Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo widzisz, my zmieniliśmy samochód w styczniu tego roku, na początku też miał być kombi, ale trafił się taki ładny w sedanie... ja nie jestem przekonana do kombi, nie podobają mi się i nie lubię jeździć takimi dużymi autami, no ale teraz to nie wyjścia
-
eneska wrote:jakbym czytała o swoim mężu:) z tym, że mój to jeszcze ubóstwia motoryzację. Już Wam pisałam, że jest szczęśliwy, bo musimy zmienić samochód z sedana na kombi, bo nam pies i wózek nie wejdą i mój S się cieszy, bo on to by zmieniał samochód co miesiąc...
eneska lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie!
Jestem po pierwszej wizycie Wszystko w porządku, na razie widoczny tylko pęcherzyk 8 mm, ale prawidłowo zagnieżdżony, mam przyjść 01 czerwca i wtedy będzie już widać maleństwo i będzie bicie serduszka! Już się nie mogę doczekać tej wizyty! Dostałam luteinę, na te kłucia ale pewnie profilaktycznie tylko... No i od jutra już na miesiąc L4, bo jak powiedziałam, że pracuje w laboratorium to od razu powiedziała, że mam nie chodzić do pracy Z badań mam zrobić betę hcg jeszcze raz i wysłać jej wynik sms i mi go zinterpretujeMorwa, monika_89, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Ależ różnorodność mężów.Yoacha wrote:Witajcie!
Jestem po pierwszej wizycie Wszystko w porządku, na razie widoczny tylko pęcherzyk 8 mm, ale prawidłowo zagnieżdżony, mam przyjść 01 czerwca i wtedy będzie już widać maleństwo i będzie bicie serduszka! Już się nie mogę doczekać tej wizyty! Dostałam luteinę, na te kłucia ale pewnie profilaktycznie tylko... No i od jutra już na miesiąc L4, bo jak powiedziałam, że pracuje w laboratorium to od razu powiedziała, że mam nie chodzić do pracy Z badań mam zrobić betę hcg jeszcze raz i wysłać jej wynik sms i mi go zinterpretujeeneska wrote:No widzisz, my zmieniliśmy samochód w styczniu tego roku, na początku też miał być kombi, ale trafił się taki ładny w sedanie... ja nie jestem przekonana do kombi, nie podobają mi się i nie lubię jeździć takimi dużymi autami, no ale teraz to nie wyjściaeneska wrote:O nie, to nie moje klimaty - to mój mąż celuje w takie gry z resztą.. dziś jedzie specjalnie o 23:00 na przedsprzedaż Wiedźmina i zaś mi męża ubędzie na kilka godzin haha
Ja na wizytę jutro na 10.40- więc proszę o kciuki! To dla nas bardzi stresująca wizyta.
a ja wstałam z kanapy, podjadłam grzanek- po nich o dziwo nic mi nie dolega. I czekam na męża, bo po pracy pojechał na zakupy.Yoacha, lucy1983 lubią tę wiadomość