Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe styczniówki!
Ja miałam wczoraj bardzo kiepski dzień. Nie dałam już rady... Nie dość, że bolała mnie głowa, to jeszcze zaszkodziło mi coś zjedzonego na kolacji. Męczyłam się z bólami do 3 w nocy i co mi pomogło- zwrócenie całej zawartości żołądka.
Wpisałam się na listę
https://docs.google.com/document/d/1w-faSoO5qnIk2eioCJC6eyO5g-XHNRoOYNygR6MWHos/edit?usp=sharing
-
naali13 wrote:Liskova kurde szkoda .. ;/ My mamy opcje wyników przez internet...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Anulka,ja tez plamie, a wizyta dopiero jutro teraz w pracy siedze. Bedzie dobrze! Boli Cie brzuch? Bo mnie nie
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Ja sie waham cxy jechac do szpitala po pracy czy czekac na wizyte jutro
-
Hej, a ja dzisiaj byłam na badaniach krwi i wydałam sporo ale przynajmniej mam sporo badań już z głowy oczywiście robiłam tez pierwszą betę następna w środę jutro będą pewnie wszystkie wyniki od rana na stronie
Monika witaj :* ty kiedy masz wyniki dzisiaj czy jutro ? Mamy ten sam termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:04
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie styczniówki
Jest to moja pierwsza ciążą i jestem zarazem strasznie szczęśliwa i strasznie zdezorientowana
Ciągle nie dochodzi do mnie, że się udało Cieszę się podwójnie bo sama urodziłam się w styczniu i jest to dla mnie bardzo miły prezent urodzinowy
Jestem na etapie poszukiwania wszelkich informacji i wybierania lekarza prowadzącego co coraz bardziej mnie przerasta.
Jednym słowem czuję się jak we śnie.
Morwa, Vuko, Marta8880, lucy1983, Arizona_R, Beatrice, Aprilia lubią tę wiadomość
-
Vuko jak te plamienia wyglądają inaczej niż zwykle albo jest ich więcej to jedz dzisiaj a jak są takie jak były to poczekaj do jutra wiadomo ,że każdy się martwi ale czasami nie ma co panikować bo stres bardziej szkodzi . Obserwuj się i w razie wu jedź
Vuko lubi tę wiadomość