*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę o 12:30 odebrać Synka ze szkoły więc jadę już na zakupy, mam zamiar zobaczyć co jest w Reserved i 5 10 15. Tam nawet nie oglądałam ubranek. Pewnie Rossmana odwiedzę też i 2 godz to mało.
Liczę na udane zakupy - ciekawe tylko co mąż na to powieEwelina88 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Tymi zgadzam się w całej rozciągłości. Kąpiele w krochmalu to najlepsze rozwiązanie dla skóry dzieciaczka.
U nas seks tez nie istnieje, ale to już wieciedzięki Bogu sny E odpuściły i wysypiam się spokojnie
Strasznie się boję wejść na wagę...strasznie....Tymi lubi tę wiadomość
-
zielarka ja sie ważę codziennie dlatego nie mam efektu wow( albo o cholera jak kto woli) raz na tydzień. Lepiej wg mnie sie obserwuje przyrost w gramach stopniowo niż w kilogramach:)
Moze i jestem mala i chudzina, ale jak się cale dorosłe życie miało 46/47kg a nagle 8 więcej to jest szok mały.ja widzę ze mi w boczki poszło, no ale na czymś się ten brzuch musi trzymać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:15
-
To i ja się witam z rana
Mamy dziś w planach SR na 18 więc dzień muszę sobie do tego czasu ogarnąć. Zakupy spożywcze, potem obiad i przed zajęciami chcę jeszcze do apteki i drogerii zajrzeć, bo już mi się kończą witaminki i olej arganowy( mam nadzieję, ze to już ostatnie opakowanie ;p).
Plecy nadal mnie bolą i już nie mam pomysłu jak sobie z nim radzić, bo siedzenie to najgorsza pozycja dla mnie:/
Macie może jakieś sprawdzone sposoby, ćwiczenia na wzmocnienie mięśni pleców w ciąży? -
Dzień dobry brzuchatki
Ostatnio mało się udzielam( ale wszystko na bieżąco czytam!) ale w zasadzie nie mam weny twórczej...o czym tu pisac :p Czuję się dobrze i nic mi nie dokucza, dla maleństwa oprócz wózka i kosmetyków juz praktycznie wszystko mam więc zakupowe szaleństwo narazie w zawieszeniu
Dziś mi belly pokazało - 100 dni do porodu...zaczynam po mału świrowac i coraz częsciej śni mi się że rodzę małego :p
Jutro mam wizytę u lekarza, potem zakupy i goście bo synalek starszy ma urodziny, co prawda dopiero w niedzielę ale najważniejsi goście jutro akurat mogą przyjechac więc tak robię.
Miłego dzionka !Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluee czytając Twój post przypomniało mi się że nie wstąpiłam do apteki a dopiero co wróciłam z miasta... Do czego używasz oleju arganowego?? :> brzuszek/włosy?
Analizując ilość kup stwierdziłam że dokupię te Pampersiaki Premium 78szt i od razu wzięłam też Pampy r2 90szt bo też były w promocji i przeliczając opłaca się
Odkryłam nowy SH i za 2,58 kupiłam śliczny welurkowy pajacyk i białą czapusieplus dwa dziergane na drutach sweterki(2,30zł), chyba żadna dzidzia tego nie miała nawet na sobie-boziu one nawet jeszcze pachną jakby ktoś je wyprał w płynie kwiatowym!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:12
-
bluegirl89 Wszystko zależy od tego jaki odcinek Cię boli, mnie boli odcinek piersiowy i ciężko na tę partie ciała znaleźć jakieś sensowne ćwiczenia, mi żadne ulgi nie przynoszą ale się nie poddaje. Dziś spróbuje basen jutro idę na plastry które poleciła Chanela. Raz na jakiś czs smaruje maścią z diabelskiego pazura. Wczoraj Pani w aptece poleciła mi taki rozgrzewający plaster OPOKAN nie ma w sobie żadnych substancji przeciwbólowych, tylko żelazo które po kontakcie ze skórą się nagrzewa i powiem że pomogło
dziś pierwszy raz od trzech dni udało mi się zasnąć na kilka godzin..
-
Hej dziewczyny, ja tak na chwilkę wpadłam.
Melduje się, jak na razie jest ok, leże cały czas , mąż przy mnie skacze, mama też.
Wstaje tylko do wc, mąż robi mi masaże aby poleprzyć krążenie. Leże i tyje, czuje się jak waleń wyrzucony przez morze. Dobrze, że jest internet,laptopy,tablety bo inaczej można by było dostać fioła...
Otrzymałam ponad tysiąc zł za pobyt w szpitalu z ubezpieczenia.
Teraz sobie myślę, że dobrze ,że mamy już praktycznie wszystko dla dziecka, bo nikt się nie spodziewał , że będę miała nakaz bezwzględnego "wypoczynku"...
Dziewczyny słyszałyście o tzw. Syndromie dzieci ponospowych? Podobno coraz częściej spotyka się z problemami mięśniowymi u dzieci mam, które przyjmowały w ciąży no-spe.
Jutro mam wizyte kontrolną u gina i zapytam się o to...
Trzymajcie prosze nadal kciuki za nas, ja zaciskam za was wszystkie.
I będę was podczytywała ,więc piszcie,piszcie,piszcie i wstawiajcie zdjęcia willi waszych pociech
Wszystkie styczniówki gorąco pozdrawiam
Kawa, Ewelina88, isabelle, M4DZI4, Tymi, Ag..., jonka91, renia83, Cookie, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Ale tragiczny dziś dzień mam. Muli mnie od samego rana jak na początku ciąży i spać mi się chce!!! Wrr...
Kawa ten sam limit sobie narzuciłam. Ale mi tylko 5 kg brakuje i nie wiem czy dam radę. Dobrze, że większość idzie w brzuch. -
nick nieaktualnyDziś chyba taki dzień, bo ja czuję się wykończona a dopiero jest przed 12... boli mnie głowa i kark..
chciałam iść się zdrzemnąć ale widzę przez okno że chłopak od remontu wrócił..
pociesza mnie fakt że kupiłam sobie KALAFIORA i usmaże go w bułce tartej -
A mnie zaraz kurw*ca strzeli chyba. Moja kumpela która jest w 11tc wiecznie mnie poucza, ze po co chce robić usg trzeciego trym, ze usg szkodzi( haha, ze moja poofi to jest zła bo motherhood lepsza,mimo ze sama nie ma żadnej, ze robię to nie tak a to siak.
Nosz ja pier...
Śmieje się z niej no ale jest irytująca.