*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej hej i ja się witam wieczorną pora. Dzisiaj byłam na glukozie oooo rety przeżywałam katusze tak jak lubie słodkie to dzisiaj przez dwie godziny umierałam, ale naszczęście już jestem po:)Dobrze że męża zabrałam ze sobą bo sama to bym rady nie dała. U mnie badanie wyglądało tak zgosiłam się do poradni pobrali krew dali specyfik do wypicia i na dwie godz odesłali w miasto i kazali przyjść po 2h pobrali krew i koniec;)
Wracając z badania wjechaliśmy na małe zakupy i przy okazji do ręki przykleił nam się drapak dla naszego Lucka:)
A jeżeli chodzi o sprzątanie to my już jesteśmy przygotowani na święta i narodziny małej generalnie sprzątaliśmy całe 7 dni ale to dosłownie wszystko dzisiaj jest ten dzień co można usiąść i w spokoju napić się soku i obejrzeć TV
wiki dzielna z Ciebie kobieta bardzo się cieszę że wszystko wyszło ok
a to nasz Lucjan i jego nowa zabawka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6a56e076689.jpg
Paula44, Wiki81, MonikaDM, Malenq, jonka91, Marta159753, Ewelina88, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zastanawiałyscie sie juz moze jaka kołdre wybrac dla malenstwa? chcialam juz kupic, ale tego tyle jest. Znalazlam taka z pokryciem bawelnianym a wypelnienie poliester silikonowy Hollow. Pisza ze antyalergiczna...
http://allegro.pl/antyalergiczna-kolderka-poduszka-120x90cm-medisen-i4627314830.html
cos takiegoAg... lubi tę wiadomość
-
Paula tak wszystko a to z racji tego ze zaczynam czuć się coraz gorzej za bardzo nic mi się juz nie chce czuje się bardzo ociężała. Wiem zawsze jest mąż aleeee ja muszę mieć zrobione tak jak ja chcę ponadto za tydz zaczynam szkołę i pewnie przydzielą promotorów i zacznę pisać pracę mgr i bede chciała ja jak najszybciej napisać bo coś się obawiam że mogę nie skończyć w terminie tego roku a bardzo bym tego nie chciała.
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:A ja chyba kupię śpiworek, żeby mała się nie odkopywała. Myślicie, że wystarczy czy powinnam mimo to kupić kołderkę?
Teraz dopiero doczytalam dzisiejsze posty- Wiki super ze wszystko ok!!!Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja dzis mam świetny humor.
Co do śpiworków do spania to ja nie używałam. Miałam kołderkę taką do łóżeczka standardową i często wykorzystywałam ją jako śpiworek. Jak zależało mi żeby dzidziuś sie np nie przekręcał to robiłam z boku z tej kołderki taki wałeczek albo dwa i resztą przykrywałam. Oczywiście fajnie miec i śpiworek i wałeczki do stabilizacji noworodka ale później gdzies to trzeba trzymać, a kolderka tez może wystarczyć. Nie wiem jeszcze co teraz dokupię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 06:59
polaola, kejti91 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Goosiaczek2 wrote:Paula tak wszystko a to z racji tego ze zaczynam czuć się coraz gorzej za bardzo nic mi się juz nie chce czuje się bardzo ociężała. Wiem zawsze jest mąż aleeee ja muszę mieć zrobione tak jak ja chcę ponadto za tydz zaczynam szkołę i pewnie przydzielą promotorów i zacznę pisać pracę mgr i bede chciała ja jak najszybciej napisać bo coś się obawiam że mogę nie skończyć w terminie tego roku a bardzo bym tego nie chciała.
Gosiaczek jak będziesz czuła się dobrze to lepiej napisz tę pracę. Sama idź id razu do promotora i powiedz mu że Ci zależy. Na pewno będzie wyrozumiały. Na czerwiec będzie Ci trudniej sie zebrać, a za rok to cały rok do tylu. Maluszek będzie juz wtedy chodził i wcale łatwiej nie będzie. Oczywiście jak Ci zdrowie teraz pozwoli.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Czesc. U mnie jesienna pogoda br...... Nie moglam zasnac a jak zasnelam to i tak nie na dlugo.
Dzisiaj mam odbior wynikow z moczu i szyjki i wizyte u lekarza jak zwykle bardzo sie boje o szyjke.
Zazdroszcze maloproblemowych ciaz............tak musialam sobie poplakac nad soba.
Czy ktoras z Was bije jeszcze sobie zastrzyki przeciwzakrzepowe?
Napisze o co chodzi mam juz duzy brzuch, coraz trudniej zrobic mi walek na brzuchu, chce bic tam gdzie lek sie najbardziej wchlania wszakze Mala i ja mamy pepowine dwunaczyniowa i tak sobie wymyslilam ze ten lek tez pewnie pomaga Dzidce. Gdzie bijecie zastrzyki? Jak blisko pepka, powyzej jego czy ponizej? Mam z przodu brzucha lozysko boje sie wale w nie zastrzyki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 07:05
-
nick nieaktualnyDzień dobry.........
szaro, buro.......cieszę się, że obok stoi kakao, ja pod kocykiem i nie muszę z domu wychodzić.....
Gwiazdeczko właśnie odezwij się do Nas....
a Bell to wyjechała na podróż poślubną???
jejku dziewczyny dajcie znać, że żyjecie.........
ja kupiłam dwa śpiworki, nie mam kołderek, ani poduszek, dwa kocyki również kupiłam, jeden cieplejszy drugi lżejszy......
Miłego i spokojnego dnia życzęKawa lubi tę wiadomość
-
Ja dziś jestem przerażona bo jednak lek konczy się dzis a nie jutro. Miał mieć maz wolne "ode mnie" na moje życzenie dziś ale absolutnie się nie zgodził bo zobaczymy co będzie po odstawieniu. Trzymajcie proszę kciuki.
Od wiki gratuluje wyników! Bardzo sie ciesze ze wsxystko dobrze.Wiki81 lubi tę wiadomość