*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki81 zadzwonie o 17.00 i polozna powie o ktorej mam przyjechac, u mojego lekarza nie ma zapisow i dzieki jej uprzejmosci ze podala mi swoj prywatny numer nie musze tam siedziec i czekac.
Ag... macica dostala juz w koscniech wreszcie frania ustapi i niech idzie jak w szwajcarskim zegarku do terminu
KOCHANY ten Twoj Maz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 07:55
Ag..., Wiki81 lubią tę wiadomość
-
polaola wrote:Czesc. U mnie jesienna pogoda br...... Nie moglam zasnac a jak zasnelam to i tak nie na dlugo.
Dzisiaj mam odbior wynikow z moczu i szyjki i wizyte u lekarza jak zwykle bardzo sie boje o szyjke.
Zazdroszcze maloproblemowych ciaz............tak musialam sobie poplakac nad soba.
Czy ktoras z Was bije jeszcze sobie zastrzyki przeciwzakrzepowe?
Napisze o co chodzi mam juz duzy brzuch, coraz trudniej zrobic mi walek na brzuchu, chce bic tam gdzie lek sie najbardziej wchlania wszakze Mala i ja mamy pepowine dwunaczyniowa i tak sobie wymyslilam ze ten lek tez pewnie pomaga Dzidce. Gdzie bijecie zastrzyki? Jak blisko pepka, powyzej jego czy ponizej? Mam z przodu brzucha lozysko boje sie wale w nie zastrzyki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polaola ja robilam ciagle po lewej stronie pepka bo m ie tam nie bolalo, na polowkowym dowiedzialam sie ze tam dokladnie jest lozysko, teraz robie po prawej stronie, czasem sprawiaja bol, problem z wkluciem, ale na pewno nie siegaja lozyska
mozna w uda robic, tak jak pisze Marta, ja poki co robie w brzuch. Najwiekszy problem mam jak mi dziecko fika w czasie zastrzyku, ale damy rade!
Wiki bardzo mnie ucieszyly wiesci od Ciebie!
Przesylam pozdrowienia !Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Mnie Dzidka jeszcze nie przeszkadza podczas zastrzyku, ale wybralam zla godzine 20.00 wtedy brzuchol pelny po kolacji. Ostatnio ogladalismy z Mezem jakas operacje brzucha nawet by sprawdzic jakiej gleboko jest bobas.
Debile
wiem
no trudno ciaza czasem prostuje nam faldki.
A.....do niedziele wszystkie kurtki polary sweterki w 5 10 15 - 30%Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 08:54
-
Witam serdecznie
Wczoraj nie miałam sił nic pisać, padłam na twarz, o 22 już spałam.
Została zrobiona ważna rzecz, zamieniliśmy pokoje: sypialnię z pokojem córki. Sama zamiana to tak naprawdę niedużo pracy, trwała 1,5 godz, ale musiałam się wcześniej wykłócić o to z mężem, który mówił: nie teraz, nie dziś, po co itp choć od miesiąca mówiłam mu, że trzeba to zrobić. Docelowo musiało tak być, ze względu na maluszka potrzebowaliśmy większego pokoju, w którym mąż ma jeszcze swój kąt biurowy.
Dalsze przeciąganie w czasie tej zmiany spowodowało by, że musiałabym wszystko sprzątać i szlifować z jeszcze większym brzuchem, a tak mam już przeznaczona dla małej komódkę i będę mogła wszystkie rzeczy dla niej już ostatecznie prasować, układać w docelowym miejscu.
Zrealizowanie tej zamiany odkorkowało tez inne niezbędne prace, które muszę zrobić tj czyszczenie szafy itp
Szkoda mi tylko tego, że nie mogliśmy tego zrobić w miłej atmosferze...ale trudno. Po skończonej pracy mąż też był zadowolony ale co się nasłuchałam to moje
U nas dziś pochmurno i pada więc...zapalam świece w całym domu, puszczam jazz, i zapraszam na kawęrenia83, Wiki81, jonka91, Paula44, MartaKD, szpilka lubią tę wiadomość
-
Zielarka mój też taki maruda jak robi coś "bo musi" a nie dlatego że chce ale zawsze na koniec słyszę " kochanie miałaś rację" tylko co z tego jeśli po drodze nasłucham się marudzenia jak u małego dziecka
na szczęście wraz ze wzrostem brzucholka minęło mu to i teraz śmiga jak tylko o cokolwiek poproszę
mam nadzieję że mu tak zostanie
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 2 zestawy kołderka + poduszeczka, obydwa 100x135. Jeden komplet całoroczny, a drugi puchowy typowo na zimę. Sama bym nie kupowała 2, skupiłabym się na komplecie całorocznym, ale obydwa zestawy dostałam od szwagierki.
Malenq lubi tę wiadomość
-
A i jeżeli mogę coś polecić, to z czystym sumieniem polecam kołdry antyalergiczne z firmy Poldaun.
Od lat szwagierka zajmuje się handlem kołdrami i pościelami i generalnie wiele produktów testowała, teraz skupiła się na sprzedaży produktów z tej firmy.
A ja mam dokładnie taki zestaw jak tu:
http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/posciele-koldry-poduszki-rogale/poldaun-vitamed-posciel-kpl-100-x-135-40-x-60-wypelnienie_p_239.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:05
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny widzę że kupujecie od razu duże rozmiarowo pościele?!?
Ja zakupiłam komplet dla noworodka 135x100-i chciałam do tego kupić pościel na zmianę też w tym rozmiarze...
Teraz się zastanawiam... Jak to u Was wygląda???
MADZIU zmniejsz fotki bo nic nie widać Kochanie :* -
Malenq wrote:Madziu skarbie za duże fotki...........
zielarka no u mnie też zawsze musi swoje "pogadać"....
pytanko: no a na później kołderkę to jakich rozmiarów???
I usunełam posta a teraz się loguję i patrze że on dalej jest :pMalenq lubi tę wiadomość
-
Hej!
U mnie malutka będzie spała w śpiworku, których mam 2 sztuki. Pościel kupię dopiero do dużego łóżeczka. W lecie pewnie będę przykrywać kocykiem, więc dopiero na jesieni potrzebna będzie ciepła kołdraMyślę że na samym początku wygodnie będzie dziecko opatulić w rożku czy w kocyku
neharika lubi tę wiadomość