Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesolgo karpia,Mamuski
Widze,ze sporo styczniowek sie pospieszyloMozliwe,ze i ja bede grudniowa styczniowka, bo we wtorek mielismy ostanie USG i lekarz powiedzial, ze to juz moze byc lada dzien,bo szyjka zanikajaca i rozwiera sie
Zaraz po badani zreszta polecialo troche krwi, a do dzis mam male brazowe plamienia, wiec lezakuje...i szlag mnie juz trafia z tych nudow
Zdroweczka :* Pamietam o Was -
Wesołych Świąt!
A ja ciągle w szpitalujak mi obniżyli wreszcie ciśnienie, to małemu na ktg spadło tętno do 50, później miał za płaski wykres i nas obserwują. A ja po tych lekach na nadciśnienie śpię prawie w kolko, wiec nawet czas mi jakoś leci. Przesypiam cały pobyt
Lekarze dziś z 10 razy zmieniali zdanie. I tak co godzinę albo "wychodzi pani", albo "rodzimy". -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Wesołych świąt!
Jestem z sierpniówek 2016... Wy jesteście bardziej w temacie i na pewno orientujecie się jak to jest z macierzyńskim (dla osób na umowie zleceniu/niepracujących) w 2016 roku? Weszło to 1000zł/miesiąc?
Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania!! -
Ja Wam nawet życzeń świątecznych nie złożyłam. ! (głupia ja
)
Także kochane życzę Wam zdrowych i spojonych świąt szczęśliwych rozwiązań a mamusiom zdrowych dzieciątek. :*
No właśnie komu ten tysiąc będzie się należał bo jedni mówią tak drudzy takWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:15
Summerka lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Natasza, rozumiem Twoj nastroj, bo nawialam ze szpitala by uniknac takiej hustawki. Jednak u Ciebie bezpieczniej jest byc pod stala kontrola. U mnie tez wyglada na to, ze woleliby, zeby samo sie rozkrecilo niz robic ciecie. A czekanie w napieciu nie jest fajne. Ja czasem musze sobie dociskac glowice ktg, bo maly sie wierci i zapis ginie, moze tez pokombinuj?
-
nick nieaktualny
-
Jak się powtórzy drugi raz taki spadek tętna, to zrobią cc. Jak będzie normalny zapis ktg, to puszcza do domu z lekami. Ale zapis jest do dupy, jednak nie zagrażający życiu, wiec nadal czekają w którą pójdzie stronę. A nie idzie w żadną, ciągle jest taki sam. Ciągle wiec jest równie prawdopodobne to, że wyjdę, jak to, że urodze...