X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:45

• polaola Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle juz o podusi motherhood tylko nie wiem jaka wybrac, jaki wymiar, wydaja sie miesiste i ubite, chce juz kupic bo brzucha mam mega a dzidka wazy dopiero 800 g. juz moglabym sobie go podkladac.
    Jeszcze jedno zakupilam sofe z materacem w ikei i to materac sredniej klasy, sluchajcie rewelacja nie wypina mi brzucha jak leze, przesypiam prawie cala noc, poprzednio mielismy lozko ze sprezynami bonelowymi ale bez porownania, a materac raczjej licho wygladal :-) mile zaskoczenie.

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i witam się po drzemce i po zupce heheh

polaola ja chyba od 13tyg. śpię na "C" motherhood i jest MEGA...nie odkształca się, poszewka po praniu jak nowa itp. i to ją będę wykorzystywać do karmienia małej....;)
    aaaaa i cieszę się, że dobre wieści z wizyty masz:)

jejku jaki dzisiaj senny dzień............

a przede mną ugotowane ziemniaki, dynia czyli........kopytka dyniowe i buraczki na ciepło - do zrobienia...........ale to później heheheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 14:03

polaola lubi tę wiadomość

• polaola Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polsat Cafe wlasnie zaczal sie program jakis nowy o ciazy :-)

relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola na którym masz Cafe? bo nie mogę znaleźć..

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do płaszcza na zimę to ja wyhaczyłam dzisiaj w lumpku za 19 zł. :D Mam nadzieję że wystarczy mi do końca a jeśli nie to kupię drugi. :P

Ewelina88 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na 134 :)

Kawa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    ja na 134 :)
    O mam :D dzięki

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola wygląda z tym jęzorkiem jakby się śmiała :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Czesc dziewczyny. My dzisiaj o 8 mielismy wizyte u dr Wloch z powodu dwunaczyniowej pepowiny, ale serduszko dzidki w najlepszym porzadku, jak i cala reszta narzadow. Takze odetchnelam gleboko. Teraz tylko zyc od czwartku do czwartku obecnie dzis mamy skonczony 25 tydzien :-)
    Pochwale sie zdjeciami. Nadal jest dziewuszka :-) Juzmwiem dlaczegomczuje ja tak nisko czesciej niz w okolicach pepka. Mala,lezy glowka w dol i widac bylo na usg jak caly czas sobie majstrujemraczkami przy buzi :-) w,pewnym momencie przekrecila,buzke do nas i pokazala jezyk niesamowicie to wygladalo udalo sie Pani doktor zrobic zdjecie.
    Polecam Pania dr wogole nie wyczulam pospiechu, czulam sie poprostu wyjatkowym przypadkiem.

No dr Włoch jest wyjątkowa. Cieszę się bardzo, że z małą ok.

Też żyję od czwartku do czwartku :)

polaola lubi tę wiadomość

• polaola Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki Kawa ale obiadek mialam. Dziewczyny podam wam fajna firme co szyje z minky nawet szyje kotki :-) poczekam jak zacznie szyc mopsy :-)
    https://www.facebook.com/primacoccolonee

Troche glupoty dla mnie chyba inaczej odbieram ciaze :-) pewnie stara juz jestem.

agnesik lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się pochwalić, że dostałam ponad 600 zł premii w pracy i wybieram się na zakupy potem.;)

ania_29, polaola, jonka91, Ag..., Paula44, M4DZI4, Kawa, isabelle, kejti91, MonikaDM, zielarka, renia83, Silatan, agnesik, lwuska55592 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Muszę się pochwalić, że dostałam ponad 600 zł premii w pracy i wybieram się na zakupy potem.;)[/QUOTE

Oj... ale Ci dobrze. . . Zazdraszczam!

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie :)
    U nas wszystko jak najbardziej ok! Mały w 3 tyg przytył prawie 500g i waży niecały kilogram.Nic dziwnego że mnie skóra na brzuchu zaczeła swędziec skoro szkrab nabiera masy w takim tempie :p W ciągu 5 tyg przytyłam 2,5 kg ;łącznie 3.8kg więc chyba nie jest tak zle...
    Byłam odwiedzic tą ciężarną koleżankę co na patologii leży i u niej już trochę lepiej, przestaje krwawic a dzieciaczki trzymają się mocno ! Oby tak do końca.
    Ale kurcze jestem zmartwiona drugą sprawą.Mianowicie moja przyjaciółka była dziś z córą na bilansie 2 latka i Pani doktor podejrzewa że mała może miec autyzm :( Kurcze, rzeczywiście dostrzegłam i ja że nie rozwija się prawidłowo jak na swój wiek i że jest tak jakby "w swoim świecie" ale nie sądziłam że moje przypuszczenia mogą byc bliskie prawdy :( Mam jednak nadzieję że diagnoza się nie potwierdzi po specjalistycznych badaniach bo strasznie jestem zżyta z moimi przyjaciółmi i nie życzę im zmagania się z taką chorobą córeczki!!

ania_29, Wiki81, Malenq, Paula44, Chanela, zielarka, szpilka, jonka91, agnesik lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:25

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, mam wyniki morfologii i glukozy. Zwalczyłam anemię dietą hurra http://emoticoner.com/files/emoticons/cute_rabbit/cute-rabbit-emoticon-16.gif
    Wyniki glukozy:
    na czczo 68,2 mg/dl (norma jest 70-90 więc mam za niski poziom, o co kaman? Może lek na tarczyce mi obniża? miesiąc temu zwiększyłam dawkę, w I trym wynik na czczo był dobry)
    po 1h 131 mg/dl
    po 2h 126 mg/dl
    Jest ok???

Obejrzałam na żywo wózki Camarelo. Są piękne! Ale niestety tak jak mówiłyście, raczej dla wyższych osób :( gondola spora i głęboka, fajne zawieszenie, lekki stelaż po złożeniu. Zazdroszczę tym, którzy się zdecydują.

Aha! PAULA fotkę zrobiłam w sklepie specjalnie dla Ciebie :D
    2afbb5k.jpg

Wiki81, Martins, M4DZI4, renia83, Silatan lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrtka my chcemy kupić Camarelo Sevillę. Mi się podobało to że jest taki wysoki. :) Ile masz wzrostu?

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silatan bardzo ładny kolor wózka.

Ewelina gratuluje premii.
    Gratuluje równieżz udanych wizyt. Polaola fajnie, że Twoje badania sa ok, tym bardziej, że musisz dużo odpoczywać.
    Selene głowa do góry! Czasami są gorsze dni niestety.

Ja wyjęłam mój wózek Bebecar Tracker. Ma on juz 10 lat, ale uważam że nie odbiega od obecnych standardów i nie zamierzam kupować nowego. Wyprałam środek bo się zdejmuje i założe już bliżej użytkowania.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca40b5ccba1c.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/175fa849e637.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c007589df129.jpg

Mam tez do niego spacerówkę a fotelik kupiłam Recaro provia isofix kolor grafit.

Zdjęcia robiłam w garażu.

Za to urządzam od podstaw pokoik dla córeczki. Tu sobie odbiję!!! Zamówiłam meble , tapety listwy i szukam teraz lamp w groszki:) Śpiworek kupiłam w h&m i ciuszków trochę też już mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 17:09

Ewelina88, MonikaDM, zielarka, Kawa, Silatan, jonka91, agnesik, Becia81 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Marrtka my chcemy kupić Camarelo Sevillę. Mi się podobało to że jest taki wysoki. :) Ile masz wzrostu?

158 :( z nieco mniejszych fajny jest bebetto silvia i luca, ale producent już zaczął kombinować ze stelażem i umieszczać gondolę wyżej (widziałam obok siebie dwa wózki z jednego modelu). wpadł mi w oko abc design viper, zgrabna gondola, ale koła jak od kombajnu.

dxomkrhms4puy6o2.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno darmowe probki sa ja na dzisiejszych bad. U sodowskiego dostalam zestaw II a w nim jedna pielucha z tesco :-) i probka plynu do plukania i ulotki
    www.familyservice.pl

relgtv734oc66rli.png
‹‹ 961 962 963 964 965 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ