*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
hello dziewczynki, nie odzywałam się bo zaczęłam grubsze porządki w domu bo wiem że w grudniu nie dam rady ogarnąć na święta więc postanowiłam sobie teraz porobić kroczek po kroczku ile dam radę i nawet nieźle mi to idzie
jestem z siebie dumna bo zawsze robiłam tak że rano 2 kawki i heja cały dom na raz a teraz w ciąży to pokoik za pokoikiem na spokojnie i powoli
tylko krzyże czuję w kostkach ale trudno i wiecie co od kilku dni pobolewają mnie żebra ;/ mały mi jeszcze pod nie nie wchodzi ale brzuchol rośnie i rośnie jak zwariowany więc to pewnie od tego
Wikuś dobrze że już po, mocno współczuję bo musiało to być okropne ale ważne że już po :* :* :* oby wyniki były dobre bo to najważniejsze
i ja też dziś myślałam o Bell, ciekawe co u niej i dzidziusia ?
Gwiazdeczka i Ag dajcie znać co u was ??? -
Jutro mam wizytę więc spokojnie poczekam. Normy są różne (w diagnostyce glukoza na czczo to norma 70-99, w Omedze 70-106, CLAM 60-100, HB 75-115, ). Powinno je podać laboratorium, bo są one też uzależnione od metody oznaczania i odczynników.
Wczoraj widziała te wyniki położna, mówi że w szpitalu w którym pracowała (św. Zofii) oznacza się na czczo i po 2 godzinach, a te wyniki są prawidłowe. Znalazłam gdzieś na jakimś forum normę po 1 godzinie po 75 g glukozy do 180mg%. Moje wyniki są podane w mg/dl więc nie wiem czy mogę się do nich odnosić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:10
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualnyBlue mam jedną sukienkę z koronki i jest rozciągliwa. Przymierzyłam ją i niby pasuje, tylko mąż kiedyś jak mi ją prasował przed balem sylwestrowym i WYPALIŁ DZIURE! Dlatego liczę że ta też się dopasuje.. rozmiar podany na aukcji to 36/38.. Może będzie w poniedziałek to ocenię.
A zamiast różowych włosów zrobię chyba stylizację Marylin Monroebluegirl89, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:W której diagnostyce w Kielcach robiłaś? Bo ja dzwoniłam na Jagiellońską i też pani mi powiedziała o 2 godzinach czekania.
Wynik na necie miałam już po południuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:11
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Dziewczyny - dostałam wynik. Płytki dziecka 190G/l!!!!! To jest prawidłowy wynik!!! Małopłytkowość leczy sie poniżej 150. A poniżej 50 to małopłytkowość ciężka. Takze ja mam super wynik. Jutro jest moja dr więc coś dowiem się więcej. Jestem taka szczęśliwa, że ryczę!!!
renia83, bluegirl89, Chanela, Ewelina88, szpilka, Maud11, Kawa, A.loth, Silatan, Tymi, Paula44, isabelle, jonka91, Agula92, nix, MonikaDM, lwuska55592, M4DZI4, zielarka, kejti91, MartaKD, neharika, Pinia108 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki81 wrote:Dziewczyny - dostałam wynik. Płytki dziecka 190G/l!!!!! To jest prawidłowy wynik!!! Małopłytkowość leczy sie poniżej 150. A poniżej 50 to małopłytkowość ciężka. Takze ja mam super wynik. Jutro jest moja dr więc coś dowiem się więcej. Jestem taka szczęśliwa, że ryczę!!!
W końcu możesz się cieszyć ciążą a nie martwić!
Wiki81, nix lubią tę wiadomość
-
Kawa niezla z Ciebie ciezarowka na weselu bedzie.
Ja z moim brzuchem chodze jak do porodu slowa mojego tatya tu do 40tyg. 4 m-ce
Jak ta skora wroci do normy pozniej, rozstepow nie mam, ale jakis pas poporodowy to bede musiala raczej kupic. Juz nie moge sie doczekac pierwszego tygodnia stycznia.
Zalozenie : razem nozki do Sylwestra
Wiki81 SZCZESCIARO rycz rycz i ciesz sie ze corcia zdrowapomasuj mala od Cioc styczniowych i pochwal za dzielnosc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:30
Wiki81, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Polaola u mnie póki co też nie ma rozstępów, ale walczę ze swędzącą piekielnie skórą no masakra jakaś, więc i tak pewnie popękam.. a pas poporodowy napewno zakupię albo jakieś gorsety czy majtki ściągające
Zmocz brzuszek i posmaruj oliwka poczekaj az sie wyschnie moze Ci ulzy ja tak robie po kapieli pomiedzy ubraniem pizamki a myciem zabkow, skora na te 107 cm nie swedzi, cyce teraz szczypia i zaczynaja bolec, a i dzidzi nisko mnie uderza w siuske -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny