X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie badania.
    Moj gin jest generalnie bardzo delikatny i jak bada na fotelu to nic nie czuc. Ale jak mnie badali na porodowce, oceniali rozwarcie to bolalo jak nigdy. Pchali e paluchy tak gleboko, wczesniej badali mnie ci lekarze co byli teraz na sali i tak nie bolalo, widocznie tak jest jak badaja rozwarcie

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza i co teraz? zostawią Cię do rozwiązania? :/

• mitzula Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza666 wrote:
    Dobrze, że spakowałam dziś torbę, bo po wizycie wylądowałam w szpitalu z ciśnieniem 180/110.

Daj znać co Ci w szpitalu powiedzieli. Faktycznie ciśnienie mega wysokie...

Jak Zarobić Dodatkowe Pieniądze W Internecie? Sprawdzona Metoda!

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • Pati78 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grono szpitalnych styczniowek powieksza sie. Dzielne my!

dqprj44jo5rhodwq.png
  • mitzula Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba zaczynam panikować, boję się że sobie nie poradzę w nowej sytuacji...

Jak Zarobić Dodatkowe Pieniądze W Internecie? Sprawdzona Metoda!

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitzula wrote:
    ja chyba zaczynam panikować, boję się że sobie nie poradzę w nowej sytuacji...
    myślę ze chyba kazda z nas to teraz przezywa :/ boimy się nieznanego ale na pewno wszystkie sobie poradzimy! :)

• Hikaru Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba normalne że się boimy. Kurde wczoraj tak się zmęczyłam bo bylismy na zakupach, dosłownie padłam jak nieżywa, ani ręką ani nogą. Zaraz do laboratorium i ostatnie zakupy i gotowanie, ale większość robi M więc nie jest źle :)
    Wesołych Świąt dziewczyny, spokojnych i szczęśliwego rozwiązania :)

5d5226c818.png

<3 Leon <3 05.02.2016 4730g/62cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala_lady wrote:
    Beatrice jak tam sytuacja? :)
    Nic sie nie dzieje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka a jak twoj maluszek? Wrzuc nam tu jakas fotke ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze natasza i jak dzisiaj?

• magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasha ciśnienie bardzo wysokie - zastanawiam się czy maleństwo jest już z Tobą?

Piszecie o wiciu gniazda i porządkach świątecznych a mi się nic nie - dopadł mnie leń totalny....

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza trzymam kciuki!

• natasza666 Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ordynator stwierdził, że jak uda się szybko dobrać leki i dobrze na nie zareaguję, to z receptą wyjdę w Wigilię. Jak słabo zareaguję, to będą mnie trzymać aż do porodu, a jak nie uda się zbić, to od razu cc.
    Walczyli do 3 w nocy, bo nic nie działało, aż w końcu spadło :-D Także jeśli utrzyma się nisko, to jutro wyjdę. Wszystko się dziś okaże.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 10:33

p19udqk3vbg012ck.png
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza, obyś nie leżała w szpitalu na święta.
    Proszę tak Nas straszono, że nie donosimy się do terminu a tu dziś 39 tc nam wskoczył.
    Byłam rano na badaniach, awanturkę zrobiłam (mąż się śmieje, że dobrze, że w laboratorium a nie w domu) hahaha....

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Rose123 Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila8k a kto Cię tak zdenerwował?:)

Ja się szykuję do szpitala na niedzielę przez nadciśnienie...gin dała mi już skierowanie. Położna dziś powiedziała, że pewnie zrobią mi cesarskie cięcie jak jeszcze sie podniesie na oddziale (a tak było po ostatnim pobycie)..wiec cos czuje,ze bede rozpakowana w przysżłym tygodniu:)

natasza..zycze ci aby cie wypuscili...stres tu na pewno ma tez znaczenie bo u mnie zawsze cisnienie wyzsze jak sie czyms denerwuje..i kolo sie zamyka. Czlowiek chce sobie pomoc a nie jest w stanie yhhh

Noce juz ciezkie do przespania przez zgage i bol zoladka i milion mysli :) to sie musi kiedys skonczyc ..:)

atdc20mm0yebl2pl.png
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rose123 wrote:
    Kamila8k a kto Cię tak zdenerwował?:)

Ja się szykuję do szpitala na niedzielę przez nadciśnienie...gin dała mi już skierowanie. Położna dziś powiedziała, że pewnie zrobią mi cesarskie cięcie jak jeszcze sie podniesie na oddziale (a tak było po ostatnim pobycie)..wiec cos czuje,ze bede rozpakowana w przysżłym tygodniu:)

natasza..zycze ci aby cie wypuscili...stres tu na pewno ma tez znaczenie bo u mnie zawsze cisnienie wyzsze jak sie czyms denerwuje..i kolo sie zamyka. Czlowiek chce sobie pomoc a nie jest w stanie yhhh

Noce juz ciezkie do przespania przez zgage i bol zoladka i milion mysli :) to sie musi kiedys skonczyc ..:)
    Babka w laboratorium. Poszłam zrobić morfologię, mocz i powtórzyć HIV i HCV, a ona do mnie, że na HIV muszę mieć skierowanie ( byłam prywatnie), nagle się okazało, ze tylko to laboratorium potrzebuje skierowania, żadne inne nie wymaga tego! No to się wyżyłam.
    Mnie też ciężko spać, jak się dobrze ułożę, to moja mała wiercipięta mi doskwiera... Jak zmienię pozycję, to ona zadowolona a ja nie wyspana.

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Pati78 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze zwroty akcji nie tylko u mnie. Rano zabronili mi jesc i kazali czekac na wyniki prob watrobowych. Nagle wlecial lekarz, wzial mnie do badania, sprawdzil rozwarcie (wciaz na jeden palec) i kazal sie zbierac na porodowke na test oct. Ja nieprzytomna, bo nie wiem o co chodzi, salowa prosi, zebym rzeczy miala w jednym miejscu spakowane, jakbym musiala przenosic sie na porodowke. Zaczelam wrzucac rzeczy z szafki do torby, a ci mnie poganiaja. Na szczescie polozna na porodowce mega,wytlumaczyla mi wszystko. Dali mi oksytocyne w kroplowcw i w trakcie monitorowali ktg. Nic nie czulam, a ponoc niektore zwijaja sie z bolu. Wyszlo dobrze. Skutkiem ubocznym moze byc porod. Jak nie, to jutro dp domu. Jesli nie zaczne rodzic, to po swietach z powrotem i raczej cc. Ale stres!

dqprj44jo5rhodwq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezle Pati, czyli teraz wszystko sie moze zdarzyc:)

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak u kazdej z nas ;-)

dqprj44jo5rhodwq.png
  • Rose123 Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati....a ty tez z cisnieniem? Bo juz kurcze mi sie wszystko myli:-)

atdc20mm0yebl2pl.png
‹‹ 1107 1108 1109 1110 1111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ