X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Rose123 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego dla malych krasnali i dla dzielnych mam!:-) Dla zapakowanych,w tym i dla mnie jak najmniej bolesnych porodow!:-) zjedzmy dzis jeszcze cos dobrego bo pozniej bedzie z tym pewnie maly problem:-)

Ho ho ho Merry Christmas!:-***

Felicity, anulka557, Aprilia, FasUla lubią tę wiadomość

atdc20mm0yebl2pl.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka jesteś w tej samej sytuacji co ja nie wiadomo czy sn czy cc. Okaże się w szpitalu. Na chwilę obecną wywołujemy szybciej a jak mnie kroplówki nie ruszą to dalej nie wiadomo czy każą mi czekać czy CC :/

natalka sliczny synek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja również wam życzę zdrowych, wesołych świąt, żeby dzieciaczki urodziły się silne i zdrowe, a porody przebiegły szybko i bez komplikacji :D

mąż mi non stop wróży,że dziś urodzę! a rano pierwszy raz miałam taki śluz? jak woda.. będą jaja jak wykracze :D

Aprilia, mala_lady, Rose123 lubią tę wiadomość

• Aprilia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja dołączam się do życzeń, radosnych zdrowych i spokojnych świąt, szybkich i bezproblemowych porodów, zdrowych dzieciaczków a dla rozpakowanych dużo radości z pierwszych wspólnych świąt i pięknych wrażeń :) Łączę się z tymi z was, które spędzają święta w szpitalu. Już niedługo zostaniemy nagrodzone :)

FasUla, anulka557, Rose123 lubią tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez zycze wam kochane wszystkiego dobrego, a przedewszystkim zdrowka dla was i maleństw:))
    Kurcze...cała ciąże sie 3malam a tu w nocy budzi mnie bol gardła i takie dziwnie sie czuje jakby mnie rozbieralo:/// ehh...koncowka ciazy, musze sie jakos kurować, ale jak?? Czym??

anulka557 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez wszystkim zycze zdrowych i spokojnych swiat, lekkich porodów, zdrowych dzieciaczków a mamusiom zeby kazdy dzien był jeszcze piękniejszy:)
    Ania ja tez jestem teraz chora, ponoc nie przeszkadza to w porodzie czy karmieniu;)
    Wesołych Swiat!

anulka557, Rose123 lubią tę wiadomość

• Aprilia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj miałam usg i niespodzianka-mały się obrócił... ale do pozycji pośladkowej :P Czyli z trzech możliwych pozycji w brzuszku zaliczył już te dwie nieprawidłowe haha ;) To teraz czekamy na tą prawidłową ;) A tak na serio to mały narobił mi nadziei. Pani doktor, która robiła usg stwierdziła, że jeszcze nic nie jest przesądzone, ma jeszcze tyle miejsca, że może się obróci główkowo i będzie szansa na naturalny poród. Może synuś po prostu wie, że to jeszcze nie jego czas i zrobi to wtedy, gdy uzna, że jest już gotowy ;) Oby tylko nic się nie zadziało i nie chcieli mnie rozpakować wcześniej.

FasUla lubi tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś myślałam, ze to juz - bóle okresowe, kręgosłup - masakra.

Natalka, a czy szczepilas małego w szpitalu? Pytałaś czy Twoja niedoczynnosc (ryzyko, ze on tez ma hipotyreoze) sa przeciwwskazaniem?

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • mala_lady Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt :)

anulka557, Rose123 lubią tę wiadomość

bbe73a0022.png
  • Aprilia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dziś mamy ciążę donoszoną!!! :D
    Witamy 38 tydzień :)

anulka557, Ania:D, Rose123, FasUla, Felicity lubią tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilia wrote:
    Ja wczoraj miałam usg i niespodzianka-mały się obrócił... ale do pozycji pośladkowej :P Czyli z trzech możliwych pozycji w brzuszku zaliczył już te dwie nieprawidłowe haha ;) To teraz czekamy na tą prawidłową ;) A tak na serio to mały narobił mi nadziei. Pani doktor, która robiła usg stwierdziła, że jeszcze nic nie jest przesądzone, ma jeszcze tyle miejsca, że może się obróci główkowo i będzie szansa na naturalny poród. Może synuś po prostu wie, że to jeszcze nie jego czas i zrobi to wtedy, gdy uzna, że jest już gotowy ;) Oby tylko nic się nie zadziało i nie chcieli mnie rozpakować wcześniej.
    a to cudak mały :D no to oby jeszcze się przekręcił ;)

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych, spokojnych Swiat dla Was wszystkich! Ja wychodze na wlasne zadanie, nie bylo ordynatora i dyzurna lekarka troche sie bala. Po badaniu powiedziala, ze jest ok, takze tylko podpisalam cyrograf i wracam pojutrze na ktg kontrolne. Wtedy sie okaze.

Rose123, FasUla lubią tę wiadomość

dqprj44jo5rhodwq.png
  • Mama84 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świat, bezkomplikacyjnych porodów i ślicznych zdrowych bobasków :)

Rose123 lubi tę wiadomość

klz9mg7y5m6gti11.png
    km5suay35zp2gug7.png
    Aniołek 11.01.2015 [*] 7 tc
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Ja dziś myślałam, ze to juz - bóle okresowe, kręgosłup - masakra.

Natalka, a czy szczepilas małego w szpitalu? Pytałaś czy Twoja niedoczynnosc (ryzyko, ze on tez ma hipotyreoze) sa przeciwwskazaniem?
    Tak, maly byl szczepiony. W sumke to nawet nie pomyslalam zeby zapytac. Ale ta moja niedoczynnosc to taka niepewna bo teraz tsh mam 1,2 chyba. Edno zmniejszyla mi dawke leku na 12,5 i za miesiac mam do niej isc na kontrol. Mam nadzieje ze to tylko ciazowa przypadlosc i bede mogla odstawic leki

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • AgataN. Koleżanka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesolych Swiat spedzonych w milej rodzinnej atmosferze!My w tym roku we dwoje (jeszcze)spedzamy je na oczekiwaniu,niech nasza gwiazdka pojawi sie najlepiej po sylwestrze:) Wczoraj troche pichcilam,postalam w kuchni ale jak zwykle spac nie moglam bo mi goraco jest przed snem,potem wstalam na siusiu o 2:30i do 6:00 meczylam sie zeby zasnac,bo jakis straszny katar mnie meczyl.Wypilam gorace mleko z miodem i pospalam jeszcze do 9:30..okropne sa te nocki ostatnio,to wszystko chyba stres

• AgataN. Koleżanka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesolych Swiat spedzonych w milej rodzinnej atmosferze!My w tym roku we dwoje (jeszcze)spedzamy je na oczekiwaniu,niech nasza gwiazdka pojawi sie najlepiej po sylwestrze:) Wczoraj troche pichcilam,postalam w kuchni ale jak zwykle spac nie moglam bo mi goraco jest przed snem,potem wstalam na siusiu o 2:30i do 6:00 meczylam sie zeby zasnac,bo jakis straszny katar mnie meczyl.Wypilam gorace mleko z miodem i pospalam jeszcze do 9:30..okropne sa te nocki ostatnio,to wszystko chyba stres

Rose123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie chyba rozkłada powaznie...temperatury nie mam ale bol gardła i to uczucie jakby mi cos po kościach łaziło:((( nos jakby przytkany...ehh...cała ciąże nic nie było to teraz pod koniec:(((mam nadzieje ze obejdzie sie bez antybiotyku:(((bo nie chciała bym małego faszerować juz odrazu w brzuszku:((( święta sie szykują straszne:////

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę Wam radosnych i spokojnych świąt a przede wszystkim zdrówka dla Waszych maleństw które już są na świecie i dla tych które dopiero zamierzają się pojawić! :)

my dostaliśmy dzis prezencik w postaci wózka :D (kurier przywiózł)
    Jako noworoczny i główny prezencik mogłaby się pojawić Julka :D

• mimi87 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie styczniowki życzę wam dużo szczęścia w święta. Rozpakowanym pociechy z dzieciaczkow a ciezarowkom dużo cierpliwości :)

Felicity, AgataN., bacha8709 lubią tę wiadomość

synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia <3
    zi13sek22ff6wp77.png
    nasz Bartuś
    ex2bwn156t8mofjo.png
  • AnaR Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane życzymy Wam duzo radosci i spokoju:)

geeky-2017-12-21.jpg
    nzjdqqmzsy5sbehi.png
    Uleczka 29.01.2016
‹‹ 1110 1111 1112 1113 1114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ