*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalenQ oby nie miało tak często czkawki jak moja mała.. co najmniej kilka razy dziennie i też tego nie lubię..
Boziuu. miałam dziś straszny sen że urodziłam w listopadzie, nic nie było gotowe, ani remont sypialni, nie miałam popranych i uprasowanych ubranek, chciałam karmić piersią i nic nie leciało, nie wiedziałam kiedy przewijać małą i non stop jak gdzieś byłam to ją zapominałam
Chyba zrobię takie jedno pranie i prasowanie na "w razie czego" bo po tym śnie jestem przerażona.. -
Cześć dziewczyny.
Dziś w końcu piątek, jutro tylko 4 godzinki i leniuchowanie do poniedziałku.Nie mogę się już doczekać.
Polaola bardzo fajny ten materacyk, który wybrałaś.
Miłego dnia mamuśki!!polaola lubi tę wiadomość
-
Aaaaa pomalowalam sie:) ułożyłam moje włosy z kilometrowymi odrostami i czuje się nawet jak fajna babka:) + 100 do samopoczucia:)
zielarka, Malenq, Kawa, Ewelina88, bluegirl89, Buziulka, polaola, Agus89, szpilka, MonikaDM, nix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa ano już drugi dzień ma tą czkawkę
współczuję snu...ale coraz częściej Nas będą takowe nawiedzać....
ja już 4 razy śniłam o malutkiej, taka drobniutka i śliczniutka była....potem w "Oczekiwaniu na dziecko" przeczytałam fajne zdanie, że nie tylko my śnimy o maleństwach, po 28tc kruszyny mają równiez fazę snu REM, i one też potrafią już śnić
więc może coś w tym jest, w połączeniu mama-dziecko.....
ja już prawie wszystko mam poprane i poprasowane, jeszcze może z 2 pralki zostało do "obrobienia".........
oczka mi się zamykają...................... -
A ja nie mam nic jeszcze gotowego
Zaczynamy się powoli rozglądać z mężem za panelami, chcę w odcieniach szarości, a ściany będą jasno żółte, takie pastelowe. Faktycznie pozmieniało mi się i nie będę mega zdobić pokoju. Jedyne z czego nie rezygnuję to naklejki 3 sów na ścianę i najprawdopodobniej Imię ale chciałabym takie właśnie z wypchaniem z filcu lub materiału, ale obawiam się, że sama nie dam rady...poza tym skąd wziąć to wypchanie do napisu?
Łóżeczko też upatrzone, link w ulubionych więc niebawem będę zamawiać : http://allegro.pl/show_item.php?item=4660819635
A komodę z przewijakiem ojciec mi zrobi z tej samej płyty co mamy szafę zabudowaną, żeby było na dłużej i pasowało.
A co do prania to sądzę, że w moim przypadku to będzie grudzień lub początek stycznia dopiero... -
MartaKD nie martw się ja też według prawie wszystkich kupuję za wcześnie, jak już pisałam nawet łóżeczko złożyliśmy, a przecież łóżeczko składa tata jak mama jest juz w szpitalu !! Taka zasada jest !!
Śliczne macie wózki, jak znajdę kabel od tel. to wkleję wózek Jaśka.
zielarka a co myślisz o zastapieniu chleba waflami ryżowymi ?? Bo ja też chciałabym zrezygnować z chleba, bo praktycznie na śniadanie i kolację jem chleb średnio po 3 kromki.MartaKD lubi tę wiadomość
-
Dostaje od czasu do czasu sms z promocjami do Smyka, jeżeli jesteście zainteresowane to od dziś do niedzieli -25% na wszystkie nieprzecenione ubrania, kod rabatowy: 60 0000 3311 4804 należy podać sprzedawcy przy kasie..
Chanela, polaola lubią tę wiadomość
-
Witam się i Ja;)
Cieszę się z udanych wizyt, te dni tak szybko mijająMi też bardzo podobają się wózeczki camarelo śliczne są, czekam do początku grudnia może jeszcze stanieją bo będą wchodziły modele 2015. Zazdroszczę że możecie urządzać pokoiki dla maluchów ja jeszcze szukam odpowiedniego mieszkania;)
Co do kręgosłupa poszłam wczoraj do rehabilitanta pomacał mnie, i okazało si ę że żebro przesunęło mi się i ,,zachacza,, o łopatkę!
pościskał-pomasował- bolało nie miłosiernie, ale jestem jak nowo narodzona;) nakleił plastry o których mówiła Chanela- dziękuje Ci złota kobieto gdyby nie ty to nawet bym nie wpadła na kinesjotaping i nie szukała pomocy u rehabilitanta ( byłam u jednego ok 2 miesiące temu skasował 100 zł i mówił mi tylko o tym żeby chodzić prosto, dużo leżeć, poczułam się oszukana). Gość wspaniały, wyszukałam go na forum swojego miasta, jego żonka również jest w ciąży i rodzi w styczniu umówiłam się z nim za tydzień, skasował tylko 50 zł a ja się w końcu wyspałam;)
Co do próbek ja zawsze dostaje od położnej u swojego ginekologa, kremiki, płyny, jakieś gazetki;)Chanela lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Może wasa lepsza? Te wafle ryżowe to srednio, bynajmniej patrząc na sklad. Ja znalazłam chleb z niskim indeksem ig, dla cujrxykow, bez żadnych slodsiłowni i jest spoko.
własnie czytam że wasa też niby mega kaloryczna, jakos nie chce mi się wierzyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 11:14
-
Ja dzisiejszy wzięłam się za pranie. Już druga tura się pierze.
Jeszcze zostalo z 6 pralek.
Pogoda taka ładna, że aż grzech nie skorzystać.
Może wyciagnę Męża popołudniu nad morze.
Kupiłam naklejki nad łóżeczko. Z Biedronki. Są batdzo fajne.0lgam, isabelle, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/081fa5267e5f.jpg
Chciałam zobaczyć czy wejdę w ciepłą sukienkęAg..., nix, Ewelina88, szpilka, marrtka, bluegirl89, isabelle, Malenq, kejti91, lwuska55592, polaola, MonikaDM, Agus89, jonka91, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynix wrote:Dziewczyny, z innej bajki- czy Wam też brzuch przeszkadza w siadaniu??? Siedzicie odgięte do tyłu czy tylko ja tak mam????
No ja też siedzę odgięta do tylu. A po jedzeniu Makabra!
No i po cichu Ci powiem Hihi że najlepiej sika mi się pod prysznicem
Haha! Ale wiesz, to tak tylko między namiEwelina88, Ag..., zielarka, bluegirl89, polaola, nix, MonikaDM, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Nix mam kumpele która miała rozszczep wargi i podniebienia, teraz taka laska ze nic nie widać a ma 27 lat,wiadomo kiedyś może do kosmetyki uwagi nie przywiązywali ale jak była nastolatka miała jeszcze w Polanicy operacje plastyczna i nie widać nic a nic po niej.mowi tez normalnie.
w dobie dzisiejszej kosmetyki to wszystko da się zrobić. A i zdrowa pewnie też będzie skoro będziecie to wszystko monitorować u lekarzy.nix lubi tę wiadomość