X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • polaola Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 zadzwonie o 17.00 i polozna powie o ktorej mam przyjechac, u mojego lekarza nie ma zapisow i dzieki jej uprzejmosci ze podala mi swoj prywatny numer nie musze tam siedziec i czekac.

Ag... macica dostala juz w kosc :-) niech wreszcie frania ustapi i niech idzie jak w szwajcarskim zegarku do terminu :-) KOCHANY ten Twoj Maz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 07:55

Ag..., Wiki81 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Czesc. U mnie jesienna pogoda br...... Nie moglam zasnac a jak zasnelam to i tak nie na dlugo.
    Dzisiaj mam odbior wynikow z moczu i szyjki i wizyte u lekarza jak zwykle bardzo sie boje o szyjke.

Zazdroszcze maloproblemowych ciaz............tak musialam sobie poplakac nad soba.

Czy ktoras z Was bije jeszcze sobie zastrzyki przeciwzakrzepowe?
    Napisze o co chodzi mam juz duzy brzuch, coraz trudniej zrobic mi walek na brzuchu, chce bic tam gdzie lek sie najbardziej wchlania wszakze Mala i ja mamy pepowine dwunaczyniowa i tak sobie wymyslilam ze ten lek tez pewnie pomaga Dzidce. Gdzie bijecie zastrzyki? Jak blisko pepka, powyzej jego czy ponizej? Mam z przodu brzucha lozysko boje sie wale w nie zastrzyki.
    Ja cały czas robię sobie zastrzyki clexane.co prawda już brzuch sie robi coraz twardzszy i tak jak piszesz trudno złapac fałdke tłuszczu,a najlepiej robić w takim kwadracie wokół pepka.ja już jestem pokłuta,że ho ho,ale wiem,że między innymi dzięki temu donosiłam do tego momentu ciążę.Mozna tez robić w udo.A igiełka jest cienka,krótka,skóra dośćgruba,nie sądzę,żeby dochodziła igła do łożyska:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:01

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag...........3mam mocno kciuki;)

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj patrzyłam rano czy są czerwcówki,nie było,a tu prosze już są:) ale my jesteśmy styczniówki i u nas jest super i kazda urodzi piekne dziecko w terminie:)

zielarka, MonikaDM lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Marta159753 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam zastrzyki przeciwzakrzepowe sama dawalam je sobie w brzuch a w szpitalu dawali mi w reke :)

ex2bp07wqbuoq473.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku oczy mi się same zamykają...................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku oczy mi się same zamykają...................................

• neharika Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola ja robilam ciagle po lewej stronie pepka bo m ie tam nie bolalo, na polowkowym dowiedzialam sie ze tam dokladnie jest lozysko, teraz robie po prawej stronie, czasem sprawiaja bol, problem z wkluciem, ale na pewno nie siegaja lozyska :-) mozna w uda robic, tak jak pisze Marta, ja poki co robie w brzuch. Najwiekszy problem mam jak mi dziecko fika w czasie zastrzyku, ale damy rade!
    Wiki bardzo mnie ucieszyly wiesci od Ciebie!
    Przesylam pozdrowienia !

Wiki81 lubi tę wiadomość

• polaola Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie Dzidka jeszcze nie przeszkadza podczas zastrzyku, ale wybralam zla godzine 20.00 wtedy brzuchol pelny po kolacji. Ostatnio ogladalismy z Mezem jakas operacje brzucha nawet by sprawdzic jakiej gleboko jest bobas. :-) Debile :-) wiem :-) no trudno ciaza czasem prostuje nam faldki.

A.....do niedziele wszystkie kurtki polary sweterki w 5 10 15 - 30%

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:54

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag trzymamy!!! odezwij się koniecznie później
    ja właśnie wróciłam z badań - udało mi się być na czczo :) pogoda u nas paskudna :( lubię taką ale nie jak potrzebuję energii na dalsze porządki bo póki co to mam ochotę pod kołdrę wskoczyć a nie działać ;)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie :D
    Wczoraj nie miałam sił nic pisać, padłam na twarz, o 22 już spałam.
    Została zrobiona ważna rzecz, zamieniliśmy pokoje: sypialnię z pokojem córki. Sama zamiana to tak naprawdę niedużo pracy, trwała 1,5 godz, ale musiałam się wcześniej wykłócić o to z mężem, który mówił: nie teraz, nie dziś, po co itp choć od miesiąca mówiłam mu, że trzeba to zrobić. Docelowo musiało tak być, ze względu na maluszka potrzebowaliśmy większego pokoju, w którym mąż ma jeszcze swój kąt biurowy.
    Dalsze przeciąganie w czasie tej zmiany spowodowało by, że musiałabym wszystko sprzątać i szlifować z jeszcze większym brzuchem, a tak mam już przeznaczona dla małej komódkę i będę mogła wszystkie rzeczy dla niej już ostatecznie prasować, układać w docelowym miejscu.
    Zrealizowanie tej zamiany odkorkowało tez inne niezbędne prace, które muszę zrobić tj czyszczenie szafy itp
    Szkoda mi tylko tego, że nie mogliśmy tego zrobić w miłej atmosferze...ale trudno. Po skończonej pracy mąż też był zadowolony ale co się nasłuchałam to moje :/
    U nas dziś pochmurno i pada więc...zapalam świece w całym domu, puszczam jazz, i zapraszam na kawę :D

renia83, Wiki81, jonka91, Paula44, MartaKD, szpilka lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka mój też taki maruda jak robi coś "bo musi" a nie dlatego że chce ale zawsze na koniec słyszę " kochanie miałaś rację" tylko co z tego jeśli po drodze nasłucham się marudzenia jak u małego dziecka ;) na szczęście wraz ze wzrostem brzucholka minęło mu to i teraz śmiga jak tylko o cokolwiek poproszę :) mam nadzieję że mu tak zostanie :D

Wiki81 lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, u mnie też dzisiaj ciemno i brzydko. Odliczam godziny do przyjazdu męża - jeszcze 14!

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 za duże te zdjęcia, nie widać...

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu skarbie za duże fotki...........

zielarka no u mnie też zawsze musi swoje "pogadać"....

pytanko: no a na później kołderkę to jakich rozmiarów???

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2 zestawy kołderka + poduszeczka, obydwa 100x135. Jeden komplet całoroczny, a drugi puchowy typowo na zimę. Sama bym nie kupowała 2, skupiłabym się na komplecie całorocznym, ale obydwa zestawy dostałam od szwagierki.

Malenq lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeżeli mogę coś polecić, to z czystym sumieniem polecam kołdry antyalergiczne z firmy Poldaun.

Od lat szwagierka zajmuje się handlem kołdrami i pościelami i generalnie wiele produktów testowała, teraz skupiła się na sprzedaży produktów z tej firmy.

A ja mam dokładnie taki zestaw jak tu:
    http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/posciele-koldry-poduszki-rogale/poldaun-vitamed-posciel-kpl-100-x-135-40-x-60-wypelnienie_p_239.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:05

Malenq lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny widzę że kupujecie od razu duże rozmiarowo pościele?!?

Ja zakupiłam komplet dla noworodka 135x100-i chciałam do tego kupić pościel na zmianę też w tym rozmiarze...

Teraz się zastanawiam... Jak to u Was wygląda???

MADZIU zmniejsz fotki bo nic nie widać Kochanie :*

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Madziu skarbie za duże fotki...........

zielarka no u mnie też zawsze musi swoje "pogadać"....

pytanko: no a na później kołderkę to jakich rozmiarów???
    No wiem właśnie takie wielkie mi wyszły a robiłam tak samo jak zawsze i były dobre a dziś takie bydlaki ...
    I usunełam posta a teraz się loguję i patrze że on dalej jest :p

Malenq lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    U mnie malutka będzie spała w śpiworku, których mam 2 sztuki. Pościel kupię dopiero do dużego łóżeczka. W lecie pewnie będę przykrywać kocykiem, więc dopiero na jesieni potrzebna będzie ciepła kołdra :) Myślę że na samym początku wygodnie będzie dziecko opatulić w rożku czy w kocyku

neharika lubi tę wiadomość

201501145565.png
‹‹ 851 852 853 854 855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ