*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki no super masz ten powoz:)
ktos szukal pomocy domowych. Znalazlam strone www.pomocedomowe.pl
A ja wlasnie wynalazlam diabetologa w lux med, babka pravuje w szpitalu ktory na stronie nfz widnieje jako jedyna poradnia dla cukrzycek. Bez skierowania i jutro mam wizyte:) obdzwoniĺam wiele i albo nie prowadzą ciąży albo terminy na listopadWiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarrtka wrote:Dziewczęta, mam wyniki morfologii i glukozy. Zwalczyłam anemię dietą hurra http://emoticoner.com/files/emoticons/cute_rabbit/cute-rabbit-emoticon-16.gif
Wyniki glukozy:
na czczo 68,2 mg/dl (norma jest 70-90 więc mam za niski poziom, o co kaman? Może lek na tarczyce mi obniża? miesiąc temu zwiększyłam dawkę, w I trym wynik na czczo był dobry)
po 1h 131 mg/dl
po 2h 126 mg/dl
Jest ok???
Obejrzałam na żywo wózki Camarelo. Są piękne! Ale niestety tak jak mówiłyście, raczej dla wyższych osóbgondola spora i głęboka, fajne zawieszenie, lekki stelaż po złożeniu. Zazdroszczę tym, którzy się zdecydują.
Aha! PAULA fotkę zrobiłam w sklepie specjalnie dla Ciebie
Jejku! Marta, gdzie ta pościel do kupienia! ?
-
Wiki wózek bardzo fajny
Koniecznie pokaż pokój jak już go z grubsza urządzisz
A ja prawie nałożyłam pierwszą warstwę farby na kosz NatalkiMusimy jeszcze dorobić stojak z kółkami i kupić materacyk. Materac do łóżeczka dostanę od siostry, tak samo kołderkę i poduszkę, których będę używać po kilku miesiącach
Dzieciowo się robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 17:54
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
marrtka wrote:158
z nieco mniejszych fajny jest bebetto silvia i luca, ale producent już zaczął kombinować ze stelażem i umieszczać gondolę wyżej (widziałam obok siebie dwa wózki z jednego modelu). wpadł mi w oko abc design viper, zgrabna gondola, ale koła jak od kombajnu.
No ja mam 170 cm wzrostu więc jest ok.Myślałam też o Bebetto ale o ile kojarzę to model Fabio czy coś takiego. Rozważane przeze mnie wózki to jeszcze Riko Nano, Jedo Fyn, Tutek Grander.
Ale pozostanę chyba przy Camarelo już.
marrtka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula byłam w Kubusiu w Bochni.cena 219zl. Ale obczaiłam na metce producenta
zobacz tu http://www.babys-zone.com/JE%C5%BBYKI%20ecru%20|%20oliwka%20%3Cbr%3E%203%20elementowa%20%3Cbr%3E%20po%C5%9Bciel%20dla%20dziecka.html_362
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane
Zaraz zacznę Was nadrabiać, napiszę tylko co dziś u gina było
Na początku badanie na fotelu, pessar trzyma(usłyszałam, że mogłabym chodzić w ciąży 15 miesięcy) szyjka ok. Potem usg, malutka obrócona już główką w dół, dźga mnie, tak jak myślałam, główką prosto w pęcherz
Waży 1 kilogram, jest starsza o tydzień niż wg wieku ciąży z OM, a nogi ma długie na 29 tc
Wszystko jest dobrze, gin zanotował w karcie: "bardzo żwawe ruchy płodu"
Ze względu na to, że nie mam żadnych infekcji, gin zrezygnował z nystatyny co tydzień, zalecił ze to jakiś żel, który montuje się codziennie, wspierający ph i florę w pochwieCzyli już nie antybiotyk
Młoda nie chciała dziś pokazać buzi, nic a nic, zasłoniła się ramieniem i było widać tylko brodę i dolna wargę
No szczęśliwa jestemania_29, isabelle, Paula44, Chanela, magdalenka, Ag..., Kawa, Agus89, polaola, Ewelina88, szpilka, renia83, Silatan, Wiki81, kejti91, jonka91, agnesik, M4DZI4, bluegirl89, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Silatan piękny macie ten niebieski wózek
Niestety dla mnie takie modele sa za niskie, mam 180 cm i wózek po córce jest też stanowczo za niski, musiałam do gondoli nurkować, nie mówiąc już o moim mężu, który ma prawie 2 m.
Przeżyłam dziś szok...weszłam na wagę i musiałam zamrugać czy mi się nie przewidziało. Nie przewidziało się i nie jest to zdecydowanie parę kilo na plusie
Od dziś wprowadziłam już zmiany żywieniowe by cholera opanować ten żywioł zwany wagą. Zakazałam mężowi kupować dla mnie chipsów i ciasteczek co zwykł robić nawet bez mojej wiedzy. Odstawiam też chleb i słodycze całkowicie. No i wprowadzam codzienne ważenie by mieć nad sobą jakiegoś bata!
Zobaczę czy w ciągu dwóch tygodni do następnej wizyty te zmiany dadzą jakieś efekty.
Silatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolaola wrote:Podobno darmowe probki sa ja na dzisiejszych bad. U sodowskiego dostalam zestaw II a w nim jedna pielucha z tesco
i probka plynu do plukania i ulotki
www.familyservice.pl
Logowałam się tam jakiś czas temu i żadnych próbek nie dostałam. Zresztą jak wiele osób, mają swoje forum i tam piszą dziewczyny o tym -
już po wizycie
szyjka 4 cm twarda zamknięta
dzidzia bpd 6.04cm fl 5.11 cm waga 932 gr
mam starac sie lezec na bokach nie plecach bo mlodemu sie nie podoba (wg usg)
mozemy chodzic na SR
po szpitalu w stosunku do wizyty sprzed miesiaca schudłam o 100 gram, musze sie dokarmiczielarka, Agus89, Wiki81, Paula44, jonka91, M4DZI4, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa wróciłam z zakupów remontowych!
Pojechałam po deskę podłogową a wyszliśmy z panelami! Deska ma wiele plusów ale jak zobaczyłam takie ładne panele to musiałam je wziąć, poprostu wizualnie były lepsze od desekI jeszcze ta różnica cenowa, na deskę daliśmy sobie limit 3,5tyś a za panele zapłaciliśmy 800zł O_o Łoo
Bardzo mnie to wszytsko cieszy i już nie mogę się doczekać końca i szykowania kącika maluszka, pranie, prasowania itpChanela, ania_29, Wiki81, MonikaDM, jonka91, M4DZI4, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChanela do końca października obiecał nam kolega że skończy wszytsko obecnie zostało szlifowanie, malowanie, ledy, parapety, więc pokój będzie mógł się wietrzyć 2 miesiące
w listopadzie dostanę meble sypialniane i będzie git
łóżeczko i komada dla małej już jest, nie ma żadnych motywów dziecięcych więc zakupię naklejki naścienne i przykleję na niącoś w tym stylu:
Chanela, szpilka lubią tę wiadomość
-
u nas na szczescie to co dzidzi bedzie dotyczyc bezposrednio jesli chodzi o remonty wykonane dawno temu a teraz to kladzenie kafli w łazience na sciany a salon w remoncie to i tak nie miejsce dla bobasa poki co raczej na meble aby dla dzidzi miejsce zrobic
-
nick nieaktualnyChanela wrote:fajne te naklejki, ja też myślałam nad naklejkami, potem nad literkami z imieniem, ale boję się robienia dziur, że naklejki będą wyglądać beznadziejnie, i na razie nie kombinuję.
Literki są ok ale moim zdaniem oklepane, poza tym moja dzidzia będzie przez rok dwa u nas w sypialni i też nie chcę właśnie robić dziur w świeżym gipsie, bo jak ją eksmituje pokój obok przecież nie zostawię tego napisua naklejki nakleję tylko na mebelki dziecięce, jak się odwidzą to się namoczy i odejdą same