Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Bejka witaj :* gratulacje. Kiedy bedziesz znala wyniki bety? Na ktorego stycznia ci wstepnie wyszlo?
skad jestes?Beatrice, Morwa lubią tę wiadomość
21 tydzień ciąży -
nick nieaktualny
-
Witaj Bejka kojarzę Cię z wątku w oczekiwaniu na okres czy jakoś tak trochę was poczytałam bo tam była Nataliano, która zaprosiła wtedy do przyjaciółek i prosiłam aby porobiło badania tsh anty TPO I inne takie i niestety się nie pomyliłam wyszło jej zupełnie to co myślałam z czym sama musiałam się zmagać.
-
nick nieaktualnyWlasnie mieli ich nie znac w tej debacie. Ale to niemozliwe zeby Bronek nauczyl sie mowic tak nagle...
ciekawe czy jutro mdlosci znowi rano mnie powitaja czy to takie jednodniowe.
Ciesze sie ze nas sie tutaj tyle zbiera. Jednak fajnje jest moc popisac sobie z kobitkami w tym samym czasie ciazy podobne watpliwosci,problemy,sytuacjs
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Viki wrote:Oglądam. Komedia, ale Bronek chyba się cały tydzień uczył mówić
Oj mdłości mnie męczą. I kłucie w pochwie mam takie nieprzyjemne. Wy też? -
Ale naprodukowałyście!
ja byłam u teściów na imieninach teściówki, nic nie mówiliśmy, nikt sie nie domyslił
Siostrzeniec TŻta to mnie tak dziś wymęczył, że szok, bawiliśmy się parę godzin, a jest tak kochany, że marzę o takim dziecku. Chociaż jak mi chuchnął kabanosem w twarz, to myślałam, że zwrócę cały obiad, hahaha Mdłości męczą, ale takimi falami i nie są niby intensywne, tylko takie 'przytłumione'. Staram się wtedy szybko pomyśleć o czymś innym, bo jak się na tym skupiam, to zaraz mnie ciągnie na wymioty.
Co do seksu, to hmmm, my uprawiamy, ale teraz mnie trochę przestraszyłyście, że wiele z Was ma zakaz, a ja w sumie jeszcze nie byłam u lekarza...
Marta880, moj mąż też marzył o dziecku przed 30tką i wydawało się to takie nierealne, a jednak! Dzieć urodzi sie w styczniu,a mąż z maja
Nam się udało w 1cs.
Ja jutro wybieram się do endokrynologa, bo swego czasu miałam podwyższone FT3 i mikroguzki na tarczycy, brałam Jodid. Potem to zaniedbałam, bo endo b. dobra, ale 300zł za wizytę.. A teraz się dostałam na NFZ na jutro, dzwoniłam jakoś w marcu, więc b. krótko czekałam.
W lutym miałam TSH 1,8 a teraz zrobiłam i już 2,1 - może przez fasolkę.
Mama84, na zaparcia to przede wszystkim musisz pić dużo wody mineralnej. Postaraj się wypijać co najmniej te 1,5l dziennie. Bo to jakby 'rozrzedza' ten kał.
Dobre są tez jabłka, śliwki suszone.
Co do lekarza, to nie wiem na kiedy się umawiać? Nie wiem, czy lecieć w przyszły wtorek? Czy poczekać jeszcze trochę?
Wiek ciąży jest zróżnicowany:
wg OM: 5 tydzień: (4 t 6d)
wg owu wyznaczonej przez ovu: 4 tydzień (3t 4d)
wg owu, która była wg mnie kiedy indziej: 5 tydzień (4t 3d)
Więc na tej podstawie, kiedy radzicie się umówić do lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:11
-
Mam do was pytanie jak jutro robię betę to następna powinnam zrobić w czwartek czy mogę zrobić ja w środę? W środę będzie wiarygodna tzn jej przyrost? Bo obawiam się ,że jak zrobię w czwartek to nie dostane wyników do wizyty, która również jest w czwartek. A mam wizytę u Endo-ginekologa i chciałam już z czymś tam iść aby ustalić pierwszą wizytę
-
nick nieaktualny