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 17:46
zielarka, Gwiazdeczka27, jonka91, Agus89, Kawa, M4DZI4, MonikaDM, Malenq, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny może mi pomożecie, chodzi o sprawy techniczne związane z tym portalem.
Niechcący czytając sobie pamiętnik jakiejś mamy niechcący omsknęła mi się ręka i kliknęłam przycisk w prawym górnym rogu (tegoż pamiętnika) "dodaj do ulubionych" teraz przez to, cały czas dostaję wiadomości kto dodał komentarz tej dziewczynie do jej wpisu w pamiętniku.
Wiecie jak to cofnąć, czy trzeba napisać do administratora i to cofną? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa śliczny nrzuszek. A gadaniem się nie przejmuj. Też to słyszałam w pierwszej ciąży.
Wciecie, że ostatnio u gina spotkałam babkę, która miała może 150 cm wzrostu, była bardzo szczupła i drobna....z wielkim brzucholem, gigantycznym, przyczepionym z przodu! Była 3 tygodnie przed porodem a dzieciak ważył już 4200g! Gin prognozował, że może dobić do 5kg i że poród sn jest wykluczony. W szoku byłam bo ja mam 180 cm wzrostu a urodziłam córkę 2800g.Kawa, Delia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBarbie to będzie - figura po mamie i jeszcze ten różowy szlafroczek
Luzik. Pewnie Cię wywali do przodu jak moja koleżankę - do 7 miesiąca nie było widać, że jest w ciąży. Zato potem ! Przytyła 14 kg w dwa miesiące. Julka urodziła się w terminie. Pol roku po porodzie miała już tylko 5 kg na plusie.Kawa lubi tę wiadomość
-
Kawa nie przejmuj się gadaniem ludzi. Ślicznie wyglądasz.
Brzuszek masz może i mały ale jaki Skarb w środku rośnie
ania_29 hehe.. myślę że każda z nas w swoim czasie zacznie się toczyć.Ja już powoli zaczynam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 19:50
Kawa lubi tę wiadomość