Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja zrobiłam samoobsługowy przegląd podwozia i jednak moje męki na marne nie poszły, 2 dni temu miałam tak na opuszek rozwarcie, a teraz paluch cały wlazł jeszcze jak sprawdzałam to chyba niechcący sobie masaż szyjki zrobiłam bo od tamtej pory więcej mnie skurcze męczą
monika_89, zoe31, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
Tez psikalam octaniseptem i zagoiło sie ładnie - druga ciaza i nic sie nie rozeszło;)
Arga, ja akurat byłam cała zadowolona, ze pierwsza cesarka i gdybym teraz miała rodzic naturalnie, to juz bym ze strachu łaziła po ścianach, a tak jakos zero stresu;) zobaczysz po fakcie - bedzie dobrze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 15:05
Arga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pytanie do dziewczyn które są po terminie: lekarz prowadzący przedłuża Wam l4? Ja się właśnie odbilam od drzwi i usłyszałam ze po terminie już mam sobie macierzynski ogarnąć albo l4 np od rodzinnego o ile mam jakieś znajomości...bzduraCóreczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
nick nieaktualny
-
Mój lekarz też nie wystawia L4 po terminie, bo niby nie może... Podobno na macierzyński można przejść już dwa tygodnie przed terminem, tylko trzeba przedstawić pracodawcy zaświadczenie od lekarza na kiedy jest wyznaczony termin porodu. Z racji tego, że 7.01. idę do niego na ostatnią wizytę to poproszę o takowe, żeby później nie płacić za wizytę tylko dla papierka.
Zmieniając temat, to w dzisiaj nad ranem miałam ból jak na okres, pierwszy raz taki! Już się prestraszyłam, że się zaczęło bo ból był dość silny. Trwało to może 40 minut i powoli słabło więc udało mi się zasnąć. Może to efekt zwiększenia dawki wiesiołka i herbaty z liści malin... -
Zoe mi tydzień temu wychodziły skurcze na poziomie 50,60 co 3-4 minuty. Szyjka była zamknięta i do dzisiaj nic się nie dzieje...co do macierzyńskiego to uwierzcie mi, że w polsce nie macie najgorzej. Mi już macierzyński leci dlatego chciałabym, żeby młody urodził się jak najszybciej po 38tc.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
AuRelia urodzona przez cc. 4.01 o godzinie 10.05. 10 punkt apgar. Waga 3200 54 cm. Czuje się względnie dobrze. Za godzinę wstajemy.
Mordeczka, FasUla, Arga, monika_89, zoe31, Mama84, Kinia1986, anulka557, AgataN., 26Asia, grosz_ek, vincaminor, Vuko, Liskova, Magdalena83, Pati78, ania.g, Aprilia, Ediii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny