Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b563b23d518.jpg
A co mi tam Fotki jeszcze z domu, czyli pewnie 37tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44e571b57ec9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 20:23
Beatrice, FasUla, tygrys73, Mama84, anulka557, MonikaDM, ania.g, grosz_ek, Aprilia, Rose123, Arga lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny śliczne brzuszki. Może znajdę chwilę w święta to też się pochwalę dziś cały dzień w kuchni, ciasteczka,sałatki, swojskie wędlinki na tapecie były
No i gratulacje nowym mamusiom szybkiego powrotu do domku z maluszkami życzęCóreczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje i duzo zdrówka dla nowych mamusiek☺
Okrąglutkie macie te brzuszki ☺
Też mam ostatnio problemy ze snem -długo nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to muszę wstać siusiu i potem znowu nie mogę zasnąć Liczę, że wkrótce to minie.
Wracam do pakowania prezentów. Od rana szykuje się młyn, więc pewnie looknę tu po świętych. Tak więc
zdrowych, wesołych, rodzinnych i spokojnych świąt Wam życzę ☺
-
nick nieaktualny
-
Beatrice szafa z bodzio meble :p
Fasula mi ostatni raz na prenatalnym określił drugi stopień no ale to był 31 TC. Myślę że na tym etapie już spokojnie może być trzeci..
Malalady pokazuj, tak się nie bawimy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 22:47
-
Beatrice wrote:Natalka a jak twoj maluszek? Wrzuc nam tu jakas fotke
U nas wszystko ok. Ostatnie dwa dni nie spal i plakal bolal go brzuszek, to nie byky kolki ale chyba gazy sie zbieraly. Meczace takie marudzenie dzis bylismy u pani profesor okulistki. Z oczkami wszystko w normie. 3 minuty badania i 200zl wydalim za miesiac kontrola u niej ale mam termin na nfz. A teraz jestesmy juz u moich rodzicow na swieta.
W ogole macie piekne brzuszki, cudownie wygladacie. Niech maluchy przeczekaja swieta i potem wychodza na swiat. A wy sie najedzcie pierogow i innych cudow. Ja przez to ze tak plakal teraz jem bardzo delikatnie. Nie chce wprowadzac szybko nowych pokarmow bo jako wczesniak moze jelitka ma wrazliwsze. Aha no i waga z wczoraj 2520g, czyli prawie 200g w tydzien przybylo:-)FasUla, Pati78, Felicity, ania.g, bacha8709, monika_89, Beatrice, anulka557, Aprilia, mala_lady, natasza666, grosz_ek lubią tę wiadomość
-
Natalka maluszek cudowny!
Wczoraj spakowałam torbę do szpitala i prawie sie poplakalam, bo zdalam sobie sprawe, ze porod tuz tuz...a ja nawet nie wiem czy bede rodzic sn czy przez cc. Decyzja zapadnie w przyszlym tygodniu...jedyne co wiem to nawet jezeli sn to porod bedzie wywolywany wczesniej pod kontrola (przez problemy z nerka) i tego wywolywania boje sie najbardziej[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Felicity widzę że nie tylko ja nie mogę spać... kurczę nie wiem dlaczego, czy ja już się tak stresuje? Nic zabieram się za pichcenie w kuchni muszę być jeszcze cicho żeby męża nie zbudzić, niech się wyśpi póki może
Nie wiem czy będę miała dzisiaj czas zaglądać na forum dlatego już teraz życzę Wam wszystkiego co najlepsze na te święta. Oby spełniły się Wasze wszystkie marzenia lekkich i przyjemnych porodów oraz szybkiego powrotu do domu.Felicity, bacha8709, anulka557, Aprilia, FasUla lubią tę wiadomość
-
Felicity wszystko dobrze
Od 18.12 jestesmy w domku maly jest bardzo grzeczny, malo placze, duzo spi. W zasadzie po jedzeniu mamy spokoj do nastepnego karmienia a je co 2-3h wiec nawet mozna cos w domu zrobic. Na biezaco sprzatam lekkie rzeczy, piore, wczoraj upieklam sernik i piernik, dzis makowcd bede robic a maz pokroi warzywa na salatke
Maly przybiera pieknie na wadze, w gornej granicy normy a norma jest dla donoszonych dzieci 3,5kg!
Przy wypisie wazyl 2220 a wczoraj 2400
Zakochani jestesmy w nim na zabojbacha8709, Felicity, mitzula, monika_89, anulka557, Aprilia, FasUla, natalka0887 lubią tę wiadomość
-
Ja tez Kochane zycze Wam spokojnych i radosnych Swiat Bozego Narodzdnia. Niech dzieciaczczki rosna zdrowo, a te w dwupaku aby mialy lekkie porody i szybko wrocily do domu (tego i sobie życzę). Wesolych Świat: )
mitzula, Rose123, anulka557, Aprilia, FasUla lubią tę wiadomość