X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam, ze sudocrem może być stosowany w ciąży. Mysle, ze mogłabyś spróbować, ja uwielbiam ten krem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj converse90 :* chyba każda z nas tak miała na początku :) ja po moim pobycie w szpitalu cały czas sie schizuje jak ide do toalety :/

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity mam nadzieję, że plamienia już skończyły sie na dobre i że wszystkie przestaniemy o tym myśleć! !;)

Felicity lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    converse90 wrote:
    Felicity mam nadzieję, że plamienia już skończyły sie na dobre i że wszystkie przestaniemy o tym myśleć! !;)
    tez mam taką nadzieję :)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Converse czekaliśmy tu na Ciebie :*

converse90 lubi tę wiadomość

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Morwa, bardzo mi miło to czytać:D jak się czujesz? Trzymam kciuki za bete!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Converse witaj :* super ze sie wam udalo :) gratki!
    Skad jestes?

Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Converse witaj :* super ze sie wam udalo :) gratki!
    Skad jestes?
    Dziękuję:* jestem z zachodniopomorskiego; ) trochę a już tu popisalyscie! Nie wiem jak to nadrobie:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Converse. na spokojnie jako lekturka na wieczor :) ale tez nie musisz nadrabiac jak nie chcesz. i tak pewnie nie zapamietasz wszystkiego :D

converse90, Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj converse :) mnie też wysypuje co chwile na twarzy :/

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    converse90 wrote:
    Dziękuję Morwa, bardzo mi miło to czytać:D jak się czujesz? Trzymam kciuki za bete!
    W sumie to dobrze , piersi tylko bolą i od czasu do czasu coś zakłuje w podbrzuszu jakby mi ktoś igłę wbijał . Od czasu do czasu ból jak na @ . Także nie jest źle :) a ty jak się czujesz ?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny :) Jutro uzupelnie liste.
    Spijcie dobrze :*

Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja nieśmiało doczepiam się do styczniówek ☺ termin z owu na 22.01. Mam nadzieję że tym razem wszystko pójdzie dobrze i że wytrzymam spokojnie do stycznia. Jestem z wawy mam 25 lat a mój mężuś 32 a razem jesteśmy już prawie 8 lat.

Beatrice lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wysypalo jeszcze przed spodziewana @ na szyi co dla mnie było nowością i do tej pory jeszcze coś tam mam :p

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe Styczniówki! :) <3

• Morwa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Carmen dobrze Cię widzieć :) napewno teraz wszystko będzie dobrze i wszystkie dotrwamy do stycznia :*

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tylko na czole maleńkie pryszczki. Ale jest ich trochę. :(

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wysypalo na plecach, ale tak okropnie!;/
    Morwa- ja często sikam i też czuję że coś TAM sie dzieje i takjak pisałam wyżej mam schize, że okres dostałam, ale to śluz lekki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też wysypało strasznie na szyji też. Z objawów jeszcze nic nie mam tylko zwiększona senność u mnie ciąża leżąca i zero seksu a w 12 tygodniu sew będe miała założony.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam listę:)
    musiałam podzielić na trzy tabele, bo inaczej się nie da. Beatrice, możesz wstawić na pierwszą stronę, a Was dziewczyny zachęcam do wpisywania się:)
    Płeć dziecka będziemy uzupełniać, jak ją poznamy:)

https://docs.google.com/document/d/1w-faSoO5qnIk2eioCJC6eyO5g-XHNRoOYNygR6MWHos/edit?usp=sharing

wystarczy, że uzupełnicie swoje dane - zapisywanie jest automatyczne, nic nie trzeba klikać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 23:32

Felicity, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość

‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ