Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jeszcze jak mogę się czuć gorzej żeby oznaczało to poród Przedwczoraj byłam na ip bo dostałam gorączki, wysokiego ciśnienia no i nie wiem, czułam się po prostu inaczej i dziwnie. Na KTG tętno małego dobre, skurcze są ale nieregularne, temp i ciśnienie się unormowało więc nie zostałam w szpitalu. Od tamtej pory ciągle mnie boli szyjka, skurcze pojawiają się częściej i są odczuwalne ale wciąż nieregularne. Wahania nastroju siegają zenitu, wczoraj zgwałciłam męża i dwie godziny smyrałam brodawki i masowałam brzuch. O sprzątaniu i łażeniu po schodach w kamienicy a więc stromo i wysoko, nie wspomnę. M. pojechał mi po herbatę z liści malin. O, a teraz jeszcze kłuje jak diabli w szyjce i idzie aż do pochwy i odbytu. No masakra normalnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:to tak samo jak u mnie w sumie. Oddzwonila do mnie polozna i powiedziala, ze jak nie narasta bol ani nie staja sie bardziej dokuczliwe i czestsze, to nie ma po co jechac v.v
-
Marta przez przypadek polubiłam.
No też mam podobnie właśnie chociaż ostatnio miałam pierwsze ktg więc mniej więcej zobaczyłam który to skurcz i wiem już jak go rozpoznać. Co nie zmienia faktu że siedzę z tymi skurczami, raz bolesnymi raz nie i nic z tego nie wynika -
nick nieaktualny
-
Hikaru wrote:Marta przez przypadek polubiłam.
No też mam podobnie właśnie chociaż ostatnio miałam pierwsze ktg więc mniej więcej zobaczyłam który to skurcz i wiem już jak go rozpoznać. Co nie zmienia faktu że siedzę z tymi skurczami, raz bolesnymi raz nie i nic z tego nie wynika
Ja ostatnio na ktg mialam skurcze po 60-80 i nic nie czułam.... -
nick nieaktualnyJa dzis miałam same po 100 a co z tego jak szyjka sie nie skraca:/ przykro mi ze bede mieć wywoływany, chciałam rodzic na spokojnie z mężem a tak to niewiadomo ile bede sie męczyć w szpitalu no i bede tam sama:/ w każdym razie po terminie warto robic KTG co 2-3 dni i mysle ze jak wyjdzie dobre, to na sile nie zatrzymają, a moze cos podpowiedzą albo okaże sie ze juz blisko;)
Ciekawe jak Biedron? -
Dziewczyny skurcze porodowe są inaczej odczuwalne. Ja przed porodem skurcze na ktg miałam 100 i czulam tylko twardnienie. A podczas porodu przy rozwarciu 5cm skurcze 40 to była mega masakra tak bolesne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 16:59