Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe styczniówki!
Ja miałam wczoraj bardzo kiepski dzień. Nie dałam już rady... Nie dość, że bolała mnie głowa, to jeszcze zaszkodziło mi coś zjedzonego na kolacji. Męczyłam się z bólami do 3 w nocy i co mi pomogło- zwrócenie całej zawartości żołądka.
Wpisałam się na listę
https://docs.google.com/document/d/1w-faSoO5qnIk2eioCJC6eyO5g-XHNRoOYNygR6MWHos/edit?usp=sharing

-
Jakbym wiedziała, że tu taki problem, to bym nie robiła tam.. Pytałam i przez net akurat nie mają, ale mówiła, że przez telefon, no to myślę - spoko, rano zadzwonię ile beta, a we wtorek odbiorę, bo mam i tak wyniki dziadka stamtąd odebrać. A tak to muszę dzisiaj jechać po betę i jutro po jego wyniki..naali13 wrote:Liskova kurde szkoda .. ;/ My mamy opcje wyników przez internet...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywczoraj dosyć mnie pobolewał, tak jak na @, dziś też troche, ale zdecydowanie mniej, ciągnie raz z jednej, raz z drugiej...ja wizyte planową mam za tydzień dopieroVuko wrote:Anulka,ja tez plamie, a wizyta dopiero jutro
teraz w pracy siedze. Bedzie dobrze! Boli Cie brzuch? Bo mnie nie
-
nick nieaktualnykurcze ja chyba nie pomoge, zależy jak czujesz, jak nic Cię nie boli, jest jak było to może poczekaj? ja to nawet jakbym chciała jechać na szpital to mało realne bo nie mam co z dziećmi zrobić, już i tak mąż musi kombinować, żeby przed 17 przyjechać i z nimi posiedzieć, żebym mogła do gin pojechaćVuko wrote:Ja sie waham cxy jechac do szpitala po pracy czy czekac na wizyte jutro
-
Hej, a ja dzisiaj byłam na badaniach krwi i wydałam sporo ale przynajmniej mam sporo badań już z głowy
oczywiście robiłam tez pierwszą betę następna w środę
jutro będą pewnie wszystkie wyniki od rana na stronie 
Monika witaj :* ty kiedy masz wyniki dzisiaj czy jutro ? Mamy ten sam termin porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:04
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie styczniówki

Jest to moja pierwsza ciążą i jestem zarazem strasznie szczęśliwa i strasznie zdezorientowana
Ciągle nie dochodzi do mnie, że się udało
Cieszę się podwójnie bo sama urodziłam się w styczniu i jest to dla mnie bardzo miły prezent urodzinowy 
Jestem na etapie poszukiwania wszelkich informacji i wybierania lekarza prowadzącego co coraz bardziej mnie przerasta.
Jednym słowem czuję się jak we śnie.
Morwa, Vuko, Marta8880, lucy1983, Arizona_R, Beatrice, Aprilia lubią tę wiadomość
-
Vuko jak te plamienia wyglądają inaczej niż zwykle albo jest ich więcej to jedz dzisiaj a jak są takie jak były to poczekaj do jutra
wiadomo ,że każdy się martwi ale czasami nie ma co panikować bo stres bardziej szkodzi . Obserwuj się i w razie wu jedź
Vuko lubi tę wiadomość