*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mysle juz o podusi motherhood tylko nie wiem jaka wybrac, jaki wymiar, wydaja sie miesiste i ubite, chce juz kupic bo brzucha mam mega a dzidka wazy dopiero 800 g. juz moglabym sobie go podkladac.
Jeszcze jedno zakupilam sofe z materacem w ikei i to materac sredniej klasy, sluchajcie rewelacja nie wypina mi brzucha jak leze, przesypiam prawie cala noc, poprzednio mielismy lozko ze sprezynami bonelowymi ale bez porownania, a materac raczjej licho wygladalmile zaskoczenie.
-
nick nieaktualnyi witam się po drzemce i po zupce heheh
polaola ja chyba od 13tyg. śpię na "C" motherhood i jest MEGA...nie odkształca się, poszewka po praniu jak nowa itp. i to ją będę wykorzystywać do karmienia małej....
aaaaa i cieszę się, że dobre wieści z wizyty masz:)
jejku jaki dzisiaj senny dzień............
a przede mną ugotowane ziemniaki, dynia czyli........kopytka dyniowe i buraczki na ciepło - do zrobienia...........ale to później heheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 14:03
polaola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolaola wrote:Czesc dziewczyny. My dzisiaj o 8 mielismy wizyte u dr Wloch z powodu dwunaczyniowej pepowiny, ale serduszko dzidki w najlepszym porzadku, jak i cala reszta narzadow. Takze odetchnelam gleboko. Teraz tylko zyc od czwartku do czwartku obecnie dzis mamy skonczony 25 tydzien
Pochwale sie zdjeciami. Nadal jest dziewuszkaJuzmwiem dlaczegomczuje ja tak nisko czesciej niz w okolicach pepka. Mala,lezy glowka w dol i widac bylo na usg jak caly czas sobie majstrujemraczkami przy buzi
w,pewnym momencie przekrecila,buzke do nas i pokazala jezyk niesamowicie to wygladalo udalo sie Pani doktor zrobic zdjecie.
Polecam Pania dr wogole nie wyczulam pospiechu, czulam sie poprostu wyjatkowym przypadkiem.
No dr Włoch jest wyjątkowa. Cieszę się bardzo, że z małą ok.
Też żyję od czwartku do czwartku
polaola lubi tę wiadomość
-
Sorki Kawa ale obiadek mialam. Dziewczyny podam wam fajna firme co szyje z minky nawet szyje kotki
poczekam jak zacznie szyc mopsy
https://www.facebook.com/primacoccolonee
Troche glupoty dla mnie chyba inaczej odbieram ciazepewnie stara juz jestem.
agnesik lubi tę wiadomość
-
Muszę się pochwalić, że dostałam ponad 600 zł premii w pracy i wybieram się na zakupy potem.
ania_29, polaola, jonka91, Ag..., Paula44, M4DZI4, Kawa, isabelle, kejti91, MonikaDM, zielarka, renia83, Silatan, agnesik, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie
U nas wszystko jak najbardziej ok! Mały w 3 tyg przytył prawie 500g i waży niecały kilogram.Nic dziwnego że mnie skóra na brzuchu zaczeła swędziec skoro szkrab nabiera masy w takim tempie :p W ciągu 5 tyg przytyłam 2,5 kg ;łącznie 3.8kg więc chyba nie jest tak zle...
Byłam odwiedzic tą ciężarną koleżankę co na patologii leży i u niej już trochę lepiej, przestaje krwawic a dzieciaczki trzymają się mocno ! Oby tak do końca.
Ale kurcze jestem zmartwiona drugą sprawą.Mianowicie moja przyjaciółka była dziś z córą na bilansie 2 latka i Pani doktor podejrzewa że mała może miec autyzmKurcze, rzeczywiście dostrzegłam i ja że nie rozwija się prawidłowo jak na swój wiek i że jest tak jakby "w swoim świecie" ale nie sądziłam że moje przypuszczenia mogą byc bliskie prawdy
Mam jednak nadzieję że diagnoza się nie potwierdzi po specjalistycznych badaniach bo strasznie jestem zżyta z moimi przyjaciółmi i nie życzę im zmagania się z taką chorobą córeczki!!
ania_29, Wiki81, Malenq, Paula44, Chanela, zielarka, szpilka, jonka91, agnesik lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta, mam wyniki morfologii i glukozy. Zwalczyłam anemię dietą hurra http://emoticoner.com/files/emoticons/cute_rabbit/cute-rabbit-emoticon-16.gif
Wyniki glukozy:
na czczo 68,2 mg/dl (norma jest 70-90 więc mam za niski poziom, o co kaman? Może lek na tarczyce mi obniża? miesiąc temu zwiększyłam dawkę, w I trym wynik na czczo był dobry)
po 1h 131 mg/dl
po 2h 126 mg/dl
Jest ok???
Obejrzałam na żywo wózki Camarelo. Są piękne! Ale niestety tak jak mówiłyście, raczej dla wyższych osóbgondola spora i głęboka, fajne zawieszenie, lekki stelaż po złożeniu. Zazdroszczę tym, którzy się zdecydują.
Aha! PAULA fotkę zrobiłam w sklepie specjalnie dla Ciebie
Wiki81, Martins, M4DZI4, renia83, Silatan lubią tę wiadomość
-
Silatan bardzo ładny kolor wózka.
Ewelina gratuluje premii.
Gratuluje równieżz udanych wizyt. Polaola fajnie, że Twoje badania sa ok, tym bardziej, że musisz dużo odpoczywać.
Selene głowa do góry! Czasami są gorsze dni niestety.
Ja wyjęłam mój wózek Bebecar Tracker. Ma on juz 10 lat, ale uważam że nie odbiega od obecnych standardów i nie zamierzam kupować nowego. Wyprałam środek bo się zdejmuje i założe już bliżej użytkowania.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca40b5ccba1c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/175fa849e637.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c007589df129.jpg
Mam tez do niego spacerówkę a fotelik kupiłam Recaro provia isofix kolor grafit.
Zdjęcia robiłam w garażu.
Za to urządzam od podstaw pokoik dla córeczki. Tu sobie odbiję!!! Zamówiłam meble , tapety listwy i szukam teraz lamp w groszki:) Śpiworek kupiłam w h&m i ciuszków trochę też już mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 17:09
Ewelina88, MonikaDM, zielarka, Kawa, Silatan, jonka91, agnesik, Becia81 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Agus89 wrote:Marrtka my chcemy kupić Camarelo Sevillę. Mi się podobało to że jest taki wysoki.
Ile masz wzrostu?
158z nieco mniejszych fajny jest bebetto silvia i luca, ale producent już zaczął kombinować ze stelażem i umieszczać gondolę wyżej (widziałam obok siebie dwa wózki z jednego modelu). wpadł mi w oko abc design viper, zgrabna gondola, ale koła jak od kombajnu.