Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My prowadzimy karmienie mieszane. Ale duzo dostaje butli. Z kolei szwagierki mlody byl tylko na piersi w miesiac przybral 1,5kg. Teraz troche wystopowal i normalnie przybiera.
Asia, wspolczuje tego szpitala. U nas jeszcze 3 tyg temu bilirubina byla 7,53. Ale lekarze mowia ze nie ma strachu. Teraz widze ze juz mu schodzi ta zoltaczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatrice, moze byc i okres, i poporodowe odchody, one czasem wracaja. Tylko kojarze, ze dziewczyny skarza sie na bardzo obfite pierwsze okresy po porodzie, wiec moze po ilosci rozkmin. Ja mam dalej plamienia, wkladka wystarczy, ale bez niej sie nie da jeszcze.
-
nick nieaktualnyPati78 wrote:Beatrice, moze byc i okres, i poporodowe odchody, one czasem wracaja. Tylko kojarze, ze dziewczyny skarza sie na bardzo obfite pierwsze okresy po porodzie, wiec moze po ilosci rozkmin. Ja mam dalej plamienia, wkladka wystarczy, ale bez niej sie nie da jeszcze.
-
bacha8709 wrote:Dziewczyny a na jakie szczepionki sie zdecydowalyscie?
Mamy mętlik w głowie z tymi szczepionkami -
My szczepimy 5w1 i pneumokoki bo obie mamy refundowane. Zreszta dla wczesniakow tylko 5w1 sie zaleca.
Myslalam i rotawirusie ale ponoc ptzy karmieniu piersia nie ma to sensu.
My sie karmimy tylko piersia od samego poczatku dlatego ten przyrost wagi tak cieszy -
Czesc dziewczyny. Jestem 10 dni po terminie a od wczoraj (1luty) w szpitalu. Dzisiaj caly dzień chodzilam z balonikiem niestety efektu procz dolegliwości bólowych nie widać. Jutro test oxytocynowy. Dziecko waży juz 4200. Jest mi bardzo zle:( jestem bardzo zmęczona i psychicznie nie daje sobie rady. Nie wiem co mi jest.
-
Liskova wrote:My szczepimy 5w1 i pneumokoki bo obie mamy refundowane. Zreszta dla wczesniakow tylko 5w1 sie zaleca.
Myslalam i rotawirusie ale ponoc ptzy karmieniu piersia nie ma to sensu.
My sie karmimy tylko piersia od samego poczatku dlatego ten przyrost wagi tak cieszy