Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała-lady gratuluję.
U mnie od wczoraj silniejsze bóle w pachwinach. W nocy z boku na bok nie mogłam się obrócić. W dodatku mały taki ruchliwy, że aż piszczę jak się rozciąga, czasem nawet przysadzi mocniejszym kopniakiem w żebra.
grosz_ek jesteśmy na tym samym etapie ciąży...
Ty czujesz jakies oznaki zbliżającego się porodu?
Ja chcę już urodzić i mieć małego szkrabika przy sobie....ale mi jeszcze tyle dni zostało.
W piątek wizyta u gina.
Czy wy robiłyście badania na HIV i kiłę?
Mi lekarz nic nie mówił i nie wiem czy robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 21:28
-
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:hej laski, u mnie od paru godz skurcze co 10min, brzuch napina sie strasznie nawet do minuty tak, ale mnie to nie boli. Wzielam dluga kapiel, ale nie przeszlo. Ale czas tez sie nie skraca w sumie...wiec chyba nie ma co jechac do szpitala
Jeśli będziecie robić HIV w alabie to pamiętajcie że to laboratorium wymaga skierowania od lekarza bo inaczej nie chcą zrobić. Paranoja ale takie maja zasadyHania ♥♥♥3470g 56cm
-
Dziewczyny, zabieracie do szpitala jedną torbę z wszyskimi rzeczami swoimi i dziecka, czy dwie osobne? Na stronie mojego szpitala są wypisane rzeczy, które trzeba zabrać i między innymi "Bagaż podręczny (bez toreb podróżnych)". Tylko jak obyć się bez toreb podróżnych skoro trzeba zabrać masę rzeczy. Ja spakowałam się w średniej wielkości walizkę na kółkach i zaczynam się zastanawiać czy będzie ok...
-
Pati wtedy do tej przychodni szpital chyba wysyla karte szczepien dziecka i polozna jest z tej przychodni no i pediatra - czyli jest to wg mnie rownoznaczne z deklaracja
Mam pytanie czy skurcze moga byc takie jak bol okresowy i tak jakby przechodzic od jajnikow az do posladkow? -
O 24:45 obudzil mnie tepy bol jajnikowy ale o wiele wiekszy,od tamtej pory skurcze,wydaje mi sie ze coraz gprsze,bola cholernie,najgorzej jak leze,wstaje to troche lepiej,szybciej zanikaja.tak sa co ok 10minut ale to tez nie regularnie,nawet szybciej sie pojawiaja.pod prysznicem mnie tez zlapaly...wody ani czop nie odszedl
-
O 24:45 obudzil mnie tepy bol jajnikowy ale o wiele wiekszy,od tamtej pory skurcze,wydaje mi sie ze coraz gprsze,bola cholernie,najgorzej jak leze,wstaje to troche lepiej,szybciej zanikaja.tak sa co ok 10minut ale to tez nie regularnie,nawet szybciej sie pojawiaja.pod prysznicem mnie tez zlapaly...wody ani czop nie odszedl
-
Ja dziś zgłaszam się do szpitala bo już trochę czasu po terminie jest a tu ciągle nic . Zobaczymy co mi dziś powiedzą. W nocy jeden trwający może 30s bolący jak igła ból krzyżowy i cisza znów.
Vuko, i jak? Pojechałaś do szpitala? Rozwinięło się coś dalej? -
nick nieaktualny
-
Urodzilam,skurcze zaczely sie o 24:45,rozwarcie szlo szybko,i nie zdazylam ze znieczuleniem,a o 5:09 urodzila sie Ola:)) 3460gr i 55cm,dostala 10punktow ale zabrana na obserwacje bo jeszcze wody zalegaja jej i ciezko oddycha.ja leze i odpoczywam,zasnac nie moge,dzis najszczesliwsza 7!!!
FasUla, bacha8709, converse90, Kinia1986, anulka557, Magdalena83, Summerka, orchideaa, Aprilia, Hikaru, grosz_ek, Olina lubią tę wiadomość