*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Kawa za odpowiedź
no właśnie mój gin stawia na dietę, biorę tylko magnez i ostatnio żelazo (ale niewielka dawka) z jego polecenia. Wit d3 i jod to wiadomo - tarczyca. Chyba kupię Pregna 250 dha. Ryby jem 2-3 razy w tyg, łosoś obowiązkowo, do tego dorsz albo jakaś inna ryba i tuńczyk z puszki, ale nie za często.
A co do cycków, to też czekam z utęsknieniem! Myślałam, że chociaż w ciąży urosną a tu ni cholery. Pełniejsze są to fakt, ale za to suty jak smoczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:44
Kawa lubi tę wiadomość
-
Kawa ślicznie wyglądasz
A mnie dziś złapał ból pośladków. Nie wiem czy to kwestia nerwu, czy raczej dolnego odcinka kręgosłupa. Gibanie się nie pomagało, rozmasować też się nie dało, w przysiadzie to już w ogóle porażka... W końcu zelżało, ale coś czuję że to koniec mojego beztroskiego hasaniaKawa lubi tę wiadomość
-
Ja codziennie spożywam kwas DHA w postaci oleju budwigowego, a konkretnie pasty budwigowej - bialy chudy ser zmiksowany z kilkoma łyzeczkami oleju lnianiego budwigowego. Suplementów żadnych nie biorę, może się to zmieni, jak się okaże, że czegos mi brakuje.
marrtka lubi tę wiadomość
-
Kawa laska jak zawsze:D ja bimbol oglądam w oknie wieczorem bo widać a lustro wysoko:/ albo m na ścianie robi i porównuje:)
Opanowałam za to do perfekcji smarowanie brzucha jednym ruchem.
Juz miałam taki suchy ze mi się naskórek sypał jak łupież
no ale nie dotykać to nie dotykaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:51
-
nick nieaktualnyMagdalenka zdj wstawiam przez tinypic.com tam wybierasz zdj->i kopiujesz link do forum tu na forum i się wyświetla
Mój kolor włosów to od 3lat sam rozjaśniacz.. Nie farbuję włosów, jedynie co to co miesiąc robię odrosty u fryzjera rozjaśniaczem 9% i 2razy w tyg używam niebieskiego szamponu z Marionu albo Joanny -
nix wrote:Ja biorę całe mnóstwo supli ale mam niedobory potężne wiec to inna sytuacja znowu,
Kurczę, taka byłam lękliwa i przesadna ze długo nic nie kupowałam dla Małej, a teraz juz drugie pranko sie robitrochę jestem wystraszona czy nie za wcześnie na to wszystko ale z drugiej strony ja jeszcze pracuje i bede pracować prawie do porodu (tzn mam projekty do skończenia i nie ma ze zniknę, nawet jesli bede pracować wyłącznie z domu) wiec boje sie ze nie zdążę ze wszystkim. Napiszcie żebym sie nie martwiła, przecież duzo z Was juz ma całe pokoiki gotowe, prawda?
-
nix ja mam kilka ubranek, wózek, wyprawkę porodowa dla mnie i tyle.
Podejrzewam ze dodatkowo rozpiździel wdomu skoro m sam mieszka:)
Kupuje wszystko pod koniec października, to 2 dni online i kupisz wszystko.
Do sklepów juz i tak nie pójdę a ciagle mam obawy przed kupnem. Chce poprostu poczekać, ale ja w trochę innej sytuacji jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:04
-
Ewelina a może się okaże że Twój dzidziuś nie będzie potrzebował smoczka. Ja z takimi wydatkami wole poczekać, butelkę tylko kupie. A widziałam butelkę avent dwa razy wyparzoną i co po niej zostało, to szczerze odradzam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:14
-
nick nieaktualnymagdalenka wrote:To znaczy w miejsce "tag" wklejasz link na aktualną stronkę z forum ?
Wybierz zdjęcie->Niżej jest rozmiar ustawiasz na message->klikasz prześlij dalej-> wyświetlają się linki, kopiujesz ten drugi link i wklejasz go tutaj u nas na forum w miejscu którym piszesz komentarzeJak dasz wyślij to się pojawia na stronie
-
magdalenka wrote:Ewelina a może się okaże że Twój dzidziuś nie będzie potrzebował smoczka. Ja z takimi wydatkami wole poczekać, butelkę tylko kupie. A widziałam butelkę avent dwa razy wyparzoną i co po niej zostało, to szczerze odradzam.
-
nick nieaktualnyNix co nieco już mam ale czekam z zakupami ubrankowymi też do "prawie" grudnia bo chciałabym takie świąteczne kupić z reniferkami, gwiazdkami, mikołajami itp typowo świąteczne
co do pokoiku, chyba tylko nasza Ania już ma prawie gotowyja nie robię wcale dla malucha, będzie mieć kącik w sypialni u nas.
Dziś w sypialni zrywamy tapety i przenosimy całą zawartość szaf, rozbieramy wielką garderobę... remont całkowity!..
Będą gładzie robione, deska na podłodze, karnisze nowe, drzwi, podwieszane i podświetlane sufity, marmurowe parapety/progi, malowanie... nowe meble
NOWE WSZYSTKO
takie oto przygotowania dla małego potomka, byśmy mogli jak najlepiej/wygodniej funkcjonowaćAg..., Ewelina88, polaola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Deski deski, też mamy. Najlepszy panel nie wygląda w połowie tak fajnie jak decha.
Pozatym są niezwykle cieple, fakt ze są mieksze i np w kuchni jak coś niefortunnie spadnie moze się robić wgniotek. my mamy w całym mieszkaniu oprocz lazienki.
Ale widać ze to drewno, nie plastik.
Nie zamienilabym na panele:)
Ten dluuuugo myśleliśmy bo jednak deski to większy koszt ale uważam ze warto było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:36
nix lubi tę wiadomość