Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam, ze sudocrem może być stosowany w ciąży. Mysle, ze mogłabyś spróbować, ja uwielbiam ten krem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj converse90 :* chyba każda z nas tak miała na początku :) ja po moim pobycie w szpitalu cały czas sie schizuje jak ide do toalety :/

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity mam nadzieję, że plamienia już skończyły sie na dobre i że wszystkie przestaniemy o tym myśleć! !;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    converse90 wrote:
    Felicity mam nadzieję, że plamienia już skończyły sie na dobre i że wszystkie przestaniemy o tym myśleć! !;)
    tez mam taką nadzieję :)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Converse czekaliśmy tu na Ciebie :*

converse90 lubi tę wiadomość

preg.png
  • converse90 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Morwa, bardzo mi miło to czytać:D jak się czujesz? Trzymam kciuki za bete!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Converse witaj :* super ze sie wam udalo :) gratki!
    Skad jestes?

Palvin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Converse witaj :* super ze sie wam udalo :) gratki!
    Skad jestes?
    Dziękuję:* jestem z zachodniopomorskiego; ) trochę a już tu popisalyscie! Nie wiem jak to nadrobie:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Converse. na spokojnie jako lekturka na wieczor :) ale tez nie musisz nadrabiac jak nie chcesz. i tak pewnie nie zapamietasz wszystkiego :D

converse90, Palvin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj converse :) mnie też wysypuje co chwile na twarzy :/

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    converse90 wrote:
    Dziękuję Morwa, bardzo mi miło to czytać:D jak się czujesz? Trzymam kciuki za bete!
    W sumie to dobrze , piersi tylko bolą i od czasu do czasu coś zakłuje w podbrzuszu jakby mi ktoś igłę wbijał . Od czasu do czasu ból jak na @ . Także nie jest źle :) a ty jak się czujesz ?

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny :) Jutro uzupelnie liste.
    Spijcie dobrze :*

Palvin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja nieśmiało doczepiam się do styczniówek ☺ termin z owu na 22.01. Mam nadzieję że tym razem wszystko pójdzie dobrze i że wytrzymam spokojnie do stycznia. Jestem z wawy mam 25 lat a mój mężuś 32 a razem jesteśmy już prawie 8 lat.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wysypalo jeszcze przed spodziewana @ na szyi co dla mnie było nowością i do tej pory jeszcze coś tam mam :p

preg.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe Styczniówki! :) <3

• Morwa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Carmen dobrze Cię widzieć :) napewno teraz wszystko będzie dobrze i wszystkie dotrwamy do stycznia :*

preg.png
  • Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tylko na czole maleńkie pryszczki. Ale jest ich trochę. :(

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wysypalo na plecach, ale tak okropnie!;/
    Morwa- ja często sikam i też czuję że coś TAM sie dzieje i takjak pisałam wyżej mam schize, że okres dostałam, ale to śluz lekki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też wysypało strasznie na szyji też. Z objawów jeszcze nic nie mam tylko zwiększona senność u mnie ciąża leżąca i zero seksu a w 12 tygodniu sew będe miała założony.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam listę:)
    musiałam podzielić na trzy tabele, bo inaczej się nie da. Beatrice, możesz wstawić na pierwszą stronę, a Was dziewczyny zachęcam do wpisywania się:)
    Płeć dziecka będziemy uzupełniać, jak ją poznamy:)

https://docs.google.com/document/d/1w-faSoO5qnIk2eioCJC6eyO5g-XHNRoOYNygR6MWHos/edit?usp=sharing

wystarczy, że uzupełnicie swoje dane - zapisywanie jest automatyczne, nic nie trzeba klikać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 23:32

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ