WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blador, nieee. Chodzi tam gdzie ja. O dziwo jak jej poleciłam lekarza to mimo telefonów ze ktoś jej powiedział ze on jest bardziej od onkologii, mimo ze z-ca orfynatora na ginekologii:)i wiele opiniinod ciezarnych, zebym sie zastanowila czy nie lepiej gdzie indziej, poszła do niego i prowadzi ciaze.
    Ciezki przypadek:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:24

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po 3h drzemce.........................:)

szpilka, Ag..., polaola, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko dziewczyny ja wstałam o 8:30 zjadłam śniadanie i dalej spać. Dopiero wstałam. Co za dzień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe Siliatan faktycznie....ja to wstałam o 4.30 obudzona przez małża, stąd ta długa drzemka.....ale chyba jednak możemy zrzucić na "taki dzień" śpiący.......

jeżeli chodzi o "dobre rady" to kwituję je zawsze uśmiechem i milczeniem.... bo już się nauczyłam, że NIE WARTO wdawać się z takimi osobami w dyskusję...

co do ważenia się, ja robię to raz w tyg. zazwyczaj spodziewam się 1kg+ i przeważnie tak jest.....codziennie to bym na zawał zeszła, tym bardziej z moimi zaparciami to nie byłoby szans na "prawidłową wagę".....

Silatan lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalenQ dlatego się ważymy po KUPIE i siuśkach za czczo :D

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie senny ten dzień, głowa mi pęknie zaraz. Kawa nawet nie pomaga a klienci mnie dobijają. Oprócz materacy mamy sypialnie drewniane. I wyceniłam babie po najmniejszych kosztach szafę (ogromnnnnnąą) a ta ciągle dzwoni i marudzi. No przecież za darmo się nie da zrobić. Z płyty są droższe. Mam ochotę ją udusić.
    Selene ja mam numer do mojej ginki od samego początku i o każdej porze dnia mogę dzwonić. Bardzo jestem z niej zadowolona pomimo, że to młoda babka.:)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa hehehehe no tak............hehehe i dlatego u mnie codziennie odpada :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie niestety waga się zepsuła :-) Więc ostatnio zważyłam się po miesiącu w ubraniu i miałam na plusie 3 kilo. Bardzo się ucieszyłam. Teraz będę się ważyć 7 listopada i już nie mogę się doczekać.

• marrtka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    Witam Mamuśki :)
    Ag a może ona chodzi na nfz i ma tylko 3 usg w całej ciąży i jest zazdrosna, że Ty tak często możesz podglądać Kostka, a ona nie? Kiedyś u mnie też taka jedna wychwalała swojego lekarza, twierdziła, że usg jest szkodliwe i 3 w ciąży wystarczą, a ten super lekarz nawet nie zobaczył na pierwszym usg czy jest kość nosowa i nie zmierzył przezierności karkowej, miłość do lekarza się skończyła, ale niechęć do badań pozostała, no cóż można i tak przeżyć ciążę na jednym pobraniu krwi :/

MartaKD święte słowa o lekarzu!

Kawa jak w pracy powiedziałam, że zastanawiam się czy nie zapłacić za cesarkę to usłyszałam, że dzieci po cesarce to wszystkie jakie zna moja szefowa to egoiści nie do wytrzymania! Wow ludzka głupota nie zna granic :)

Dzieci po cesarkach to egoiści? haha dobre;) to ciekawe, jakie są dzieci po porodzie pośladkowym, jak ja! :D wszystko mają w d****?

Dziewczyny zbieram się właśnie, żeby zadzwonić do położnej środowiskowej, co mam jej powiedzieć, jakąś deklarację się wypełnia w przychodni czy ona przychodzi? Może mi odmówić przyjęcia? Zastanawiam się dalej nad szkołą rodzenia (na bezpłatną nie ma szans) i myślę, czy spotkania z położną nie wystarczą?

Kawa, MonikaDM, agnesik lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:04

Silatan, Ewelina88, ania_29 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja tam nie lubię się ważyć :)
    Marrtka możesz mieć rację z tym porodem pośladkowym :) mój mąż jest z takiego i zawsze na wszystko ma czas, więc może ma wszystko w d*** hahaha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:14

marrtka, agnesik lubią tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie już bardziej interesuje (od mojej wagi bo jest duuuuża) jak ciężka jest moja Kosia, ostatnie usg miałam 1.09, a teraz do gina w poniedziałek i mam nadzieję, że nie będzie to tylko omówienie wyników badań.....

• szpilka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    MalenQ dlatego się ważymy po KUPIE i siuśkach za czczo :D
    posiuśkach na czczo się da, ale po siuśkach musi byc śniadanie, czasem się trafi inaczej ale to przypadki sporadyczne

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahah mi zawsze waga pokazuje inaczej np dziś 61, schodzę-włączam i 60,3 im częściej wchodzę tym mniej ważę MAGIA :D

Malenq lubi tę wiadomość

• blador Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenq Kosia- strasznie mi się podoba ten skrót :)

Malenq lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a Wam też lekarz na usg już nie podaje długości dziecka? Mi podają tylko wagę. Dziwne jak na Medicover. Powiedzieli, że orientacyjna długość nie ma teraz takiego znaczenia jak waga. Spotkała się któraś z tym?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Dzieci po cesarkach to egoiści? haha dobre;) to ciekawe, jakie są dzieci po porodzie pośladkowym, jak ja! :D wszystko mają w d****?

Dziewczyny zbieram się właśnie, żeby zadzwonić do położnej środowiskowej, co mam jej powiedzieć, jakąś deklarację się wypełnia w przychodni czy ona przychodzi? Może mi odmówić przyjęcia? Zastanawiam się dalej nad szkołą rodzenia (na bezpłatną nie ma szans) i myślę, czy spotkania z położną nie wystarczą?

Ja nie wybrałam żadnej, więc nawet nie wiem, chyba zadzwonię po porodzie...
    ale daj znać, jak już będziesz po rozmowie:)

• isabelle Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siltan, teraz już chyba ciężko dokonać pomiaru całego ciałka, bo dzidziusie są za duże.

Silatan lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • blador Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa spróbuje jutro ważenia według Twojego przepisu :) to szklana małpa jakoś mnie nie lubi i zawsze pokazuje za dużo :(

Kawa lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
‹‹ 954 955 956 957 958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ