Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego dobrego dla malych krasnali i dla dzielnych mam! Dla zapakowanych,w tym i dla mnie jak najmniej bolesnych porodow! zjedzmy dzis jeszcze cos dobrego bo pozniej bedzie z tym pewnie maly problem:-)
Ho ho ho Merry Christmas!:-***Felicity, anulka557, Aprilia, FasUla lubią tę wiadomość
-
magdalenka_ka jesteś w tej samej sytuacji co ja nie wiadomo czy sn czy cc. Okaże się w szpitalu. Na chwilę obecną wywołujemy szybciej a jak mnie kroplówki nie ruszą to dalej nie wiadomo czy każą mi czekać czy CC
natalka sliczny synek13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyi ja również wam życzę zdrowych, wesołych świąt, żeby dzieciaczki urodziły się silne i zdrowe, a porody przebiegły szybko i bez komplikacji
mąż mi non stop wróży,że dziś urodzę! a rano pierwszy raz miałam taki śluz? jak woda.. będą jaja jak wykraczeAprilia, mala_lady, Rose123 lubią tę wiadomość
-
I ja dołączam się do życzeń, radosnych zdrowych i spokojnych świąt, szybkich i bezproblemowych porodów, zdrowych dzieciaczków a dla rozpakowanych dużo radości z pierwszych wspólnych świąt i pięknych wrażeń Łączę się z tymi z was, które spędzają święta w szpitalu. Już niedługo zostaniemy nagrodzone
FasUla, anulka557, Rose123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa rowniez zycze wam kochane wszystkiego dobrego, a przedewszystkim zdrowka dla was i maleństw:))
Kurcze...cała ciąże sie 3malam a tu w nocy budzi mnie bol gardła i takie dziwnie sie czuje jakby mnie rozbieralo:/// ehh...koncowka ciazy, musze sie jakos kurować, ale jak?? Czym??anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tez wszystkim zycze zdrowych i spokojnych swiat, lekkich porodów, zdrowych dzieciaczków a mamusiom zeby kazdy dzien był jeszcze piękniejszy:)
Ania ja tez jestem teraz chora, ponoc nie przeszkadza to w porodzie czy karmieniu;)
Wesołych Swiat!anulka557, Rose123 lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj miałam usg i niespodzianka-mały się obrócił... ale do pozycji pośladkowej Czyli z trzech możliwych pozycji w brzuszku zaliczył już te dwie nieprawidłowe haha To teraz czekamy na tą prawidłową A tak na serio to mały narobił mi nadziei. Pani doktor, która robiła usg stwierdziła, że jeszcze nic nie jest przesądzone, ma jeszcze tyle miejsca, że może się obróci główkowo i będzie szansa na naturalny poród. Może synuś po prostu wie, że to jeszcze nie jego czas i zrobi to wtedy, gdy uzna, że jest już gotowy Oby tylko nic się nie zadziało i nie chcieli mnie rozpakować wcześniej.
FasUla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAprilia wrote:Ja wczoraj miałam usg i niespodzianka-mały się obrócił... ale do pozycji pośladkowej Czyli z trzech możliwych pozycji w brzuszku zaliczył już te dwie nieprawidłowe haha To teraz czekamy na tą prawidłową A tak na serio to mały narobił mi nadziei. Pani doktor, która robiła usg stwierdziła, że jeszcze nic nie jest przesądzone, ma jeszcze tyle miejsca, że może się obróci główkowo i będzie szansa na naturalny poród. Może synuś po prostu wie, że to jeszcze nie jego czas i zrobi to wtedy, gdy uzna, że jest już gotowy Oby tylko nic się nie zadziało i nie chcieli mnie rozpakować wcześniej.
-
Zdrowych, spokojnych Swiat dla Was wszystkich! Ja wychodze na wlasne zadanie, nie bylo ordynatora i dyzurna lekarka troche sie bala. Po badaniu powiedziala, ze jest ok, takze tylko podpisalam cyrograf i wracam pojutrze na ktg kontrolne. Wtedy sie okaze.
Rose123, FasUla lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:Ja dziś myślałam, ze to juz - bóle okresowe, kręgosłup - masakra.
Natalka, a czy szczepilas małego w szpitalu? Pytałaś czy Twoja niedoczynnosc (ryzyko, ze on tez ma hipotyreoze) sa przeciwwskazaniem?
-
Wesolych Swiat spedzonych w milej rodzinnej atmosferze!My w tym roku we dwoje (jeszcze)spedzamy je na oczekiwaniu,niech nasza gwiazdka pojawi sie najlepiej po sylwestrze:) Wczoraj troche pichcilam,postalam w kuchni ale jak zwykle spac nie moglam bo mi goraco jest przed snem,potem wstalam na siusiu o 2:30i do 6:00 meczylam sie zeby zasnac,bo jakis straszny katar mnie meczyl.Wypilam gorace mleko z miodem i pospalam jeszcze do 9:30..okropne sa te nocki ostatnio,to wszystko chyba stres
-
Wesolych Swiat spedzonych w milej rodzinnej atmosferze!My w tym roku we dwoje (jeszcze)spedzamy je na oczekiwaniu,niech nasza gwiazdka pojawi sie najlepiej po sylwestrze:) Wczoraj troche pichcilam,postalam w kuchni ale jak zwykle spac nie moglam bo mi goraco jest przed snem,potem wstalam na siusiu o 2:30i do 6:00 meczylam sie zeby zasnac,bo jakis straszny katar mnie meczyl.Wypilam gorace mleko z miodem i pospalam jeszcze do 9:30..okropne sa te nocki ostatnio,to wszystko chyba stres
Rose123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie chyba rozkłada powaznie...temperatury nie mam ale bol gardła i to uczucie jakby mi cos po kościach łaziło:((( nos jakby przytkany...ehh...cała ciąże nic nie było to teraz pod koniec:(((mam nadzieje ze obejdzie sie bez antybiotyku:(((bo nie chciała bym małego faszerować juz odrazu w brzuszku:((( święta sie szykują straszne:////
-
nick nieaktualnyJa również życzę Wam radosnych i spokojnych świąt a przede wszystkim zdrówka dla Waszych maleństw które już są na świecie i dla tych które dopiero zamierzają się pojawić!
my dostaliśmy dzis prezencik w postaci wózka (kurier przywiózł)
Jako noworoczny i główny prezencik mogłaby się pojawić Julka