*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
My jutro odbieramy zakupione meble. Małż je złoży, żeby zapach straciły. Niestety malowanie, panele zostaną położone dopiero w listopadzie, bo małż ma dyżury w pracy do późna. Mam nadzieję, że pogoda pozwoli, że wszystko wywietrzeje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 21:32
-
Ja skusze sie na taki raczej dwustronny http://www.babys-zone.com/M-11%20COMFORT%3Cbr%3Ematerac%20120cm%20x%2060cm%3Cbr%3Epokrowiec%20-%20%20tkanina%20%C5%BCakard.html_179
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Zielarko, super wieści!
Temat wózków powrócił, więc mam pytanie, czy któraś rozważa zakup wózka Mutsy?isabelle lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki, witaj 30 tygodniu:D!!!
77 dni do dostawy malucha:D
Maz obok słodko śpi, co za miły początek dnia:)Paula44, Selene, renia83, MonikaDM, Malenq, jonka91, MartaKD, szpilka, isabelle, agnesik, Kawa, M4DZI4, Ewelina88, polaola, bluegirl89, kejti91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry brzuchatki:)
Mglisto dzisiaj.........
moja niunia chyba od wczoraj ma "czkawkę"...mało to komfortowe dla mnie......heh
ja znowu pobudkę miałam o 4.30 - małż jeszcze nie nauczył się "po cichu" wstawać
miłego dnia
gratuluję wczorajszych wizyt i dobrych wieści.....polaola lubi tę wiadomość
-
Witajcie. U mnie dzisiaj uroczystość w pracy wiec zalozylam nawet sukienkę
Co do pokoju to ja chce go urządzić bez ozdabiania mebli i ścian. Jak dla mnie grzechotki, karuzela i zabawki to juz będzie dużo i kolorowo. Synkowi urządziliśmy pokój jak byl juz troszkę starszy i takie przedszkolaki juz same wybierają sobie motyw jakim chcieliby sie otaczać. Ale kolorowe ściany w przedszkolach bardzo mi się podobają i ani29 sciana z sową tez.
Miłego dnia.0lgam lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
zielarka wrote:Silatan
Przeżyłam dziś szok...weszłam na wagę i musiałam zamrugać czy mi się nie przewidziało. Nie przewidziało się i nie jest to zdecydowanie parę kilo na plusie
Od dziś wprowadziłam już zmiany żywieniowe by cholera opanować ten żywioł zwany wagą. Zakazałam mężowi kupować dla mnie chipsów i ciasteczek co zwykł robić nawet bez mojej wiedzy. Odstawiam też chleb i słodycze całkowicie. No i wprowadzam codzienne ważenie by mieć nad sobą jakiegoś bata!
Zobaczę czy w ciągu dwóch tygodni do następnej wizyty te zmiany dadzą jakieś efekty.
znych. Na razie nie przybieramMarianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Hej Kobiety ciężarne:)
Wracając do wózków,to ja już wybrałam jakiś czas temu camarelo sevila lub carere i tego się trzymam.Szczerze to nie widzialam go blisko na zywo,jedynie przejeżdzający,ale podoba mi się design,cena i kolory.Maz chce czarno-zólty,bo Maja,a ja sie waham,ale na razie mu przytakuje:)
A ostatnio slysze rozmowe mamy i taty.Tata do mamy: Ona tak kupuje wszystko wczesnie dla dziecka.Mama: niech sobie kupuje!
Ja nie wiem co ludzie mają z tym wczesnym kupowaniem.Zresztą czy 6 miesiąc to jest naprawde wcześnie? No,ale tata starej daty,więc nie kuma (chociaż z tabletem się nie rozstaje,to nie wiem czy jest tak naprawdę niekumaty:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 09:01
marrtka lubi tę wiadomość
-
Pinia108 wrote:Nie rezygnuj z chleba - zastąp go chlebem pelnoziarnisty i ciemnym pieczywem. Mnie diabetolog mówiła, ze w ciaży trzeba dostarczać sporo węglowodanych złozonych. Mnie kazano jeść 6-8 posiłków dziennie, tylko małych ale regularnie, co 2-3 godziny. Trzymam się tych wytycznych. Na razie nie przybieram
Pochwalę się tylko, że wczorajsza zmiana diety, ze szczerze mówiąc niezdrowej, choć nie zwracałam na to uwagi i jadłam na co miałam ochotę także chipsy, słodycze itp, także nie jadłam wczoraj po 18, spowodowała, że dziś na wadze 2 kg mniej.
Tak naprawdę wprowadziłam zasady diety cukrzycowej. Nie chcę pisać ile zobaczyłam na wadze, ale to stanowczo za duźo i gin gdyby wiedział chwyciłby się za głowę. Zapracowałam na to robiąc błędy żywieniowe, teraz to zmieniam.agnesik lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Isabelle ja chyba zakupie wozek mutsy evo. Probowalam pojezdzic nim po sklepie i dosc fajnie sie prowadzi. Poza tym podoba mi sie spacerowka, jest dosc zgrabna, a i kolory sa takie uniwersalne.
Koniecznie daj znać, jak będziesz miała wózek juz w domu. Śliczny jest, ale niektórzy narzekają, ze daszek w spacerowce słabo chroni przed słońcem. Jestem ciekawa, jakie Ty będziesz miała wrażenia. Mnie koleżanka namawia na transportera, chociaż evo wyglada nowocześniej. Kupno wózka staje sie coraz większym problemem, nie mogę nawet pochodzić po sklepach i zobaczyć wszystkich modeli, które mnie interesują, a w ciemno nie kupie, bo na żywo wózki wyglądają zupełnie inaczej
kejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny